• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

.................................

Son düzenleme:

Olm şöle sipikerler gibim konuşup durma, korktum valla yarışmaya katılamıcam nerdeyse mafoldumben

Azcık relax ol la eğlenmek adına yapıos bişiler burda kasma insanları zemuszemus

Hulimmm
opuyorumnanaktan

azcik resmi olam dedim kedi:jeyyar:
ne kiziyon la:mymeka:

Kesinlikle bekleriz canim bir onceki sayfada detaylar vardi, onceki makyaj yarismalari
da bu topikte duyuruldugu icin yeni bir topik acmadim bakalim yetkililerle konusacagim
okey verirlerse acarim...
yarismanin detaylari soyle ki
biliyorsunuz tema hayvan, kendi sectiginiz bir hayvani ister yuzunuzun butunune, ister yarim yuze, ister iki goze, ister tek goze uygulayabilirsiniz,
yarismayi 21. inde baslatmayi dusunuyorduk fakat arkadaslar surenin kisa oldugunu
soyleyince 23 agustos gecesine kadar uzatma karari aldim, 23 agustos 00.00 a kadar
fotograflarinizi ozelime atabilirsiniz, 24 agustosta yarisma start alacaktir...

uygulama da aksesuar kullanimi serbesttir, yarisma da birinci gelen arkadasa tarafimca
ufak bir hediye gonderilecektir, simdiden basarilar...yerimseniben
çok teşekkür ederim bilgileriniz içinopuyorumnanaktan geçen yarışmada çok güzeldi ..buda güzel olur umarımki:1rolleyes:
gelişmeleri burdan takip edeceğim ..opuyorumnanaktan

ben de mi katılsam ne, deli resimler buluyom :jeyyar: katkımız olsun bacılara, çok hoş şeyler var..
kebelekk
peacock%20fire%20butterfly%20face%20paint.jpg

Black+Dots+&+Butterfly+Eye+Makeup.jpg

annecimdelikafadulden

butterfly.bmp

tavuskuşu
Peacock__by_raggedy_sam.jpg

355663073_e343c59b35.jpg

3298771922_c7399bbfef.jpg

kedi

42221-large.jpg

lion.jpg

2917215591-cat-ears-candy-kid-girl-pink-makeup-jendoll.jpg

kizlar simdi 4. yarisma icin bir topik acacagim teknomun dedigi gibi
daha fazla kisiye duyurmus oluruz boylece katilim artar,
ne kadar katilim o kadar heyecan:jeyyar:

elif abla da okey verdi, ben simdi baslik acmaya gidiyorum.. kaydirigubbakcemile4

tatli süper olcak bak şimdi olduu....zamanın bol demii..hadi bakalım kolay gelsin şeker...

sana sölim süre yine az gelecek bak demedi demee..katılım resim gönderme işini acuk daha uzatabilirsinn..25-30 u olabilir kanımca...sen yinede iyi düşün taşınn kaşın sırnaşık şeykarar verr kurallarıda iyi koyy eksik bir yan kalmasınn..öptüm..

December sen nie katılmıyosun gülüm ne güzel buluon işte

pek aram yok bacım makyajla, el yatkınlığım hiç yok. belki eserse denerim eğlenceliye benziyo bu konu :ecrin_bebek:

yahu neresi az tekno oteki yarismalarda da asagi yukari sure boyle idi, bence yeterli
gene de katilimcilar fikir beyan etsin bakalim,
behey katilimcilar nerdesiniz gelin fikirlerinizi yazin...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Ben önceden tavuskuşundan esinlenerek yapmıştım böle bişi olabilir ama yüzede yapmalıyıs sanırım devamını :sinifsinif:

my.php
[/URL][/IMG]

dur bakalim katilimcilarin fikri ne yonde olacak, ona gore acalim konuyu..

4. yarisma duyuru topigi ee ne diyosunuz kizlar sure az mi cok mu, yazin bakalim...

bugun ayin 15'i dun resimler yollanmaya baslandi 23 une kadar yollayin 24 unde baslatalim diyorum...

4. yarisma duyuru topigi ee ne diyosunuz kizlar sure az mi cok mu, yazin bakalim...

bugun ayin 15'i dun resimler yollanmaya baslandi 23 une kadar yollayin 24 unde baslatalim diyorum...

İyi kız olur nolcek daha süre yeter zemuszemus
ama bu topicden devam etmiomuyuz zaten duyurular için falan bi sürü topic açmaya gerek yok heral :sinifsinif:

Back