Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

ya aslında senin dediğin gibi oluyor güzelim burada bi ciddiyet yok esasında aramızda takılıyoruz bence öylesine çünkü yarışama dediğin zaman duyduk duymadık bölümünden duyuru yapılır herkesin bişekilde haberi olur ......

bu makyaj topiğini en çok ziyarte eden bizim gibi müdavimler için öylesine eğlencelik oartaya çıkmış bişey. ondan dolayı taiki aksaklıklar olabilir çiçeğim kaçınılmaz yani... yarım yamalak bişey olduğu yok sadece 1 gün gecikti o kadar bebek dur ben bi daha arayam cancuyu bkem ne ediiii

Hosgeldin cancu gozumuzu yollarda biraktin yahu, neyseki geldin resimleri dort gozle bekliyoruzkaydirigubbakcemile5

ufff yetişene kadar bi hal oldum yawww
kıslar çok özür dilerim şimdi ayrı bi konu açıp hallediyorum az daha sabır 12ye yetişecek

Herkese önemli açıklama,
merhaba arkadaşlar, yaz döneminde olduğumuz için yetkili arkadaşlarımızdan bazıları tatilde, kimisinin de farklı sebepleri var (bebek vs gibi)
Yarışma konusunda hcr35 ile konuşmalarımızda yanlış anlaşımlara olmuş her yeni yarışma için yeni anket açılması gerekir.
bu işe talip olan arkadaşımız yeni konu açarak anket sisteminde oylamayı başlatabilir.
bu yarışma sitenin 10 parmakta on marifet yarışmalarından bağımsızdır , sizlerin kendi isteği ile oluşmuştur.Eğer tamamen yönetim ele alsın istiyorsanız Uzman arkadaşımızın gelmesini bekleyiniz.
Yok burada devam edelim istiyorsanız biraz hoşgörü, biraz sabır ile devam ediniz.
sonuçta hepimizin amacı burada güzel şeyler paylaşmaktır.
Daha fazla soru için özel mesajla ulaşınız.

Evet kızlar tamamen yanlış anlaşılma olmuş, anket değiştirilebilir diye konuştuk; ancak anket değişse de verilen oyların sabit kalacağının daha yeni farkına vardık. Bu nedenle yeni konu açılacak, 1. yarışma topiğinden devam edilemeyecek.

Kusura bakmayın a.s.

o zaman ikinci yarışma gibi bişey yassak konu başlığına CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
cancuuuuuu hosgelin canım ya... aayy ben cok heyecan yaptım.. katılmayı cok istemiştim ama kısmet... ayy görelimm biran önce...hihoyyyt

oy oy yarismamis coook güzel :) bidahaki konuyu erkenden bilsekte benim sinavlarim olacak firsat bulamam önceden hazilrayum :)

meryemim iki tane yap wamp makyajı birde hayvandan esinlen elimizde olsun gül çieğim

Cıcekden sonra kı yarısma temamızın konusu ne cıcekler bende sızler kadar olmasa yapımı yaa heycan ıstedı canım cıceklerı gorunce :)

bu sefer bende katılıcam ya özendimmmm :icecream:

mutlakaaaa. yerimseniben kaydirigubbakcemile5

kimse eksik kalmasın kızlar kaydirigubbakcemile2 valla ben katılmadım ama hepiniz kadar heycanla takipteyim. hatta konuyu açar açmaz 2. oy kullanan oldum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canlandık bir heyeacan geldi KK hayatımıza :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…