• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

iyi de ne alaka?
Makyaj yapmak bi hobidir
ha hayvan yapmişsin ha vamp yapmişsin
ne var ki soguyacak
garipsiniz yani :kahve:

[ı]neden benım yazdıgım seylere olumsuz msjlarla yanıtlıyosunuz anlam vermıyorum...okudun gec tuhafına bıle gıtse yazma yanı benım karekterım bu yanı sonucda demekkı boyle bı ınsanım garp olusum yada olmayısım kımseyı ılgılendırmez[/ı]
[ı]benım makyajı ne olarak gordugumude bılemessınız yanı kımseyı tanımıyosunuz en azından benı bu tarz yorum yazma hakkına sahıop deılsınız her nekadarda herseye acık bı forum olsada benım dusunceme fıkrıme garıp deme hakkını kımse vermıyo[/ı]

[ı]neden benım yazdıgım seylere olumsuz msjlarla yanıtlıyosunuz anlam vermıyorum...okudun gec tuhafına bıle gıtse yazma yanı benım karekterım bu yanı sonucda demekkı boyle bı ınsanım garp olusum yada olmayısım kımseyı ılgılendırmez[/ı]
[ı]benım makyajı ne olarak gordugumude bılemessınız yanı kımseyı tanımıyosunuz en azından benı bu tarz yorum yazma hakkına sahıop deılsınız her nekadarda herseye acık bı forum olsada benım dusunceme fıkrıme garıp deme hakkını kımse vermıyo[/ı]

Niyeşakkıdı

kimseden hak isteyen yok, o hakkı ben kendimde görüyorum şekerim :smiley-cool:
ayrıca madem vamp hoşuna gitmedi, sogudun
katılma
yalvarmıyoruz ki zemuszemus

kimseden hak isteyen yok, o hakkı ben kendimde görüyorum şekerim :smiley-cool:
Ayrıca madem vamp hoşuna gitmedi, sogudun
katılma
yalvarmıyoruz ki zemuszemus

[sıze="2"][ı]yaa arkdasım sen neyın pesındesın ınan anlayamıyorum sacma sapan yanı ben sana soluyorum benı kımse garıp dıye anımsayamaz dıyorum o hakkı kımse kımseye vermez dıyorum sen kendınde goruyosun ole dıyosun nasıl bı sey bu ya tartısmaya bıle gırılmez yanı bu sekıl benn dıyen bı ınsanla ben sana hem yalvar bana da demedım kıı yanı kımseye dmeedım ben sadece ıcımden gecen seyı yazdım ben burasını smaımı bı yer gorup yazdım samımı ınsanlarla karsılastım cunku ben tammı !!!! Kımsenın yalvarmasını ben ıstemm kı zaten ben kımım yanı mıllet bana yalvarsın yarvartamm da ama herkes benım gıbı alcak gonullu ıyı nıyetlı olamıyormus malesef bugunde yıne bunu gormus oldum [/ı][/sıze]
uzatmaya gerek yok daha fazla derınlestrmeyelım olayı

cokacimcoookdelikafadulden

savaşma seviş dimi kuzum:roflol:

Sevişin, sevişin.:kedi:Zati kartlı olanlar göremiyo sandımdı yazılanları, cinselliğe hızlı bir giriş yapmıştım ammevelakin okunabiliyormuş, rezil rüsva oldum lan:delphin:kaydirigubbakcemile3

laa bide editor olcen bana soruon sositososito
yazık sana virdiim emeklere :1closedeyes:
kart kuzu :delphin:

aynen üyleee sırnaşık şey

Konuşma lenşakkıdı

naninanaaniiiiii naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geldim

arzuuuu yicem nannn senii cokacimcoook

Kavga etmen la kötükedihüso :1ninca:

kızımmm kavga bitmiş biz sonradan gelmişis looo baksana ambulansımız bilem var şakkıdı

laa bide editor olcen bana soruon sositososito
yazık sana virdiim emeklere :1closedeyes:
kart kuzu :delphin:

aynen üyleee sırnaşık şey

kuzuma kart dime
seviyorum ben onu :asigim:

Back