kızlar cancu gelicek ben yengesiyim cancunun. bılgısayarında bır sorun yok net baglantısında sorun vardı o yuzden gonderemedı. su an evde yok ama 2 saate gelıp konuyu acar zannımca:kedi:
haşarı ke[COLOR="Re[FONT="Comic Sans MS" .!.:d"][/FONT]di;7822102]kızlar cancu gelicek ben yengesiyim cancunun. bılgısayarında bır sorun yok net baglantısında sorun vardı o yuzden gonderemedı. su an evde yok ama 2 saate gelıp konuyu acar zannımca:kedi:
:roflol: cancuuu aile fertleri bile burda nerdesin kızım sen..kızlar cancu gelicek ben yengesiyim cancunun. bılgısayarında bır sorun yok net baglantısında sorun vardı o yuzden gonderemedı. su an evde yok ama 2 saate gelıp konuyu acar zannımca:kedi:
tamam o zaman cancu gelince yarışma başlarr
hadi hayırlısıı
kimler katıldı burada olanlardan ?
cnm cancuya ulaşabilir misin peki gelecek mi ona göre bişiler yapalım bizde? yerimseniben
Kedicim bence bekleyin cancu kendisi açsin konuyu.. 2 saata kadar gelecekmis zaten.. 1 gun bekledik 2 saat daha beklerizzz..zemuszemus
gelecek hayatım,
buraya yazmadan önce açıp konuştum ben, ona göre yazdım size.
sizin için de bir sakıncası yoksa bekleyin isterseniz. cansu bu gece fotoğrafları ekleyecekyerimseniben
:roflol: cancuuu aile fertleri bile burda nerdesin kızım sen..
hasarı kedicim öpüyorum seni bu arada karsılaşmak güzel olduŞeniz
bencede en doğrusu beklemek zaten cnm
ama hiç gelemicekse başka arkadaşa devrederiz diye düşündüm sadece opuyorumnanaktan
ben katılanları yazayım bildiim kadarıyla
incitanemtuana
arztez
surmeli(vazgeçtimafoldumben)
meryem03
ilarzu
bildiklerim bunlar ama online mı hepsi bilmiom :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?