valla bende bu vamp işini sevdim.değişik bi makyaj olur.renkler kullanıcıya ait tarz aynı iyi fikir=)
naptınız kızlar oylamaya ne zamn baslıyuss
arzucum yüzümüzü kamufle edebılır bulanıklaştırıp sadce gözler kalabılır.ya cnm bıde bız sanırım ya pzrtesı ya salı tatıle gıtces.eger tema belırlenırse bena syle ben de gıtmeden yapıyım gnderım kıs sende toplancak galıba kaçırmkaydirigubbakcemile3ayım yarışmayı
evet balım ben seninle msn den de iletişime geçerim sen ne olur ne olmaz bi hayvan temalı yap bi de gülüm wapm yap onu koyarım
hayvan temalı mıkafamçokkarıştı gülüm ciddimisin o nası olcak öyle:dance:kaydirigubbakcemile3 ben yavamp olanı yapıyım bakaem digerını kabul ettımı bebegım herkes
evet balım ben seninle msn den de iletişime geçerim sen ne olur ne olmaz bi hayvan temalı yap bi de gülüm wapm yap onu koyarım
bayanlarrrrrr yarışmamıza az kaldı resimler için son gün yarın gece 12de anketi açıcas işallahhhhh sositososito
bayanlarrrrrr yarışmamıza az kaldı resimler için son gün yarın gece 12de anketi açıcas işallahhhhh sositososito
oleyyyy:lepi:
sabırsızlıkla sonunculuğumu bekliyorum zemuszemus
cancu doğru fotoyu koy kıs bi sürü attım sonuunda en çok i harfi olan olcakkaydirigubbakcemile3
çabuk gelsin yarin yaaaa merak ediyorum makyajlariii eminim hepsi super makyaj yapmislardirrr... :jeyyar:sositososito
Ay hani nerde resimler, nerde, nerdezemuszemus
Roxelanne sen Sürmelinin kardeşi filanmısın. Göz yapınız, makyajınız accayip benziyor dafisfisfis
Ay hani nerde resimler, nerde, nerdezemuszemus
Roxelanne sen Sürmelinin kardeşi filanmısın. Göz yapınız, makyajınız accayip benziyor dafisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?