- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle teşekkür ederim a.s.
yok bendede sık sık olmuyo 1-2 saat sonra oluyo :))
sabah erkenden akşama kadar işte olduğum için sürekli gözlerimi kontrol etmek zorunda kalıyorum yaaa boshayallersmile
bu çapaklanmanın bir çözümü yok mu acaba ???
kapatıcı bende kullanmıyorum öyle morluğum yok ama senin bütün resimli anlatımlarında göz kapağının üstüne felan kapatıcı kullandığın içn sordum acaba far dahamı iyi sürülüyo oyle olunca diye :)))
bide bu far bazı dediğin nedir onu sürünce noluyo ??
ayy birden çok cahil hissettim kendimi yaaa :kedi::kedi:
makyajla bu kadar ilgiliyim iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zemuszemuszemuszemusaşkitoooooooo bu konuyada el attın yaaa elleri öpülesi hatunn:)) çok faydalı bi topic olucak eminim canım.. hayırlı uğurlu olsunn bidenemm mucksss:)
ben bihter göz makyajını çok beğeniyorum ama birebir yapamıyorum
aaaaa evet bravoo bende bihterin makyajını çok beğeniyorum yapamıyorum demicem çünki hiç denemedim sonucun nasıl olacağını tahmin ettiğim için:) aşkito yeşil lens alıp da denesen şu makyajı ha hacıı:)) aa yada photoshopla göslerini pihter gibi yap masrafsız olsun he:)) bah bu gece bekliyorum küserim yoksa:))
yaa ben mi yanlış anladım yoksa yanlış mı anladım:):)
bu topiki açan aşkito , onun anlatımlarını görmemiz gerekmiyormu neden başka anlatımlar varkine....
ama ben aşkitodan öğrenilsin görülsün isterdim ama ama ama bu haksızlıkakannehirakannehir
yaa ben mi yanlış anladım yoksa yanlış mı anladım:):)
bu topiki açan aşkito , onun anlatımlarını görmemiz gerekmiyormu neden başka anlatımlar varkine....
ama ben aşkitodan öğrenilsin görülsün isterdim ama ama ama bu haksızlıkakannehirakannehir
sempatiksalakcinnigöz pınarı dediğin şey tam olarak nereye tekabül ediyo bacım:)) hani acemilerin topiciya burası sormakta bi sakınca görmedim:)) kimse dalga geçmesin fururum:))