- 14 Kasım 2007
- 13.324
- 33
oyyy başlık çok süper olmuş yaa hayırlı olsunnnn :):)
ilk sorum :
ben bununla ilgili başlık açtım ama pek cevap veren olmadı yaa neyse işin uzmanına sorarım bende :)
gözüme kalem çektiğim zaman ( içine ) bir süre sonra çapaklanmış gibi oluyo. hani sabah kalktığın zaman olur yaa işte aynen öyle ((
bu sendede oluyomu yaa ??? çözümü nedir bunun ??
herkes kalemden dolayı diyo ama bilmiyorum artık
------------------------------------------------------
bide göz makyajı yaparken illaki kapatıcı sürmek gerekiyomu ??
teşekküe ederim şimdidena.s.a.s.a.s.
capaklanma bendede oluyor .. ama makyaj cok uzun süre kaldiysa.. yani hemen öle 1-2 saat icinde olmuyor.
ama sende asiri oluyorsa baska markalar denemekte fayda var..
yoo kapatici sart deil. ben genelde kullanmiyorum..
eger göz alti morluklarin varsa mutlaka kullan ama :)
askito süpersin....bir msj attım anında çözüm oldun biz makyaj yapamyan garibanlara....
ya aşkitocum sana bir soru soracagım,senın şu mucızeer yarattıgım escape setin var ya,onu malum bir sıteden buldum,alayım dedım ancak,kalıtesı nedir? nasıldır? senden bir bilgi alayım dedım. cunku genelde boyle ucuz farlar gozden anında kayboluyro yada surulemıyr bıle...
sen ne dersın bu konuda?
escape yazıoyr,senın resmındekini aynısı...ancak 20ile25 TL arası fıyatı değişiyro...yani urun cok parcalı,sende harıka sonuclar cıkıyor ortaya ama fıyat ucuz...teredutteyım ne dersın??
escape paleti orta kalitede farlar.
renkleri ancak far bazi kullanilirsa canli ve kalici oluyor.
ben memnundum ama benimkide parcalandi :) nazar degdi sanirim ..
coastal scents marka far paleti almayi planliyorum ilerleyen zamanda.
evet benim göz yapim herkesinkinle ayni deil ama ben her telden makyaj yapiyorum.ya aşkitooooo
birde bişi daha istesem cok oluyorsun ayperi der misin??
şimdi sen guzel makyaj yapıyrsun tmmm ama şimdi senın goz yapınla herkesınki aynı değil...demişsin ya yakında resımlı anlatımlar yapacagım dıye...
acaba farklı goz yapılarına farklı makyajlar yapıp anlatabılır mısın?
mesela benım gozlerim iri, çıkık yapıda....biliyroum sitelerde yazıoyr mat bir far surun flan fılan....ama okuya okuya öğrenılmıyro canım ya boyle şeyler
haksız mıyım???
ya ne olur bir el atsan :)
kücük gözler icinde yapiyorum
büyük gözleri olan icinde yapiyorum.
genel anlamda iri ve cikik gözlerin icin yapilmasi gereken makyaji biliyorsan.. eminim benim topigimde bir kac örnek bulursunopuyorumnanaktan
hilmişim bura tam benlik sağolasın bacımmm muccukkss
muCaxx dattummm.. beklerim SIK SIK..kaydirigubbakcemile5
Oo,bu başlığın açılması çok iyi olmuş,burdan alacağım çok şey olacak.zemuszemus
Teşekkürler aSkitoopuyorumnanaktan
rica ederim canimm..
hep birlikte sorunlarimiza cözüm olucaz insallah.
bende profesyonel deilim ama.. makyajlarimizi begendiginiz icin yardimci olmak istedim..