Ben de seviyorum makyajı, ama öyle fondotendi pudraydı değil. Cildim nefes almazsa daralırım, sadece hafif yapılı bir bb krem yeter. Özellikle yazın bir rimel, bir allık, doğal renkte bir krem far, bazen eyeliner, bazen de hiç biri değil, sadece bir rimel.. Akşamsa bazen bir nude ruj. Oje de severim. Günlük makyajı doğal sevsem de yerine göre, sonbahardan yaza kadar arada smokey de kullanırım mesela. Bence herkesin kendine yakıştırdığı önemli. İlle bir örnek gezmemiz değil..
Ayrıca benim hemen hemen bütün makyaj malzemelerim hayvan deneyleri yapılmadan üretilen, hayvansal ürün içermeyen markalardan. Bu akımı bilemem ama bence asıl önemli olan bu. Kendinde bir şeyi güzelleştirmek pahasına başka canlılara acı çektirmemek. Buna büyük oranda dikkat ediliyorsa, bize göre yakışsın ya da yakışmasın, bir kadın isterse boyacı küpüne düşsün, ister sıfır makyaj gezsin, kadının kendinin bileceği iş bence
bence makkaj saatlerce abartılı bir biçimde yapılınca keyifsiz oluyor
bakıyorum kremi ayrı aydınlatıcısı ayrı göz altı kapatıcı ayrı fondöten ayrı eyelineri ayrı o bu derken
1 . çok masraf
2 çok zaman kaybı
ama bir göz kalemi bir ruj bir allık gibi yapılsa hem yüze renk geliyor hem iyi hissettiriyor
not ben söylüyorum ama üşengeçlikten her sabah hiç bir şey süremeden iş yolu tutuyorum
Herkes bb krem kullanıyorum makyaj yapmıyorum fazla demiş ama bb krem de kullanmış biri olarak onun fondotenden farkı yok ki :) yüze ne surersek surelim gozenekleri tıkıyor. Hatta bana bb krem sivilce yapmıştı.
Ben seviyorum bakımlı olmayı , öyle makyajsız özensiz cikmam dışarı. Zaten bu ünlülerin nerdeyse hepsinde makyaj var kandirmasinlar boşuna :)
Salma makyajlı,ayrıca makyaj yapılsa be kötülük var,ben yıllarca yapmadım,ve bu konuda süper yetenekliyim,bır yıldır ayda bır kezde ılsa yapıyırum,keşke daha öncede yapsaymışım,şimdi yapmıcazda ne zaman yaocaz,kım kendını nasıl mutlu hissedıyorsa öle olsun,bir ton makyajla mutlu ise öle gezsın,sıfır makyajla mutlu ise öle gezsın,herkes saygım var,ınsanların mutluluğuna saygım var,ben yapmaya değilde temızlemeye üşeniyorum
hergün işe giderken makyaj yapmaktan sıkıldım. şu an yüzümde beş tane kocaman kırmızı berbat ötesi sivilce çıktı. kapatmıyorum sıfır makyajla gidiyorum işe ne zamandır. hep bakımlı olan taraf biz mi olcaz. hergün hergün çekilir çile değil. bide eve gelip o yorgunlukla silcen falan ne gerek var
not: büyük sivilceler nasıl geçer bilgisi olan fikir yazarsa çok hoş olur ya :)