Makyaja hayır hareketine ünlülerden destek!

Tyra Banks' i görünce ürperdim açıkçası.
Eğer gerçekten hiç makyajı yoksa Zooey Deschanel (tanımıyorum gerçi) çok güzel.

Makyaja evet ama boya badanaya hayır. Yoksa bir rimel bir ruj ne olacak

Bu akımdan sonra umarım burun ameliyatına hayır akımı gelir çünkü çoğu burun ameliyatı olan kadın gözümde domuza benziyor

valla ben makyaj yapmayı hiiiçç sevmiyorum ama yapmak zorunda kalıyorum, çünkü sosyal olarak yapmak zorunda kalıyorsun, makyajsız kadınlar toplumda pek kaale alınmıyor

ablamla dışarı çıkarken bana her seferinde dediği laf "bu şekilde insan içine mi çıkacaksın!"

bu kim kardeşler yüzünden daha da vahim bi hal aldı makyaj, 3,4 çeşit fondoten kullancakmış ben bi tanesini zor kullanıyorum be, ondan da bb kreme geçtim, onunda cildime uygunu yok hepsi koyu kalıyor

Üniversite zamanı nasıl süslüydüm hey gidi gençliğim şimdi yüzüme bb gözüme de pastel tonda far sürdüm mü dünyanını makyajını yapmışım gibi hissediyorum. Doğallık çok başka seviyorum ben, oğlum öpünce sarılınca bulaşmıyor bir yerlerine makyaj, açık renk bluz giyince leke falan olmuyor, gece yatmadan önce cildimi 2 saat temizlemek zorunda kalmıyorum, telefonu kulağıma dayayınca telefonun ekranı leke olmuyor en azından
bu kim kardeşler yüzünden daha da vahim bi hal aldı makyaj, 3,4 çeşit fondoten kullancakmış ben bi tanesini zor kullanıyorum be, ondan da bb kreme geçtim, onunda cildime uygunu yok hepsi koyu kalıyor

Pure beauty bb krem kullan porselen gibi cildin oluyor, tabi akneye meyilli değilse cildin. Benim meyilli ona rağmen vazgeçmiyorum, hoş vazgeçsem de elimde başka bb- fondoten yok ya neyse kırk yılda bir sürüyorum işime yarıyor

İsteyen yapsın da mümkünse temizlediklerinde tanıyalım

valla ben makyaj yapmayı hiiiçç sevmiyorum ama yapmak zorunda kalıyorum, çünkü sosyal olarak yapmak zorunda kalıyorsun, makyajsız kadınlar toplumda pek kaale alınmıyor
Yillar oldu makyaj yapmayalı. Bugun kizin karne torenine giderken fotograflarda hortlak gibi cikmayayim diye yaptim. Anam kalem surmeyi bile beceremedim bi de bunun silmesi var. Makyaji kim bulmussa halt etmis

Makyaj denen sey olmasa kimsenin de basi agrimazdi. En basitinden kalem cekmek adeta olmazsa olmazimiz
Cekmesek digerlerinin yaninda siriticaz.
Ama ben yapmıyorum ilgi alanim degil. Burada paylaşım yapan su ünlüleri de iki yuzlu buldum birkaçı haric hepsi oynanmis fotoğraflar
Bir de hangi marka rağbet görüyorsa mutlaka hayvan deneyi yapilanlar oluyor

Hayatım da hiç makyaj yapmadım.
Bunun birinci sebebi deney hayvanları idi.
İkincisi ise Tc sınırları içinde makyajın sadece kadınlara layık görünüyor olması, cinsiyetçiliğe vurgu yapması, insanları belli bir sınıfa, kesime dahil ediyor olmasıydı.

Tabi tüm bunları büyüdüğümde fark ettim, küçükken ise zaten öyle bir ortamım yoktu, tek derdim eve geç girmek, sokak sokak serseri gibi gezmekti.

Ama bir Japonya ya da Kore gibi, her iki cinsinde kendine aşırı derecede özen gösterdiği bir toplumda doğal ürünleri kullanırdım, belki. Eğlenceli olur diye düşünüyorum.

Resimlerle illa oynanmıştır.Hiç mi ciltlerinde kusur yok,göz altlarında morluk vs yok.Normal fotoğrafçı bile çekse bilgisayarla sivilceye ,lekeye varana kadar kusurları siliyor.Bizim ülkemizde paparazziye makyajsız yakalanan ünlüler yüzlerini saklıyor makyaj yapmadım diye..Bu performansı Onlardan da bekliyoruz.Bir de çoğu kadında şu laf var,o kadar makyaj yapsam ben de güzel olurum diye ,biraz doğru mu ne?

salma hayek salma hayek ıste
kadın her halıyle kusursuz

Valla cildim Bebek gibiydi makyaj yapıyordum salak gibi şimdi iki Bebek cilt lekeleri güneş lekeleri sivilceler ama yapmıyorum işte keşke o Bebek suratım geri gelse Kaş'larımı bile almam Kartal kaş gezerim yeterki baby faceim geri gelsin
Come back to me my baby face

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…