Makyaja hayır hareketine ünlülerden destek!

Makyaj severim. Doğal görünen bir makyaj candir. Pek yapmam o ayri mesele. Bir kalem bir rimel bir ruj daha taze hissettirir kendini.

Ben uzun suredir yapmıyorum makyaj falan :)

valla ben makyaj yapmayı hiiiçç sevmiyorum ama yapmak zorunda kalıyorum, çünkü sosyal olarak yapmak zorunda kalıyorsun, makyajsız kadınlar toplumda pek kaale alınmıyor
Hergün sitede sıfır makyajla cımbızlıyorum :KK70::KK70:
Makyaj yapanlar şöyle yapmayanlar böyle demeyeceğim, tercih meselesi ama benim aram yok makyajla, bugün makyaj yaptım dediğim günler göz kalemi ve rimel vardır yüzümde, fondöten bile sürmem, makyaja ilgim olmadığı içinde hangi ton fondöten kullanmam lazım, göz yapıma en uygun makyaj nedir gibi şeyleri de hiç bilmem.
Güzel makyaj yapanları takdir ederim fakat iş bana gelince alışık olmayan yüzde rimel bile durmuyor:KK70::KK70:

En nefret ettiğim makyaj malzemesi fondöten.
Suratıma maske yapıştırmışlar gibi hissediyorum.
En fazla da 1-2 kere kullanmışımdır.
Kimisine makyaj çok yakışıyor.
Ben buğday tenli olduğum için pek gerek de duymuyorum açıkçası.
Ama bu kadınlarda makyaj olmadığına pek de inanasım gelmedi açıkçası:kahve:

Bi ben miyim makyaj yapmayı çok seven? :) İstemeyen yapmasın tabiki, zorla yapılır mı eziyet olur. Ama ben çok seviyorum ya rengarenk ojeler, koyu mat rujlar, siyah göz kalemi, nude tonlarda makyaj... O günkü ruh halime artık hangisi eserse :) Makyaj cildi bozmaz ki temiz tutarsak, akşam çıkarmak lazım. Temizleyici, tonik, nemlendirici haftada 1 maske bitti gitti :)))

Meger ben ne kadar ozgurmusum :-). Yazik bunlara zaten agiiirrrrrr bir makyaj yapiliyordur sektörden dolayi.

Bu akimi ancak makyajsiz haline guvenen baslata bilir dedim.
Ve yanilmadim..

Kimisi gerçekten ölene kadar makyaj yapsa iyi olur çok fena ya.

Makyajsız gideri olanlarda yine sıfır makyajsız değil fondoten rimel allık lip stick fiks var hepsinde.

Back