Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj Yarışması
- Konu Sahibi ilarzu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sen katılmıyomusun akitomaklinialirimsmilekendi oyladı dakkada sempatiksalakcinni
evet evet baslasın cumaya yeterli bi süre bence
ayyy cok meraklardayım boshayallersmile
haftaya cuma geç olmaz mı ben çok merak ediorum çıkacak sonuçları??
olmaz..çünkü anca makyajlar yapılıcak,cuma günüde konuyu açarızboshayallersmile
sen katılmıyomusun akitomaklinialirimsmile
olmaz..çünkü anca makyajlar yapılıcak,cuma günüde konuyu açarızboshayallersmile
katılmam mı bebetom aklinialirimsmile
heeeyyy akitom katılıyo..yuppitoooosositosositokatılmam mı bebetom aklinialirimsmile
ne ettin la danrıçam haftaya cuma mııı???
anam nasıl yetiştirecem beeaaannnn
çabuk olmam lasım
cierini yediğim yarışmayı pazartesi açıcam kısmetseŞenizo zaman yetiştirirsin gülüm..Şeniz
bahar makyajı olsun
annem karar verildi..oylama sonuçlandı..gelin makyajı olucak konseptimiz..katılacaksan eğer,bir hafta içinde hazırlanıp bana özel mesaj ile resim yollaman gerekiyo bilgin olsun canımkaydirigubbakcemile5
- 23 Nisan 2010
- 259
- 1
- 96
yarışmamız haftaya p.tesi açılıcaktır..bu tarih değişmiyecektir..resimlerinizi hazırlamaya başlayın güzeller..katılacaklara kolay gelsina.s.
gelin makyajı hazırlayacağız dimi?
peki 100 mesajı geçmemiş üyeler de katılabiliyor mu? size mi göndereceğiz resimleri?
gelin makyajı hazırlayacağız dimi?
peki 100 mesajı geçmemiş üyeler de katılabiliyor mu? size mi göndereceğiz resimleri?
canım 50 mesajı geçersen,özel mesaj yollıyabiliyosun..yani bana resim gönderebilirsin..mesaj sayını yükselt o yüzdenkaydirigubbakcemile5
tabiki katılabilir,ama 50 mesajı olmalı,çünkü özel mesaj ile resim yollanması lazım
- 23 Nisan 2010
- 259
- 1
- 96
canım 50 mesajı geçersen,özel mesaj yollıyabiliyosun..yani bana resim gönderebilirsin..mesaj sayını yükselt o yüzdenkaydirigubbakcemile5
tabiki katılabilir,ama 50 mesajı olmalı,çünkü özel mesaj ile resim yollanması lazım
tamam :) teşekkürler.
haftaya p.tesiye kadar vaktimiz var sanırım.
bir sorum olacak,bazı yarışmalarda görüyorum 10 veya daha az foto oluyor,bu yarışmaya 50-60 tane katılan olursa hepsini yayınlıyor musunuz yoksa ilk önce siz seçip 10 taneye falan indiriyor musunuz?bir sürü foto olursa nolacak?fisfisfis
öyle bişey olucagını sanmıyorum :1no2:
hem o ilk elemeyi kim yapıyor ki neye göre kime göre fisfisfis
tüm gelen resimler yayınlanır
neyse tanrıca yada ilarzu gelsin aydınlatsın bizi yerimseniben
- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...si-icin-basvurular-alinmaya-baslanmistir.html
arkadaşlar yarışma başvurularımız başladı hadi kolay gelsin bideneler
detaylar üstteki linkte
sorlarımıza burdan devam edelim çiçekler
bu arada ne kadar foto gönderilirse göndeilsin hepsi önceden başkası tarafından yapılmamış olması şartı ile yarışmaya konulacaktır
arkadaşlar yarışma başvurularımız başladı hadi kolay gelsin bideneler
detaylar üstteki linkte
sorlarımıza burdan devam edelim çiçekler
bu arada ne kadar foto gönderilirse göndeilsin hepsi önceden başkası tarafından yapılmamış olması şartı ile yarışmaya konulacaktır