• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri makyaj yapmaya baslicam yardim lutfenn :)))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi b2010
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

b2010

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
198
35
323
slm kizlar sizin acil olarak onerilerinize ihtiyacim ben 20 yasindayim artik duzgun makyaj yapmak istiyorum ve bu konuda yardima ihtiyacim var.

biraz cildimden bahsedersem sivilcem yok ama hassas bir yuzum var. leke olarak yanaklarimda kirmizi lekeler var onla icin tedavi oluyorum. cildim karmadan kuruya donuk bir cilt yani yanaklarim ve burun cevrem cok kuru ve oralarda fondoten hep pul pul oluyor bunun icin oneri istiyorum. simdi yves rocher bb krem kullaniyorum. bide bana ;

1. goz alti kapaticis
2. cildime uygun iyi bir fondoten

diger makyaj mazemeleri onerirmisiniz
bu arada yurt disinda yasiyorum her marka burda yok
simdiden cok tsk ederim ;))))))

gercekten makyaj hakkinda hic bisey bilmiyorum butun onerilere acigim

Fondöten asla kullanma..
Göz kalemi ve allık ve ruj kafii..

Cildini kapatıcılarla mahfetme derim ben...
tsk ederim cvp icin
suan zaten bb krem kullaniyorum ama boyle pullu pullu goruntu olusuyor o yuzden degistirmek istedim

YouTubeda
Lauren curtis
Michelle phan
Jaclyn hill
Sebi bebi
Merve özkaynak

Kişilerinin kanallarına abone olup izleyerek çok şey ogrenebilirsin
hm cok tsk ederim cok isime yarayacak peki orda urun onerileride gorebilirmiyim cunku suan cok malzemem yok yeni baslicam icin

Göz altı kapatıcısını falan ne yapacaksın bu yaşta yahu? Hele fondöten hiç kullanma. Yüzünü nemlendirmen gerek, nemsizlikten pul pul oluyordur. Kozmetik olmayan bir nemlendirici kullan ve lütfen kapatıcılarla gencecik cildini mahvetme.

slm kizlar sizin acil olarak onerilerinize ihtiyacim ben 20 yasindayim artik duzgun makyaj yapmak istiyorum ve bu konuda yardima ihtiyacim var.

biraz cildimden bahsedersem sivilcem yok ama hassas bir yuzum var. leke olarak yanaklarimda kirmizi lekeler var onla icin tedavi oluyorum. cildim karmadan kuruya donuk bir cilt yani yanaklarim ve burun cevrem cok kuru ve oralarda fondoten hep pul pul oluyor bunun icin oneri istiyorum. simdi yves rocher bb krem kullaniyorum. bide bana ;

1. goz alti kapaticis

simdiden cok tsk ederim :KK66:)))))

20 yaşında taze bir cildin göz altı kapatıcısına ve fondötene ihtiyacı yok.Bir kalem bir rimel,allık ve dudaklara parlatıcı yeterli.

Cildin kuruysa iyi bi nemlendirici ve yağ bazlı bi fondoten kullanman lazım.

Gözaltıların morsa turuncu far/ruj sürüp üzerine biraz kapatıcı sürmen bu problemini ortadan kaldırır.

Pul pul olma sorunuyla yıllardır uğraşıyodum sonunda çözümü kantaron yağında buldum. Gece yatmadan 3-4 damla tüm yüzüme sürüyorum ve pulluk yok.

1. goz alti kapaticis

20 yaşının güzelliği, tazeliği sana yeter be canım. Ne işin var boya, badanayla !

ben kapatıcısız rahat edemem ne kadar zararlı olursa olsun. bende en etkili şey kaş kalemi oldu.ifadem değişti.kaşların seyrek ve inceyse tavsiye ederim kullanmanı.uzun süredir görmeyen insanlar şok geçiriyo sende bişey var,yüzün çok değişmiş,yüzün zayıflamış gibi yorumlar yapıyolar.eyeliner rimel allık rujla birlikte tamam herşey.en önemlisi kapatıcı diğerleri için öneriye gerek yok bence.herhangi bi kozmotikçiden alabilirsin.cilt tiplerimiz farklı olduğu için yardımcı olamıycam yalnız.

Fondoten iyi kapatiyor ama bu yaşta kullanma 21 yasindayim kullaniyordum biraktim

hm cok tsk ederim cok isime yarayacak peki orda urun onerileride gorebilirmiyim cunku suan cok malzemem yok yeni baslicam icin
Evet ürünleri de tanitiyorlar. Yurtdisinda olduğun için çok sanslisin ürün konusunda hepsini rahatlıkla bulabilirsin..

Fondoteni ise tedavi oluyorsan doktoruna Daniş sana uygun bir marka ve urun söyleyecektir. Ben de sorduğumda makyaj yapma demedi su ürünü kullan cildin duzelince yağsız su bazli herhangi bir fondoten kullanabilirsn dedi.

Cildinin bol bol nemlendirilmeye ihtiyacı var. Bende de yıllardır kuruluk ve pul pul olma sorunu vardı. Çareyi yağlarda buldum. Dışarı çıkacağım zamanlar baobab yağı - bunu dışarı çıkarken sürmemin sebebi çok kolay emilmesi - yatmadan önce evde otururken ya da yürüyüşe çıkarken hindistan cevizi veya kakao yağı sürüyorum, pul pul görünüm 1 ayda düzeldi bu sayede

1. goz alti kapaticis

simdiden cok tsk ederim ;))))))

yaşın cok kucuk, artik makyaj yapmaliyim dusuncesiyle agir islere kalkisma derim.. dogallik her zaman iyidir.. yuzlerce makyaj malzemesi kullanmaya gerek yok.. mutlaka yapacaksan, bi eyeliner bi kapatici yetiyo guzel gorunmeye.. yok pudra yok iki kat fondoten, yok far, 'bence' fazla..

clinique markasının ürünleri doğaldır fondotenini ordan seçebilirsin, youtubeda videolar var inanılmaz faydalılar bende izliyorum çok faydası oldu, makyaj bile yazsan bürsürü çıkıyor mesela duyguözaslan - londradabirtürkkızı - sebibebi vb bakabilirsin.

Göz altlarımda çok morluk olduğu için ben de kapatıcıya 20 yaşında falan başlamıştım.
Fondöten kullanmak yerine, senin de morlukların varsa göz altı kapatıcını kullanır, yüzündeki küçük bölgelere de nokta nokta gene o kapatıcıdan sürersin çok gerekirse.
Kapatıcıda ben mac kullanıyorum, prolongwear serisi benim gibi her gün kullananlar için ideal. Fakat altına mutlaka iyi bir nemlendirici kullanman gerek. Hatta nemlendiriciyle karıştırıp bile uygulayabilirsin.
Gözlerin için kozmetik markası olmayan nemlendiriciler al, nivea bile avon'unkilerden falan iyidir.

Fondoten yerine bb kremleri öneririm.
Eğer göz altlarında sorun yoksa kapatıcı asla kullanma.
Cildini bu soğuk havalarda bolca nemlendir,rimel,göz kalemi ve renkli dudak balmı kullan yeter bence.

1. goz alti kapaticis

canım yüzünle ilgili problemlerın varsa eczanelerde satılan doğal makyaj ürünlerini kullanmanı öneririm

Göz altı kapatıcısını falan ne yapacaksın bu yaşta yahu? Hele fondöten hiç kullanma. Yüzünü nemlendirmen gerek, nemsizlikten pul pul oluyordur. Kozmetik olmayan bir nemlendirici kullan ve lütfen kapatıcılarla gencecik cildini mahvetme.
Gozlerimin alti cok mor o yuzden cok yorgun gozukuyor cildim icinde nemlendirici olarak diadermine kullaniyorum ama yetmiyor galiba

Back