gizzem Nirvana Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2007 2.677 1.733 24 Kasım 2007 Konu Sahibi kivilcim #81 glfrruzgar .!.: arkadasım onları kullandım bılıyorum yenı gectıysem avonun kataloğunu goruyorum ve o urunlerın bı kısmı kabı değişen urunler sende bunu ıı bılıyosundur Genişletmek için tıkla... evet çoğu sadece kapak değiştirdi ama arkadşın yazdıgı 3 üründen ikisi yeni üründür.uplift maskara ve likit jel eyeliner yeni çıktı
glfrruzgar .!.: arkadasım onları kullandım bılıyorum yenı gectıysem avonun kataloğunu goruyorum ve o urunlerın bı kısmı kabı değişen urunler sende bunu ıı bılıyosundur Genişletmek için tıkla... evet çoğu sadece kapak değiştirdi ama arkadşın yazdıgı 3 üründen ikisi yeni üründür.uplift maskara ve likit jel eyeliner yeni çıktı
barbizeynep Guru Kayıtlı Üye 17 Kasım 2007 305 3 25 Kasım 2007 Konu Sahibi kivilcim #82 ben en son guerlain ponponlu pudra aldım henüz kullanmadım alacak listemde de ysl nin touch eclat concealerı ve diorun 5li far kiti var
ben en son guerlain ponponlu pudra aldım henüz kullanmadım alacak listemde de ysl nin touch eclat concealerı ve diorun 5li far kiti var
E EU3 Ziyaretçi 25 Kasım 2007 Konu Sahibi kivilcim #83 pudram bitti...sipariş ettim gelicek :icecream::icecream::icecream::dance: