alıncak çok şey var.yeni buzdolabı ,plazma tv.,şu saklama kaplarından en son çıkan, bayramlık, yeni perdeler salona, kettle daha ekliyimmi
bayanlar en son neler aldınız baklim yada neler almayı düşünüyırsunuz yada memnun kaldınız mı.mesela ben en son olay cilt bekım kremlerini aldım.1 haftadır kullanıyorum ve şuanda bir sorun yok fakat sanırım önerdikleri kadar da ii değil.birde niveanın rımelini aldım uzun gösteren rımeli fakat onu da pek beğenmedim
canım ben hem anneme hem de kendime aldım..anneme o 7 etkili olandan ve bir adet de yüz yıkama jeli aldım..ikisi bir aradaydı ve 30ytl ye aldım o 2 ürünü..fiyatlar gerçekten çok uygun..yanlız anneme ilk başta kremler yan etki yaptı pek iyi gelmedi..oda cildi çok hassa sanırım ondan oldu..fakat şuan çok memnun..cildi kremlere alıştı..gayet güzel görünüyor..bende hassas ciltler serisinden yüzyıkama jeli ve nemlendirici aldım ..nemlendirici 15 ytl ve jel 17 ytl flandı sanırım.
aslında ben nezamandır hatta kaç senedir hacdan gelen sürmeler varya onlardan istitorum.çok iyi diyorlar onlar için..aldığın da öyle birşeydir sanırım..hacca giden birini bulsam hemen sipariş vericem..Uzun zaman göz sürmesi aradım bulamadım sonra geçenlerde ramazan şenlikleri olan panayır gibi bir yere gittim orada arabistandan gelen dini ürünler satılıyordu bir baktım sürme de koymuşlar pastel kalem gibi siyah bir şey hemen aldım tabi ki çok memnun kaldım tekrar gidip bir kaç tane daha almayı düşünüyorum sırnaşık şey
canım bende bulamam sanıyırdum ama meğer izmitte heryerde varmış yani kolaylıkla bulabileceğini düşünüyorumççevet fiyatlar gerçekten çok uygun..umarım memnun kalırsın canım...a.s.Yurtdışında oldukça tüketilen-memnun kalınan bir markaymış o yüzden almayı düşündük.Teşekkür ederim canım sorularımı karşılıksız bırakmadığın için.a.s.a.s.Acaba iskenderunda nerde vardır?Bi araştıriym.İnternet sayfasına girdim markanın danışma hattından öğrenebilirsiniz diyor.Fiyatlar da iyiymiş gerçekten.