Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım olsun.özel msj lar açıldığında sana mail adresimi göndericem.belki ıd de alabilirim.sen de onu alcaktın sanırım öyle demiştin.everyday siparişiyle uğraşmak biraz zor sanırım ıd alabilirim canım..sağol a.s.kıvılcımcım ya sana everyday sitesinden nasıl alışveriş yapcaını anlatcaktım ama inan uzun uzun yazacak vaktim olamadı=(özel mesajlar da kapalı mı hala?
gizzem canım sen ı.d mi kullanıyorsun..sana daha öncede bahsetmiştim ya ı.d nin pudrasından ama yüze sivilce yapıyormuş sana yaptımı..istanbulda nerede satılıyor?
Merhaba kızlar ben avonun 12.katalogundan bazı şeyler şipariş ettim ama şüpheye düştüm gerçektende
Acaba içinizde 12.katalogdan alışveriş yapanlar yada önerebileceğiniz ürünler varmı??yardım ederseniz çok sevinirim sizin önerilerinize göre ürünleri alıp yada iptal edicem....
Aldığım ürünler:
Ultra Color Rich Sheer (sheer sangria) rengini aldım..
Uplifting Mackara (kİrpiklere kalkık ve kıvrım veren mascara)brown-black
Likit eyeliner -jet black
benim aldıklarım bunlar önerilerinizi bekliyorum sevgili arkadaşlar....
bide özel msj atabilirlerse sevinirim
ozel mesaj nasıl atılır bılmıyorm
ama tevsıyelerı eleştırılerı gordun ben ourunlerı 1 kere bıle kullanmadım attım avon satıs temsılcılığı yaparken suanda orıflame gozum kapalı kullanıyorum yapıyorum her bır urununu :mymeka:
dün gündüz kremi aldım inşallah memnun kalırım
aaa markası neydi yaaa? sonra yazarım:)
ama arkadaşın yazdıgı ürünler çok yeni çıktı,oriflame geçtiysen hangı ara kullandın kii,ayrıca bence rujları bazı rimelleri o kdr kötü deil:uhm:
hiç memnun kalmadım yvesrocherden ben kullandım bi ara ama pek faydasını göremedim açıkçası..Yves Rocher şutarafagitti