Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben siyah far almayı düşünüyorum ama simsizzzz bulamadım daha...ya neden her ürün simli olmak zorundaaklava:
golden rose un 5 li far paletinde siyah simsiz far var,palette gri,füme,beyaz,simli siyah ve mat siyah 5 renk var fiatı da çok uygun,çok az simli gibi görünüo ama aslında sürülünce hiç parlamıo çok mat
cnm cildin dokusu 1 aydan önce yenilenmediği için ürünün iyi gelip gelmedini daha anlayamazsın diye düşünüorum.bir de dermokozmetik ürünlere yönel derim.cilde daha yararlılar.ama çok da sık deiştirmeya kızlar ya ben bu olay kremlerinden de memnun kalmadım sanırım ..daha 1 ay olmadı aslında alalı ve düzenlide kullanmadım ondan mı acaba?bıktım krem değiştirmekten ya..bundan önce yvesrocher kullandım ondan da memnun kalmadım..olay kremleride hiç abarttıkları kadar değilmiş..biraz daha kullanımda olmazsa değiştiricem..bugün gazetede okudum yeni ürün çıkmış ondan alıcam..çok güzelmiş....ya varmı kullanıpta memnun kalan şu olayı?
oh oh canım maşallah herşeyi toptan almışız bakıyorum..bende geçenlerde niveanınn uzun gösteren rımeli var onu aldım kız öve öne bitiremedi bende inandım tabi saf gibi benneyaptımki ama sonuç yine hüsranla bitti..hiç memnun değilim..ya benim şu rımelden yana yüzüm gülmeyecekmi ne ..bir türlü aldığım hiç bir rımeli beğenedmedim..sorun onlarda mı kirpiklerimde mi anlamadım ya.:uhm:ben dün veritanın 117 numara rujunu
carminanın 13 numara allığını
nivea nın normal ve karma ciltler için olan yüz temizleme jelini
diadermine nin normal ve karma ciltler için olan yüz kremini aldım
neler denedim hepsi alerji yaptı cildime kızardı sivilce çıktı.ama niveanın temizleme jeliyle diadermine çok iyi geldi.diadermine içinde hiç kimyasal madde yokmuş alırken kız anlatmıştı.memnun kalmazsan getir başka istediğin bi markanınkini veririz demişti.ama ben çok memnun kaldım