Makyaj ürünlerinden en son ne/neler almaya karar verdiniz?

Ben antepliyim ama bu izmirdeki bostanlı pazarı süper yaa gitmiştim oraya,ithal parfümlerin ambalajları defolu olanları vardı sudan ucuz,ne bulduysam almıştım zaten sahte olmadığını hemen anlıyorsunuz

arkadaşlar dikkatli olun artk ne yazık ki çok başarılı taklitler var artk piyasada loreal max factor hatta chanel lancome bourjoi.bunların taklitleri çok başarılı yapılıor.parfümlerin de inanın.çook dikkat ediin:1no2:

ben siyah far almayı düşünüyorum ama simsizzzz bulamadım daha...ya neden her ürün simli olmak zorundaa:eek:klava:

ben siyah far almayı düşünüyorum ama simsizzzz bulamadım daha...ya neden her ürün simli olmak zorundaa:eek:klava:

golden rose un 5 li far paletinde siyah simsiz far var,palette gri,füme,beyaz,simli siyah ve mat siyah 5 renk var fiatı da çok uygun,çok az simli gibi görünüo ama aslında sürülünce hiç parlamıo çok mat

golden rose un 5 li far paletinde siyah simsiz far var,palette gri,füme,beyaz,simli siyah ve mat siyah 5 renk var fiatı da çok uygun,çok az simli gibi görünüo ama aslında sürülünce hiç parlamıo çok mat

aa istediğim renkerin hepiciği varmış iyiymiş ben ona bi bakiim canım sağol bi ölçiyim sim oranınıyerimseniben

Ewet kalitesi de çok güzel,birikme yapmıo kolay kolay uçmuyo,fiatı da çok uygun,renkleri de çok güzel,ben beyaz olanını da göz altıma sürüyorum çok hoş oluyo,en sondaki siyah far da simli deil,zaten standından denersin baktın kafana yatmıo alma,ben zaten gri tonları için almıştım ama özel gecelerde siyah olandan da faydalandım

ya kızlar ya ben bu olay kremlerinden de memnun kalmadım sanırım ..daha 1 ay olmadı aslında alalı ve düzenlide kullanmadım ondan mı acaba?bıktım krem değiştirmekten ya..bundan önce yvesrocher kullandım ondan da memnun kalmadım..olay kremleride hiç abarttıkları kadar değilmiş..biraz daha kullanımda olmazsa değiştiricem..bugün gazetede okudum yeni ürün çıkmış ondan alıcam..çok güzelmiş....ya varmı kullanıpta memnun kalan şu olayı? :KK43:

ya kızlar ya ben bu olay kremlerinden de memnun kalmadım sanırım ..daha 1 ay olmadı aslında alalı ve düzenlide kullanmadım ondan mı acaba?bıktım krem değiştirmekten ya..bundan önce yvesrocher kullandım ondan da memnun kalmadım..olay kremleride hiç abarttıkları kadar değilmiş..biraz daha kullanımda olmazsa değiştiricem..bugün gazetede okudum yeni ürün çıkmış ondan alıcam..çok güzelmiş....ya varmı kullanıpta memnun kalan şu olayı? :KK43:
cnm cildin dokusu 1 aydan önce yenilenmediği için ürünün iyi gelip gelmedini daha anlayamazsın diye düşünüorum.bir de dermokozmetik ürünlere yönel derim.cilde daha yararlılar.ama çok da sık deiştirme

sağol canım haklısın..dermmokozmatik ürünlerle ilgili bir bilgi bugün gazetede okudum.aslında denemeyi düşünüyorum..biraz daha bekleyim olmazsa denicem..çok güzel şeyler yazıyordu ve sanırım yeni çıkan bir ürünmüş...dediğin gibi en az 1 ay beklicem...sağol canım..

ben normalde lankome nin rimelini kullanırım fakat dün ykmye gittim loreallerde indirim varmış kız tavsiye etti ve okadar harikakı herkeze tavsiye ederim takma kirpik gibi gösteriyor sana onu tavsiye edebilirim fakat cilt bakımı için hiç bir şey kullanmıyarum onu bilemicem işte?..

birde lorealin siyah göz kalemini aldım çok güzel akma yapmıyo farlarıda güzel tavsiye ederim...

bir sey soyleyim mi ben de memnun kalmadım yani anlami yok. ama ben hangi urunu kullanırsam kullanayim fayda gormedim. dermokozmetik de kullandim degisiklik yok. artik oldurmeyen guldurmeyen urunler kullanıyorum hic degilse cebim rahatlasin.tatlicadiarzu

canım senin cildin de benim gibi sanırım..hiç bir krem istemiyor..aslında hiçbirşey kullanmadığım zamanlar daha güzel oluyor sanki ama nemlendirici kullanmayıncada kuruyor işte..şu olay kremlerinide çok abartmışlar ya ..demek dermokozmetiklerde ii gelmedi..ya bende onları kullanıcaktım ama şimdi kararsız kaldım..of ya eniyisi bşy kullanmamak doğal yöntem ve besinlerle idare etmek..

yok aslinda 2 gun yıkamayip krem surmesem berbat olur. o yuzden sabah aksam bakıyorum cildime. benım cıldım kafasına gore takılıyor bazen kuruluktan olur bazen yuzumden yag damlar. benım derdım verdigim paralar valla bosa gidiyor ucuzu da pahalısı da luksu de ayni....

ben dün veritanın 117 numara rujunu
carminanın 13 numara allığını
nivea nın normal ve karma ciltler için olan yüz temizleme jelini
diadermine nin normal ve karma ciltler için olan yüz kremini aldım

neler denedim hepsi alerji yaptı cildime kızardı sivilce çıktı.ama niveanın temizleme jeliyle diadermine çok iyi geldi.diadermine içinde hiç kimyasal madde yokmuş alırken kız anlatmıştı.memnun kalmazsan getir başka istediğin bi markanınkini veririz demişti.ama ben çok memnun kaldım
oh oh canım maşallah herşeyi toptan almışız bakıyorum..bende geçenlerde niveanınn uzun gösteren rımeli var onu aldım kız öve öne bitiremedi bende inandım tabi saf gibi benneyaptımki ama sonuç yine hüsranla bitti..hiç memnun değilim..ya benim şu rımelden yana yüzüm gülmeyecekmi ne ..bir türlü aldığım hiç bir rımeli beğenedmedim..sorun onlarda mı kirpiklerimde mi anlamadım ya.:uhm:
eee kızlar yok mu yani başka yeni ürünler alan yaa :1no2:

En son Diadermin'in cilt bakım setini aldım,temizleme jeli+Tonik+yağsız losyon
makyaj malzemesi olarak da everyday minerals'den 2 tane set sipariş verdim umarım en kısa zamanda gelir cicilerim...

bugün neredyse tüm eczanelerde ıd minerals ürünlerini aradım ..pudrasını almak istiyorum fakat sanırım izmitte yok bu ürünlerden..ya biran önce bulup almak istiyorum bu pudrayı yorumlar çok iyi bu ürün hakkında..acaba internetten sipariş verebilirmiyim..öyle bir adres varmı kızlar ya ?

ben ürünlere çok meraklıyım allık almayı düşünüyorum pembmsi tonlarda ,kapatıcı istiyorum bide yalnız maske gibi olsun istemiyoum önerilerinizi bekliyorum

X