- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
- Konu Sahibi EU1
- #1.181
ben camelonu aldım stawberyden.
20 tl ye göre oldukça iyi farlarını kullanıyorum.
rujlarıda güzel
20 tl ye göre oldukça iyi farlarını kullanıyorum.
rujlarıda güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm aklımda bulunsun superisi cnm tsk ederm
stramberrye bakıorum bakıorum cıkıorum daha bişe alamadım ordan
nası alıcagımı bilmiyorum kredi kartıyla ödenebiliyormu sen hiç alışveriş yaptınmı
buarada su tonda bi ruj arıyorum bilen varsa lütfen marka ve nosunu yazabilirmi
Ay buarada resimdeki bayanın göz rengine bayıldım ben ya çoook güzel :asigim:
Canımcım biraz geç oldu ama kusura bakma inan yeni okudum yazdıklarını.Evet tatlım kredi kartıyla alışveriş yapabiliyorsun bide kart numarası vermek istemiyorsan Paypal diye ödeme şekli var istersen onu kullanabilirsin ama bildiğim kadarıyla kart numaranı vermekte herhangi bir sakınca yok güvenilir bir site diye biliyorum.Bide ürünler eline gayet çabuk geçiyor onuda belirteyim ay sankim onlar için çalışıyor gibi hep olumlu şeyler yazdım ama inan şimidye kadar herkesten olumlu yorum duydum diye yoksam siteyle hiç bir ilgim ve alakam yok şeker yerimseniben
Burda da pudra allık ailesini görüyoruz efenim
Benefit üçlü pudra setim...adı pudra ama gayet allık gibi kullanabiliyorum sürümü kolay,
MF creme puff'um vazgeçilmezim, 55 numara kullanıyorum tonunu da ekledim aşağıa.s.
Stila sıvı kapatıcı..görünümü purda gibi ama elinize kremimsi bi forma dönüşüyor açık renk aydınlatıcı olarak kullanıyorum arada bir.
Pastel terracota allığım ve Avon arabian glow shimmer brick allığım
İşaretli olan da pudramın tonu arkadaşlar
evet canım, çilekten aldıma.s
nerdeyse hergün çileği geziyorum ama benefitin öyle güzel tonlarda pudrası kalmamış bi kaç haftadır mafoldumben çook güzelmiş cicilerin güle güle kullan tatlım
teşekkür ederimopuyorumnanaktan
aprilcim clinique perfectly real fondötenden ben memnun kalıdm ama memnun kaldığım şey gerçekten cildine fondöten sürmüş gibi durmaması çok doğal durması.kapatıclığı ortaya yakın ve cildin benim gibi yağlıysa maalesef parlıyor.bunlar bitince cliniquein yağlı ciltler için olan fondötenini deneyeceğim.inş o da yüzde doğal duruyordurkaydirigubbakcemile5