- 18 Mart 2008
- 3.964
- 17
- Konu Sahibi EU1
- #1.041
Fantastik Makyaj Yarışması - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
oylama başlamıştır :lepi:
oylama başlamıştır :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşım gereğide çok abartılı ürünlerim yok!
avon arabian glow serisindeki parlatıcı nın yanındaki parlatıcı haricinde vee
nivea ve yanındaki 3lü koruyucu haricindee hepsi avondur.(avon ruıjlarını çok seviyorum sadece baştan 6. yı çok kullanmadım)
burda sadece 4 farımdan 3 ü avon değil!
sol baştan başlayım .. yeşil koyu mavi mor&siyah açık mavi(en sevdiğim göz kalemi ) pek siyah göz kalemini sevmem o yüzden kendime aiit yoktur...
şeffaf maskaram , simli maskaram , 2 yönlü maskaram hepsi avon...
kalem farımıda çok seviyorum ama özelliklee far olarak 5 li paletimi seviyorum..
allık çok kullanmadım ama daha alalı 2 ay oldu... nikahımız için almıştım(kuzenin) çok açıktı kullanmadım fazlaa..
fondoteni de az kullandım 2 ay önce aldım çok kullanmıyorum cildimi bozmak istemiyorum :kafamçokkarışık:
likitim vazgeçemiceğim şelerden biri pırıltılı çok hoş çok seviyorummm yinee hepsi avon :roflol:
cnm ama dayım hep isteğin var mı almanya da n der(orda oturuyor) bende
ben bunların tonlarını dayıma demiştim o almanya dan aldı
2. yi 3. yü 8. yi cnm...
yukarıda yazdığım yazı var:Sizmirperisi yanlıs yazmısım bastan 2.ve 7.rujların adlarını ogrenmek ıstıyorum yazabılırsen cok sevınırım
izmirperisi hepsi cok güzel rujlrının ya
zahmet olmazsa hepsinin adını yazar msn :kedi:
çok teşekkurlersüpermiş gülee güleee kullan cnm:1hug:
çok teşekkurleyuz için az ve oz gerçekten en iyisi hepsi çok guzeller gulerek kullanın
bu topiği renkelndırıyım dıye bnde ekledım fakat kımse bakmıyo bıle zemuszemus
okadar rimel denedım ama ınnovayı tek geçerım 18 tl we kırıpıklerı kem dolgun gösterıyo hem uzatıyo hemde kıwırıyo benım bı rımelden tum beklentılerımı karsıladı ıstersen sende once tester ını dene begenırsen al derım bıde bereketlı hemen bıtmıyo fakat bn bıtmesede atıyorum yagnı rahat rahat 3 wea 4 ay kulanırsın harıka bır urun benceCanım ben çok beğendim ürünlerinin hepsiniii,güsel ve mutlu günlerde kullanopuyorumnanaktan,,bide bişey sorucam innovanın rimelini kaça alıyosun we ne bakımdan tawsiye ediyosun bnde almayı düşünüyorumda??? Bak şimdi bende özendim yarın bende koyjam fotoo