E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
uğur böcüğü çok tatlı böcüklerinhihoyyytgüle güle kullan ürünlerin çok hoş canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:uhm:
cnm color trendler özel seriden sanırım şimdi farkettim yazmasanda olur ama bu avon rujların rengini daha çok merak ettim:kedi:sana zahmet hangi renkleri bunlar acb
ilk 3 ruj dolgunlaştırıcı
sırasıyla
incredible
plump pink
wine kiss
carnation
frostiest mauve (resimden biraz daha koyu serpil çakmaklı pembesi lilamsı)
chic
sparkling bronze
frozen rose
Benim neyim eksikkk delikafadulden
Toplu fotoğrafımız :
Farlarım :
Maskaralarım (Sondaki avonun içinde badem ve hint yağı karışımı var) :
Kapatıcılarım ve ortadaki eyeliner'ım :
Fondötenlerim :
Allıklarım :
Fırçalarım :
Hiç kullanmadığım rujlarım :
Biricik parfümüm :
Doğal yağlarım :
Saç, krem, nemlendirici, deodorant, tüy dökücü, azaltıcı, ayak spreyi ne ararsan burada gel bacım gell :roflol:
Te bu kaa
ablalarım ben 17 yaşında olduğumdan pek birşeyim yok. Ama süslü olduğumdanda bikaç parça makyaj malzemem var=)
bu az olan eşyalarımı koyduğum yer
buda bikaç tane olan ojelerimi koyduğum sepet, aslında oje sürmeye bayılırım ama nedense hiç oje alamadım
kremler. (aslında saç ürünlerim ve yüz temizleme jelim, toniğim falanda var ama banyoda oldukları için üşendim )
çoğaltmak istediğim ama nedense birtürlü çoğaltamadığım ojelerim sırnaşık şey
lipgloss ve rujlarım :asigim:
göz kalemlerim, rimel ve farım. Bu yaşta farın pek hoş gitmediğini düşünüyorum ama şiir dinletim için almıştım. She rimelim mavi renkte.
parfüm çok sever ve çok kullanırım ama annemler bitmeden aldırmıyorlar o yüzden 2 tanecik parfümüm bir tanecik deodorantım var :1no2:
naniknanik daha ne olsun canım ne güzel ürünlerin varmış güle güle kullan :sm_cool:
ayy yok elletmiyor bir süreyim şu rujunu beğenirsem alırım diyorum kendimede:)) git alaağın yerde dene sevmem ben öyle ortak kullanmayı diyor:) makyaj malzemelerimi isteme benden buz gibi soğurum senden:))diyoo