E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
uğur böcüğü çok tatlı böcüklerinhihoyyytgüle güle kullan ürünlerin çok hoş canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:uhm:
cnm color trendler özel seriden sanırım şimdi farkettim yazmasanda olur ama bu avon rujların rengini daha çok merak ettim:kedi:sana zahmet hangi renkleri bunlar acb
ilk 3 ruj dolgunlaştırıcı
sırasıyla
incredible
plump pink
wine kiss
carnation
frostiest mauve (resimden biraz daha koyu serpil çakmaklı pembesi lilamsı)
chic
sparkling bronze
frozen rose
Benim neyim eksikkk delikafadulden
Toplu fotoğrafımız :
![]()
Farlarım :
![]()
Maskaralarım (Sondaki avonun içinde badem ve hint yağı karışımı var) :
![]()
Kapatıcılarım ve ortadaki eyeliner'ım :
![]()
Fondötenlerim :
![]()
Allıklarım :
![]()
Fırçalarım :
![]()
Hiç kullanmadığım rujlarım :
![]()
Biricik parfümüm :
![]()
Doğal yağlarım :
![]()
Saç, krem, nemlendirici, deodorant, tüy dökücü, azaltıcı, ayak spreyi ne ararsan burada gel bacım gell :roflol:
![]()
Te bu kaa
ablalarım ben 17 yaşında olduğumdan pek birşeyim yok. Ama süslü olduğumdanda bikaç parça makyaj malzemem var=)
bu az olan eşyalarımı koyduğum yer
![]()
buda bikaç tane olan ojelerimi koyduğum sepet, aslında oje sürmeye bayılırım ama nedense hiç oje alamadım
![]()
kremler. (aslında saç ürünlerim ve yüz temizleme jelim, toniğim falanda var ama banyoda oldukları için üşendim)
![]()
çoğaltmak istediğim ama nedense birtürlü çoğaltamadığım ojelerim sırnaşık şey
![]()
lipgloss ve rujlarım:asigim:
![]()
göz kalemlerim, rimel ve farım. Bu yaşta farın pek hoş gitmediğini düşünüyorum ama şiir dinletim için almıştım. She rimelim mavi renkte.
![]()
parfüm çok sever ve çok kullanırım ama annemler bitmeden aldırmıyorlar o yüzden 2 tanecik parfümüm bir tanecik deodorantım var :1no2:
![]()
naniknanik daha ne olsun canım ne güzel ürünlerin varmış güle güle kullan :sm_cool:
ayy yok elletmiyor bir süreyim şu rujunu beğenirsem alırım diyorum kendimede:)) git alaağın yerde dene sevmem ben öyle ortak kullanmayı diyor:) makyaj malzemelerimi isteme benden buz gibi soğurum senden:))diyoo