- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.361
makkajım böle olcak kızçelerim
fundişim elbisem krem saten + fransız danteli
gögüs kısmı paletlerle işli :asigim:
süper aşkım sefkilimhihoyyythihoyyyt
zaten senin göz renginde buna çok yakın süper olcen süperr:asigim::asigim::asigim::asigim:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok güzel...
öyle satenli payetli krem elbiseyle çok hoş olur gurbikim..
geleyimminişanıma gelcen mi
gurbik çok güzel olcana eminim
resimleri merakla bekleyenler arasındayım
geleyimmi
ay banada değişiklik olurdu eccükgamyoncuiremsuay tutmayın beni azini yüzünü kırcam bu kızın ben yaa mirmirmirmir
ulan hatta kaynanamlarla gel cumartesi erkenden sositososito
ay banada değişiklik olurdu eccükgamyoncuiremsu
du ben bu konunun üstüne yoğunlaşayım eccük
bedava araba buldum kaçırmiyim
bedava mezar bulsam gircem yani o derece:roflol::roflol:
gelceesen haber ver bana aşkitoma diyeyim seni alsınlar gelirkene hihoyyyt
sabah 6da hazır ol yol kenarında :roflol::roflol:
kıss bu safı tek başına otoban kenarında zaban köründe bekletmesinler vala iki ısırık şekerle düğüne diye biner gider milletin arabasına :teselli: :teselli:
zuhahahahahah:roflol::roflol:
funda naadar iyi karakter analizi yapmişin klavye başından :1closedeyes:
fıara geldiğinde de bi eşantiyon çantaya firma sahibinin yemek teklifini kabul etcekti nerdeyse bu kari da dürtükledim enseye bi tane patlattım öle kendine geldi gamyoncuiremsu
Gurbis in tavsiyesi üzerine bunlari aldim, kiprik kivirma makinesini kendi tavsiyem üzere aldimdelikafadulden
mac studio tech den memnun kaldim süper kapatiyo, kivami iyi, sürmesi kolay güzel dagiliyo, kalicilikta iyi
bobby brown concealer (gözalti kapaticisi) memnun kalmadim pek kurutuyo olmayan kirisikliklar cikiyo ortaya, neyse bende baska yerlerime sürerim artikin :roflol:
kiprik kivirma aleti pilli calisiyo öndeki telleri isiniyo, baya kivirtirdi kipriklerimi güzelkaydirigubbakcemile2
artdeco far cok güzel isildiyo onuda tasviye ederimm
tmm ler gelsin bide onlarin boyun ölcüsünü aliiim:ecrin_bebek:
bukasayyyyyysüprizzzzz
vallahi gözüm seni arıyodu donugırmızı nirde bu kız bulaşmadı bugün gurbiye diyodum :roflol: :roflol:
eminsin demi bunnarı gurbi al dedi sana
gene önemsiz detayları atlamış olmayasın sositososito
piştt malibu hangi çeşidinden aldın bakayım toz olandan mı yoksa böyle kalem gibi olanlardan mı? son alınanlara niye koymuyorsun resmini kaydirigubbakcemile
bu canım pastel boya gibi. sengözlerimebaksanab
benmki nie akıo(((
bilmem ki canım fazla kremsi yapıda diye mi acaba?
Gurbis in tavsiyesi üzerine bunlari aldim, kiprik kivirma makinesini kendi tavsiyem üzere aldimdelikafadulden
mac studio tech den memnun kaldim süper kapatiyo, kivami iyi, sürmesi kolay güzel dagiliyo, kalicilikta iyi
bobby brown concealer (gözalti kapaticisi) memnun kalmadim pek kurutuyo olmayan kirisikliklar cikiyo ortaya, neyse bende baska yerlerime sürerim artikin :roflol:
kiprik kivirma aleti pilli calisiyo öndeki telleri isiniyo, baya kivirtirdi kipriklerimi güzelkaydirigubbakcemile2
artdeco far cok güzel isildiyo onuda tasviye ederimm
tmm ler gelsin bide onlarin boyun ölcüsünü aliiim:ecrin_bebek:
bukasayyyyyysüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?