Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
süper aşkım sefkilimhihoyyythihoyyyt
zaten senin göz renginde buna çok yakın süper olcen süperr:asigim::asigim::asigim::asigim:

nişanıma gelcen mi

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

çok güzel...
öyle satenli payetli krem elbiseyle çok hoş olur gurbikim..

saolasın canım şahtım şahbaz olmam işallah -tatlicadiarzu-

ay tutmayın beni azini yüzünü kırcam bu kızın ben yaa mirmirmirmir
ulan hatta kaynanamlarla gel cumartesi erkenden sositososito
ay banada değişiklik olurdu eccükgamyoncuiremsu
du ben bu konunun üstüne yoğunlaşayım eccük
bedava araba buldum kaçırmiyim
bedava mezar bulsam gircem yani o derece:roflol::roflol:

ay banada değişiklik olurdu eccükgamyoncuiremsu
du ben bu konunun üstüne yoğunlaşayım eccük
bedava araba buldum kaçırmiyim
bedava mezar bulsam gircem yani o derece:roflol::roflol:

gelceesen haber ver bana aşkitoma diyeyim seni alsınlar gelirkene hihoyyyt
sabah 6da hazır ol yol kenarında :roflol::roflol:

gelceesen haber ver bana aşkitoma diyeyim seni alsınlar gelirkene hihoyyyt
sabah 6da hazır ol yol kenarında :roflol::roflol:

kıss bu safı tek başına otoban kenarında zaban köründe bekletmesinler vala iki ısırık şekerle düğüne diye biner gider milletin arabasına :teselli: :teselli:

kıss bu safı tek başına otoban kenarında zaban köründe bekletmesinler vala iki ısırık şekerle düğüne diye biner gider milletin arabasına :teselli: :teselli:

zuhahahahahah:roflol::roflol:
funda naadar iyi karakter analizi yapmişin klavye başından :1closedeyes:
fıara geldiğinde de bi eşantiyon çantaya firma sahibinin yemek teklifini kabul etcekti nerdeyse bu kari da dürtükledim enseye bi tane patlattım öle kendine geldi gamyoncuiremsu

kıss çantaya bilem gerenk kalmasdı
bu gene giderdi ayıp olmasın die :roflol: :roflol:

Gurbis in tavsiyesi üzerine bunlari aldim, kiprik kivirma makinesini kendi tavsiyem üzere aldimdelikafadulden

mac studio tech den memnun kaldim süper kapatiyo, kivami iyi, sürmesi kolay güzel dagiliyo, kalicilikta iyi

bobby brown concealer (gözalti kapaticisi) memnun kalmadim pek kurutuyo olmayan kirisikliklar cikiyo ortaya, neyse bende baska yerlerime sürerim artikin :roflol:

kiprik kivirma aleti pilli calisiyo öndeki telleri isiniyo, baya kivirtirdi kipriklerimi güzelkaydirigubbakcemile2

artdeco far cok güzel isildiyo onuda tasviye ederimm

tmm ler gelsin bide onlarin boyun ölcüsünü aliiim:ecrin_bebek:

bukasayyyyyysüprizzzzz

vallahi gözüm seni arıyodu donugırmızı nirde bu kız bulaşmadı bugün gurbiye diyodum :roflol: :roflol:

eminsin demi bunnarı gurbi al dedi sana
gene önemsiz detayları atlamış olmayasın sositososito

seni artikin degerlendiremiyomusum öle dedi forum abi

bilmem birilerimi dedi gurbik mi dedi hatirlamiyom

ammaaaan bosver gurbik dedi diiim gitsin nolcek:roflol:

kiz hazir gurbik yok dedikodusun yapak gel:teselli:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

detaylara takilmam canim benim

canım bu kirpik kıvırma makinesi günlük kullanım için mi hani pille çalışıyor felan demişsin benim bildiğim o makineyi elinde maşa gibi sıkıp bırakıyordun...
tabi ben baya bir eskilerde kaldım ya bebeğim olalı-tatlicadiarzu-
şunu biraz anlatır mısın merak ettim...pahalı birşey mi nerelerde vardır...kirpikleri yakmaz değil mi sıcaklık mı veriyor...a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…