• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyelim cani gönülden allah herkesin mutluluğunu bozmasın inşallah kadınlar külübünde tabi yazılanlarla sok üstüne şok yaşasakta................kaydirigubbakcemile5

delikafadulden delikafadulden
sende mayyak oldun dimi derdim var topii yüsünden laelaelaelaelae

he valla kıııııı anam ne o öle artık bakmak istemiyorum bir derdim var bölümüne valla acayip bişi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bana fondeten pudra ve allık tavsiye edbilir misin?:Saruboceq: bu arada ilk defa kullanacağım.:roflol:..25 yaşındayım (1 ay sonra giriceğim).:içelim:.bu arada fiyatlarıda uygun olursa sevinirim...a.s.

bana fondeten pudra ve allık tavsiye edbilir misin?:Saruboceq: bu arada ilk defa kullanacağım.:roflol:..25 yaşındayım (1 ay sonra giriceğim).:içelim:.bu arada fiyatlarıda uygun olursa sevinirim...a.s.

hayatım uygun fiyatlı bişi istiyosan fondotende; maybelline köpük fondoten
allıkta; pastel'in allıkları oldukca başarılı
pudra; fondotenle beraber günlük makyajda kullanmanı önermem onun dısında rosense'in pudrasini başarılı buluyorum :1closedeyes:

Gurbiş açmıyon bugün mesaneni... Hayırdır? Lancome juicy tube hakkında ne düşünüyorsun? Sever misin ister misinsengözlerimebaksanab

kolay gelsinn gurbaa prenses senden bi ricam vardı da 20 yasındayım ve makyaj yapmam aslında ama yapıncada hafifce üst iprik diplerine siyah kalem cekerim ve rimel sürerim ama ne oluyorsa 1 saat gecmeden sıfatım bi tuaf oluyor panda gibi oluyorum kaldım ne yapsam ki avonun kalemlerini kullanıyorum olmadı baska markalrda denedim sonuc aynı fazla tuzluya kacmadan ne önerirsin??CADIARZU

kolay gelsinn gurbaa prenses senden bi ricam vardı da 20 yasındayım ve makyaj yapmam aslında ama yapıncada hafifce üst iprik diplerine siyah kalem cekerim ve rimel sürerim ama ne oluyorsa 1 saat gecmeden sıfatım bi tuaf oluyor panda gibi oluyorum kaldım ne yapsam ki avonun kalemlerini kullanıyorum olmadı baska markalrda denedim sonuc aynı fazla tuzluya kacmadan ne önerirsin??CADIARZU

canım cecile'in kalemleri başarılıdır
bi dene istersen kaydirigubbakcemile5

ay inşallahhhhhhhhh umutsuzum gerçide

uykusuzluktan yannış yazmışım pudra sürüyüom :)

asla umutsuzluğa düşme
aşk hiç ummadığın bi anda çalıyor kapını :asigim:

bana ne renklerde göz makyajı yakışır benim gözlerim ne renk kimi ela kimi yeşil diyo fotolarımı gönderme çalışıcam gerçi resim çok kötü oldu ama idare edin artık

Eklentiler

• $adsız.jpg
    $adsız.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 40
bana ne renklerde göz makyajı yakışır benim gözlerim ne renk kimi ela kimi yeşil diyo fotolarımı gönderme çalışıcam gerçi resim çok kötü oldu ama idare edin artık
canım pembe, lila, kırmızı, bordo,mavi tonlardan kaçın
bronz gölgeler, toprak tonları, yeşilin koyulu açıklı gölgeleri, bakır, altın, siyah...
bu tonlar harika durur gözünde....
ve muhakkak gözüne siyah kalem kullan :smiley-cool:

ah grubik ah yaş oldu 29 tık yok nası umutsuzluğa düşmim :(
nolursa olsun canım...
29 yaş evlilik için geç bir yaş değil ki...
nasibin seni bekliyor ve eninde sonunda bulacak hiç dert etme :asigim:
yeter ki umutsuzluğa düşme
ne demiş mevlana;

insan düşünceden ibarettir
geriye kalan yalnız et ve kemiktir
gül düşünürsen gül olur; diken düşünürsen diken....

hep gül düşün ki Allah güldürsün yüzünüŞeniz

nolursa olsun canım...
29 yaş evlilik için geç bir yaş değil ki...
nasibin seni bekliyor ve eninde sonunda bulacak hiç dert etme :asigim:
yeter ki umutsuzluğa düşme
ne demiş mevlana;

insan düşünceden ibarettir
geriye kalan yalnız et ve kemiktir
gül düşünürsen gül olur; diken düşünürsen diken....

hep gül düşün ki Allah güldürsün yüzünüŞeniz

inşşallah gurbacım inş.

kız allah cezanı vermesin fondoten değil pudra sürcen delikafadulden

saolasın canım, darisi başına :asigim:

koyu renk far değil miydi o yaa:uhm: pudra da mı oluyo yanikafamçokkarıştı
göz farı altına pudrayı biliyodum ama kirpiklere bilmiyodum

gurbaa bu arada çilekte bourjois fondotenlerde % 50 indirim var tanesi 17,50 tl gibi bişey üstelik oil free bana pek bir uygun geldi..ne dersin?hihoyyytkaydirigubbakcemile2

oohooo ablacım bu cumartesi nişanım var hihoyyyt
çok teşekkür ederim :asigim:
inşallah Allah sana da benim gibi böle şahane ötesi mükemmelliğe ilham kaynağı olmuş bi gelin nasip eder :1closedeyes: -tatlicadiarzu-

inşallah inşallah senin gibi böyle mütaviziolsun yeter:roflol::roflol:

koyu renk far değil miydi o yaa:uhm: pudra da mı oluyo yanikafamçokkarıştı
göz farı altına pudrayı biliyodum ama kirpiklere bilmiyodum

gurbaa bu arada çilekte bourjois fondotenlerde % 50 indirim var tanesi 17,50 tl gibi bişey üstelik oil free bana pek bir uygun geldi..ne dersin?hihoyyytkaydirigubbakcemile2

canım koyu renk far da olur pudra da olur
hangisi geçerse elinize :delphin:

bourjois iyidir, severim kendilerini
begenerek kullanıyorum canım :lepi:

Back