• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar yaa
güzel bi sürmesi olan fotosunu koyar mı ?markasıyla
ben aldım hemde 1 tl ye.. ama akıo
ben aksın istemiom :((

canım bu kirpik kıvırma makinesi günlük kullanım için mi hani pille çalışıyor felan demişsin benim bildiğim o makineyi elinde maşa gibi sıkıp bırakıyordun...
tabi ben baya bir eskilerde kaldım ya bebeğim olalı-tatlicadiarzu-
şunu biraz anlatır mısın merak ettim...pahalı birşey mi nerelerde vardır...kirpikleri yakmaz değil mi sıcaklık mı veriyor...a.s.a.s.

günlük kullanim icin canim

o senin dedigin masa gibi sIkip birakilanlarin da isitani var, hatta düsündüm bunumu alsam onumu diye buna karar verdim, ama öbürünüde ucuza denk gelirse alicam

bitane pili var icinde, calistirdikdan 15 saniye sonra isiniyor, sonra kipriklerine rimel sürer gibi sürüyosun, hatta diplerine tuttum ve 10 saniye beklettim:1shok: baya kivrildilar

kiprikleri yakacak kadar sicak deyil , orta derece diyim saga, hatta kivirirken gözüme deydirdim ilik di

ben ebay dan aldim 1 € ya, ucuza denk geldi, normalde kapan kapis yapiyolar
tr de varmi bilmiyorum canim, belki gitti gidiyorda vardir bi bak istersena.s.

malibu cum ben burda bir sürme aldım yağlı yine aynı o koyduğun şekle benziyor ama toz değil..
aa bu arada ben mardin deyim..haziran a kadar...
başka yerlerde görmemiştim işte aldım 2 buçuk tl..
ben çok kullanmadım ama ikizime aldım yolladım o çok beğenmiş yenisini istiyor...
ufff keşke yollayabilseydim yani sana onu diycektim..:asigim::1hug:a.s.

günlük kullanim icin canim

o senin dedigin masa gibi sIkip birakilanlarin da isitani var, hatta düsündüm bunumu alsam onumu diye buna karar verdim, ama öbürünüde ucuza denk gelirse alicam

bitane pili var icinde, calistirdikdan 15 saniye sonra isiniyor, sonra kipriklerine rimel sürer gibi sürüyosun, hatta diplerine tuttum ve 10 saniye beklettim:1shok: baya kivrildilar

kiprikleri yakacak kadar sicak deyil , orta derece diyim saga, hatta kivirirken gözüme deydirdim ilik di

ben ebay dan aldim 1 € ya, ucuza denk geldi, normalde kapan kapis yapiyolar
tr de varmi bilmiyorum canim, belki gitti gidiyorda vardir bi bak istersena.s.

anladım canım neyse ben istanbul a gidince bir bakatım etrafa belki bulurum belki bu benim eski alete göre daha kalıcıdır ne dersin:içelim:
fiyatı da iyiymiş ama burda eminim bulsam çok pahalıdır da şimdi bunlar...aman neyse bakayım ben:teytey:a.s.

anladım canım neyse ben istanbul a gidince bir bakatım etrafa belki bulurum belki bu benim eski alete göre daha kalıcıdır ne dersin:içelim:
fiyatı da iyiymiş ama burda eminim bulsam çok pahalıdır da şimdi bunlar...aman neyse bakayım ben:teytey:a.s.

askim eve gelince noldu senin kipriklerinmi uzamis dedi:asigim:

birde rimeli sürdükden sonra fazlaligi alip kiprikleri cok güzel ayiriyor

kaliciligida var, sicak kivirinca daha uzun kivrik kaliyoralkisalkisalkis
kipriklerim bana göre az geliyor bu yüzden takma kiprik alicam zatenkaydirigubbakcemile3
buda masali isiticili olani, bunuda alip denicem
etha111ob.jpg

malibu cum ben burda bir sürme aldım yağlı yine aynı o koyduğun şekle benziyor ama toz değil..
aa bu arada ben mardin deyim..haziran a kadar...
başka yerlerde görmemiştim işte aldım 2 buçuk tl..
ben çok kullanmadım ama ikizime aldım yolladım o çok beğenmiş yenisini istiyor...
ufff keşke yollayabilseydim yani sana onu diycektim..:asigim::1hug:a.s.

cnmmmm :asigim: :asigim: :asigim: düşünmen bile yeter yaaa :asigim:
ama alırsankendine fln bi foto çekip koyarsan coook ii olur cnmm :))) Şeniz

Şu kirpik kıvırma konusunda çok basit bi önerim var ve 15 dk veya 5 dk bile beklemenize gerek yok normal kirpik kıvırıcınzı 2-3 saniye kurutma makinasına tutun uç kısmını sora kontrol edin ısısını yani cildinize yaklaştırırkrn dikkat edin bütün gün kıvrık kirpikle gezersiniz. rimelden sora kullanmanızı pek tavsiye etmem aslında öle yani bende bi mankenden duymuştum

Şu kirpik kıvırma konusunda çok basit bi önerim var ve 15 dk veya 5 dk bile beklemenize gerek yok normal kirpik kıvırıcınzı 2-3 saniye kurutma makinasına tutun uç kısmını sora kontrol edin ısısını yani cildinize yaklaştırırkrn dikkat edin bütün gün kıvrık kirpikle gezersiniz. rimelden sora kullanmanızı pek tavsiye etmem aslında öle yani bende bi mankenden duymuştum

evet bende öyle yapardim eskiden, ama isitilici 15 dakika beklemiyorsunki, 15 saniye yazdim

tabi bunu bulamayanlar icin süper önerikaydirigubbakcemile5 yalniz gercekten dikkat etmek lazim cok sicak olursa gözünüz yanabiliyyyy:1shok:

kızlar yaa
güzel bi sürmesi olan fotosunu koyar mı ?markasıyla
ben aldım hemde 1 tl ye.. ama akıo
ben aksın istemiom :((

canım toz sürme alma
hem kullanımı zordur hem de akar
bende kajal'ın aynalı sürmesi var böle ruj görünümünde
çok memnunum gamyoncuiremsu

rosense.nin makyaj ürünlerimi yoksa avonun makyaj ürünlerimi daha iyi kızlar

kesinlikle rosense:içelim:

gurbiş bana simli sedefli hani kaş altına sürülen beyaz far lazım
pastel düşünüyorum ama internetten alcam o yüzden numara falan lazım
senin kullandığın yada bildiğin varmı lüffen acil cvb

evet bende öyle yapardim eskiden, ama isitilici 15 dakika beklemiyorsunki, 15 saniye yazdim

tabi bunu bulamayanlar icin süper önerikaydirigubbakcemile5 yalniz gercekten dikkat etmek lazim cok sicak olursa gözünüz yanabiliyyyy:1shok:

ayy öle mi güzel ozman ben görmüştüm sephora da vardı pek emin olamamıştım kirpiği sarmak gerekio die düşünüştüm orda çalışanlara sorular sordum cevap filan veremediler dier o resmini koyduun çok ilgimi çekti onu hiç görmemiştim bakıcam onada

gurbiş bana simli sedefli hani kaş altına sürülen beyaz far lazım
pastel düşünüyorum ama internetten alcam o yüzden numara falan lazım
senin kullandığın yada bildiğin varmı lüffen acil cvb

cnmm bende colleen die bi marka var..güzel bişey yaaa her yerde satılıo.. 3 4 milyon..istersen dene cnmm yerimseniben

Back