Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj ÜrünleriMakyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği
ay banada değişiklik olurdu eccükgamyoncuiremsu
du ben bu konunun üstüne yoğunlaşayım eccük
bedava araba buldum kaçırmiyim
bedava mezar bulsam gircem yani o derece:roflol::roflol:
ay banada değişiklik olurdu eccükgamyoncuiremsu
du ben bu konunun üstüne yoğunlaşayım eccük
bedava araba buldum kaçırmiyim
bedava mezar bulsam gircem yani o derece:roflol::roflol:
kıss bu safı tek başına otoban kenarında zaban köründe bekletmesinler vala iki ısırık şekerle düğüne diye biner gider milletin arabasına :teselli: :teselli:
kıss bu safı tek başına otoban kenarında zaban köründe bekletmesinler vala iki ısırık şekerle düğüne diye biner gider milletin arabasına :teselli: :teselli:
zuhahahahahah:roflol::roflol:
funda naadar iyi karakter analizi yapmişin klavye başından :1closedeyes:
fıara geldiğinde de bi eşantiyon çantaya firma sahibinin yemek teklifini kabul etcekti nerdeyse bu kari da dürtükledim enseye bi tane patlattım öle kendine geldi gamyoncuiremsu
zuhahahahahah:roflol::roflol:
funda naadar iyi karakter analizi yapmişin klavye başından :1closedeyes:
fıara geldiğinde de bi eşantiyon çantaya firma sahibinin yemek teklifini kabul etcekti nerdeyse bu kari da dürtükledim enseye bi tane patlattım öle kendine geldi gamyoncuiremsu
Gurbis in tavsiyesi üzerine bunlari aldim, kiprik kivirma makinesini kendi tavsiyem üzere aldimdelikafadulden
mac studio tech den memnun kaldim süper kapatiyo, kivami iyi, sürmesi kolay güzel dagiliyo, kalicilikta iyi
bobby brown concealer (gözalti kapaticisi) memnun kalmadim pek kurutuyo olmayan kirisikliklar cikiyo ortaya, neyse bende baska yerlerime sürerim artikin :roflol:
Gurbis in tavsiyesi üzerine bunlari aldim, kiprik kivirma makinesini kendi tavsiyem üzere aldimdelikafadulden
mac studio tech den memnun kaldim süper kapatiyo, kivami iyi, sürmesi kolay güzel dagiliyo, kalicilikta iyi
bobby brown concealer (gözalti kapaticisi) memnun kalmadim pek kurutuyo olmayan kirisikliklar cikiyo ortaya, neyse bende baska yerlerime sürerim artikin :roflol:
canım bu kirpik kıvırma makinesi günlük kullanım için mi hani pille çalışıyor felan demişsin benim bildiğim o makineyi elinde maşa gibi sıkıp bırakıyordun...
tabi ben baya bir eskilerde kaldım ya bebeğim olalı-tatlicadiarzu-
şunu biraz anlatır mısın merak ettim...pahalı birşey mi nerelerde vardır...kirpikleri yakmaz değil mi sıcaklık mı veriyor...a.s.a.s.