- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
bende foto koycam ama nazar değmesinden korkuyorum:1closedeyes:
hani şu makkaj fotolarını koyuyon ya allık sürme şekillerinide varsa koysana bebişim:ecrin_bebek:
koyu renk istiyorum annem ışıltlılı da olur bak iyi fikirsüprizzzzz
canım göz altların için ayva çekirdeği jeli yada yaş maya+ yagsız süt kürünü öneririm haftada 2 defagurbaa cım önceki soruma cevapların için öncelikle teşekkür ederekteeen:
göz altlarım çok morardığı içün mecburen kapatıcı kullanıyorum...golden rose sitck kullanıyodum ama artıkın değiştirmek istiyom...stick ten mi devam edeyim likide mi geçeyim sence?
bir de bu nalet kapatıcıların zararlarına karşın göz altları için bi bakım önerin var mıa.s.
bebişim benim sorum makyaj konusunun dışına çıkıyor ama bilgin varmı acaba gülüm ?
yüzümde son bir yıldır lekeler oluşmaya başladı
kapatıcı , fondoten falan da kullanmadığımdan rahatsız oluyorum haliyle
bu lekeler için ne yapabilirim kuzum ?
canım aslında yag bazlı sürmeler varcağol canımcım hemen deniycem adım adım..
mac mı kullansam bendekafamçokkarıştı toz sürmeyle beceremedim bunu...
aslında sürme her an vardır gözümde ama ben böyle istiyorum..
bende foto koycam ama nazar değmesinden korkuyorum:1closedeyes:
hani şu makkaj fotolarını koyuyon ya allık sürme şekillerinide varsa koysana bebişim:ecrin_bebek:
canım sen eski üyeymişsin galiba
eski nikin neydi?
tanıyormuyuz seni?
ben biliyom ben biliyomm kim olduğunu, kesin sende tanıyosunnn sengözlerimebaksanab
selin_as = cubukkreker
dimi ?
gurbiğim benimmmm teşekkür ederimm tatlışimm :1hug:bide son ricam resmimi silersinmi alıntından kuzucumma.s.
kimse vermedi nan, kendim aldim ebaydanhihoyyyt, ne iyi ettim demi:ecrin_bebek:
gözalti kiremi yanlis demisim ---> sunu aldim pekde memnun kalmadim:1no2: Shiseido Benefiance Concentrated Anti-Wrinkle hani concealer sürünce böyle kuru oluyodu, cok az olan kirisiklarim ben burdayim diye bagiriyolardi, ama bi farkda göremedim süreli
dünde bunu aldim -->BOBBI BROWN CREAMY CONCEALER KIT Puder Porcelain, gelsin hele bi deniiim, bide sunu almayi düsünüyom ne dersin ---> Bobbi Brown Oil-Free even Finish Make up:sm_confused:
yetersiz filan demissin, he bide temizleme sütü kullaniyom,yüzümü yikamadan loreal den
eveeeettttttttttt kaydirigubbakcemile2
allahım çok mu zekiyim ne :lepi:
allahım çok mu zekiyim ne :lepi:
yolcam yaaakaydirigubbakcemile
kız gurbik şua ayva çekirdeğini bide mayalı tarifi anlatıp tarf etsene bize bekliyoz anam
kanka allık için resim süper olmuss çok saol bebem:1hug:
hayatımın anlamı canımın içi saçımın perçemi-tatlicadiarzu-asigim:)
canım hayırlı olsun gurbam Şeniz
bana da yardımcı ol nan benneyaptımki
alimmi nan ozaman bobby brown fondeten:ecrin_bebek:
simcik hani cok fazla dedin ya ,neyi kullanim neyi kullanmiim,fondoteni elimlemi sürim,yoksa süngerlemi,pudra hicmi kullanmiim,öylede parlamammi :1shok:
sunu adim adim hele bi anlat bebise:ecrin_bebek:
gurbacım topiğin hayırlı olsun a.s.
ben göz altı için kapatıcı arıyorum hangisini alsam. ama uygun olması lazım bide :uhm:
birde söylee parıldayan güzel bir allık lazım bana onuda bulamadım maybellineden aldım ama mat duruyo :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?