- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
canlarım mesaim bitti yarın devam ederim kaldığımız yerden gamyoncuiremsu
makyaj ananız iş başında emin ellerdesiniz merak etmeyin :smiley-cool: -tatlicadiarzu-
Hello Gurbis
canim süper bi konu
ilk müsterin benim hihoyyyt
hemen sorularima geciyom
önce fondetenden basliim
yüzüm karma cilt, veeee malesef sivilce izlerim coook hatta cakir cukur harita gibi, deliklerde var, senağlamaparam oluysa estetiki ciddi düsünüyom:lepi:
daha önceleri hic fondeten kullanmadan direk manhattan pudrasi kullaniyordum
artikin
önce clinique fondeteni denedim leke leke oldu onu biraktim
sonra este lauder doublewear miydi ne haltsa onu kullandim oda leke leke oluyo
suan vichy kullaniyom süper kapatiyohihoyyyt amaaaa sabah sürüyom okula gidiyom
elim hep yüzümde sürekli bir kasinma:1no2:
fondeten alti olarakda oil of olaz oilfree kullaniyom
pudramda manhattandan sivilceli ve problem ciltler icin, yillardir kullaniyom cok memnunum, güzel kapatiyo, komoden deyil
gözalti kapaticisi, loreal aldim, eh iste dedim, bide vichy aldim :1shok:süper kapatiyo ondanda memnunumkaydirigubbakcemile5
yüzüm deneme tahtasi oldu resmen
soru ---> niye kasiniyo yüzüm??? eve geliyom hemen yikiyom yüzümü rahatliyom, yoksa alisikmi deyilim??
Beyaz tenliyim çok açık renk pudra yada fondoten kullanıyorum. Çok koyu ve ağır makyajdan hoşlanmıyorum. Geçen gaza gelip kalem şeklinde (sürümü benim gibi bir makyaj özürlü için daha kolay olsun diye) eyeliner aldım.İncecik sürdüm ama çizginin sonunu ayarlayamayıp geri sildim. Sanki yarıda kesilmiş gibi oldu, uzatıncada mısır tanrıçası gibikaydirigubbakcemile3. Jiletleme konusunda bana yardımcı olabilirsen sevinirim.(Beceremem kesin ama).Bide şu eyeliner konusunda yardım ve destek beklemekteyim. teşekkür
gurbikçim sana zahmet allık süremeyi şeyetsen
GURBAACIM TOPıĞıN HAYIRLI OLSUNNN SANA RESıM GÖNDEREYıMDE Bı BAK BAKALIM NELER YAPABıLıRıM YÜZÜME ÖZELLıKLE BURUN KÜÇÜLTMEK ıÇıN
buyur kuzu
resimler yardımcı olmazsa anlatıyım uzun uzun :CüvCüv:
nasıl da jet servisim maşallah
suan este lauder double wear ligt war sifatimda, gözalti kapatici vichy dermablend, gurbis bu dermablend manyak bisi kizim, acayip kapatiyo
sonra pudra var manhattandan, bugün kasinma yok , sabah bunlari sürdükden sonra aynaya bi baktim, dedimki kizim kafana arkadan biri bi vursa yüzündeki masken düsecek, havluyla geri aldim fazlaligi
günlük oil of olaz dan nemlendirici, este lauder gözalti kirisik giderici krem tam olarak bilmiyom ismi ne evde bakmam lazum,sabahlari yüzümü sabunla yikiyom, vichy den tonic bugadar
merci boku gurbis, hizli yanitin icinŞeniz
Canımcığım topiğin hayırlı olsun, süpersin....
Dior skin o püskürtmali fondötön kullanıyorum, üstüne lorealın pudrasını. Göz kapaklarımda birazcık fondotönden çizikler oluyor gün içerisinde. Ama idare eder.
Estee Lauder double wear çok övmüşün diğer konularda da gördüm. (Kapatıcımı fondötönmü?) merak ettim denemek istiyorum.
Yüzüm oval. Açık kumralım şöyle çarpıcı bir allık söylede tam olsun.
Yine sorularım olursa sorarım cnm. Şimdiden thanks.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?