Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canlarım mesaim bitti yarın devam ederim kaldığımız yerden gamyoncuiremsu
makyaj ananız iş başında emin ellerdesiniz merak etmeyin :smiley-cool: -tatlicadiarzu-

canım zaten bugüne kadar yapmaman hatahihoyyythihoyyyt valla ii oldu gözümüz gönlümüz açılacak desene:sm_cool::sm_cool:

smokey eyes a bayıldım bu arada süper:lepi:

[ımg][/ımg]

gurbaacım topıĞın hayırlı olsunnn sana resım gÖndereyımde bı bak bakalım neler yapabılırım yÜzÜme Özellıkle burun kÜÇÜltmek ıÇın

Son düzenleme:
sonunda engin deneyimlerini bizimle paylaşmaya karar verdiğin için çok sevindim aşkım sevgilimhihoyyyt
yeni tükkanın yeni mekanımız hayırlı olsun:ecrin_bebek:

kırmızı donunu sevdiğim hatun beri bak
sorularıma cevap ver önce

1. vichydeki kaşınma esteede ve clinikte de oluyor muydu?

clinik'in de estee de iyidir fond. konusunda
hatta estee lauder double wear fondoten konusunda aşmış bi üründür :1closedeyes:
leke bırakmış olması senin beceriksizliğindendir bunu söylemeden edemiycem :mymeka:
vichy dermablend kullanıyorsun sanırım
begendiğim ürünler arasında
kapatıcılığı ve kalıcılığı iyidir yalnız cildi kurutabiliyor

kaşınmanın sebebi cildini kurutmasıyla alakalı olabilir

2. fondoten sürmeden evvel nemlendirici kullanıyor musun?

3. günlük bakımın nasıl?

zira makyaj yapan hatun cilt bakımına dikkat etmeli

4. vichy'nin hangi kapatıcısını kullanıyorsun?
o kaşınma yapiyor mu?

5. fond. üstüne pudra sürünce cilt kaşınma yapabilir, nadiren de olsa rastlanan bi durumdur bu

günlük makyaj için bu kullandıkların çok abartılı aşkitom...
makyaj altı baz + kapatıcı + fondoten + pudra
ki kullandıkların da ağır ürünler

o yüzden bana hemencik günlük bakımını yaz :mymeka:

canım daha evvel de söylediğim gibi eyeliner sürmek deveye hendek atlatmakla eş değerdir makyaja yeni başlayanlar için...
hatta eyeliner'ı muntazam kullanan hatunların en zor doğa şartlarında bile erkeklerden daha dayanıklı olduğu söylenir -tatlicadiarzu-
evvela evde alıştırma yapacaksın boş zamanlarında
ucu kalın bir kalemle başlarsan daha iyi olur
sağ gözüne mi eyeliner çekiceksin?
al kalemi sol eline sağ elinin parmaklarıyla kirpiklerinin bittiği yerden ve kaş bitiminden itibaren gerdir göz kapağini ve göz pınarlarından değil de dış taraftan itibaren hemen kirpik diplerini hedef alarak hafif hafif içe doğru cizgiler çiz
ilk etapta kesik kesik olsun cizgilerin
bir defada hooppp çizip bırakma hata yaparsın
ufak ufak yaptiğin takdirde beğenmediğin noktayi kulak pamugu ile silip kaldıgın yerden devam etmen daha kolay olur

jiletleme konusunda ise senden yüzünün tarifini istiyicem

sevgili cancu resmini koymuş şimdi ona tavsiyelerim olacak jiletleme hususunda takip et canım
opuldun

gurbikçim sana zahmet allık süremeyi şeyetsen

canım yüz tipin nedir?
oval mi kare mi uzun mu??

Hersey iyi güzel...ama tek beceremedigim sey var oda
smokey eyes makyaji...:1ninca:
O kadarda cok severim...

Dün aksam oturdum yine denedim...ya gercekten beceremiyorum
yada benim gözüme bisekil geliyor.benneyaptımki..resim cektim ama
cep telefonumda ve kablo yok...yarin atarim ama buraya..
O zmn süle yap büle yap dersin baa kermitcan...

bebem bende allık istiyorum ne alim ???lorealin fondişini kullanıyorum birazcık sivilcelerim war.ama allık olrakda koyu bişi istiyom ne diyon bebişim.

hoooooooyyyyyyyyyyytttttttt

beri gelin canlar güzel bi sabah çayı içelim tükannda bi popoluk yer açın yahuuuukaydirigubbakcemile

bu ne topik şimdi gurbaa bacaaa
çok bilmiş :dilcikar:

benim dudaklarım da neden çok kuruyor çok merak ediyom acaba sık öpüşmediğimden midir?

ona bi hal çare bulur musunuz?
güzin ablacım:roflol::roflol:

GURBAACIM TOPıĞıN HAYIRLI OLSUNNN SANA RESıM GÖNDEREYıMDE Bı BAK BAKALIM NELER YAPABıLıRıM YÜZÜME ÖZELLıKLE BURUN KÜÇÜLTMEK ıÇıN

*cancu'nun isteğiyle silinmiştir

canım evvela söylemeliyim ki çok güzel yüz hatların var
burnunda öyle kuculmesi gereken bir anormallik sezemedim ben...
yüzüne göre çok orantılı :smiley-cool:
yani profilden böyle görünüyor
fakat illa da kucuk göstericem diyorsan burnunun uç kısmına ve hemen yanlardaki kapakcıklara cilt tonundan 2 ton koyu bir fondoten uygula lokal olarak
ama tüm burnuna değil, yalnızca o bölgelere

onun dısında goruyorum ki yüzün uzun canım...
alnın geniş
dolayısı ile saç diplerinin hemen altından itibaren işaretlediğim bölgeye gölgeleme yapip o açıklığı traşlayabilirsin

çene kısmına da hemen dudagın altına yine aynı şekilde 2 ton koyu bir fond. kullanıp ceneyi bombeli hale getirirsen eminim ki çok yakışacaktır hihoyyyt

allığı da asla dik değil elmacık kemiğinin hemen altından yan olarak sürmeni tavsiye ederim
bu yüzü oldugundan uzun göstermeyi engeller

ama yüzü oval/tombiş olanlar için ise tam tersi durum söz konusu kaydirigubbakcemile5
bir de kaşların seyrek görünüyor hayatım
kaş kalemi ile çok hafif koyulaştirmanı öneririm hihoyyyt

umarım yardımcı olabilmişimdira.s.

Son düzenleme:
hayırlı olsun yeni topiğin. canım. sorularım olduğunda ,buraya geleceğim ve sana danışacağım.a.s.

suan este lauder double wear ligt war sifatimda, gözalti kapatici vichy dermablend, gurbis bu dermablend manyak bisi kizim, acayip kapatiyo
sonra pudra var manhattandan, bugün kasinma yok , sabah bunlari sürdükden sonra aynaya bi baktim, dedimki kizim kafana arkadan biri bi vursa yüzündeki masken düsecek, havluyla geri aldim fazlaligi

günlük oil of olaz dan nemlendirici, este lauder gözalti kirisik giderici krem tam olarak bilmiyom ismi ne evde bakmam lazum,sabahlari yüzümü sabunla yikiyom, vichy den tonic bugadar

merci boku gurbis, hizli yanitin icinŞeniz

Canımcığım topiğin hayırlı olsun, süpersin....
Dior skin o püskürtmali fondötön kullanıyorum, üstüne lorealın pudrasını. Göz kapaklarımda birazcık fondotönden çizikler oluyor gün içerisinde. Ama idare eder.
Estee Lauder double wear çok övmüşün diğer konularda da gördüm. (Kapatıcımı fondötönmü?) merak ettim denemek istiyorum.
Yüzüm oval. Açık kumralım şöyle çarpıcı bir allık söylede tam olsun.
Yine sorularım olursa sorarım cnm. Şimdiden thanks.

ooooooo gurbikim hayırlı olsun yeni topicin. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Allah seni bu engin bilgilerinle başımızdan eksik etmesin :jeyyar
:

cancaazlarım hoşgeldiniz
tek tek alıntı yapip cevap vermiyicim zira israili kınama konulu topik bile açsam geyikten kapanabiliyor:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
ama şunu bilin ki hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyo ve öpüyorum hihoyyyt

derya; smokey eyes aslında en kolay göz makyajıdır
önce gözünün altına yapmayı öğreniceksin sonra üstüne sıra gelecek
resmi koy ben seni yönlendiririm

cubukkraker; la sen bizim çıbık mısın?fisfisfis

canım evvela bilmem gereken şu ki ışıltılı bişi mi istiyosun özel günler için
yoksa normal günlük kullanım için mi olsun?

arzu; Allah senin belanı vermesin :roflol:
her sabah bi adet sümüklü böceği sür 1 haftaya bişiciği kalmaz cillop gibi olur -tatlicadiarzu-

yavrum bebişim nemlendir dudaklarını
kullandıgın nemlendiriciden takviye edebilirsin
ekstra masraf yapma
doğal olsun diyosan biraz balın içine toz şeker katıp dudaklarına sür bunu akşamları bebişim

1-Ya ben hep sağ elimi kullanıyorum ama. peki sağ gözüm için sol elimi kullanacaksam, sol gözüm içinde sağ elimimi kullanmam lazımkaydirigubbakcemile3.

2-Jiletleme yaparken 2 renk koyu tonda uyguladığımız fondoten ile tüm yüzümüze uyguladığımız açık renk fondoten arasında nasıl renk geçişi yapacağız peki, koyu olan leke gibi durmuyacakmı.

3- Eyelıner için (burun tarafından kulağa doğru kaydirigubbakcemile3) içten dışa doğru çizgi çekince dıştaki çizgiyi nasıl ve nerede bitireceğiz acaba anlamadım ben.

double wear ile double wear light'ın arasında 2 deve boyunca fark var e be manyak hatunum
madem yüksek kapatıcılığı olan bi ürün arıyodun hangi akla hizmet light verdiler sana:mymeka:
zaten kapaticiliği yüksek bi fond. var elinde
pudra niye sürüyosun anacım?

günlük bakım yetersiz...
vichy'nin sadece fondotenini başarılı buluyorum
onun dışında temizleme ürünlerine verdiğim paralara değmedi açıkcası

canım göz kapaklarında fond. birikme yapiyorsa sürme o bölgeye fondoten hihoyyyt

estee lauder double wear'ın kapatıcısı da fondoteni de mevcut elimde
fondotene toz kondurmam ama kapatıcısını begenmedim ben....

mac studio f.'den sonra attan inip eşeğe binmiş gibi hissettim kendimi açıkcası :1closedeyes:

canım allık rengi istiyorsan da bebek pembesi-gül kurusu tonlarını tavsiye ederim
çok sağlıklı ve doğal duruyor kumrallarda

gece kullanım için ise bronz tonlarını tercih edebilirsincokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…