• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mustesna, çenebazımın dediği gibi zeytinyağı+badem yağı kullanabilirsin

mavala kirpik besleyicisinide önerebilirim ben kullanıyorum 2-3 ay içinde kirpiklerim uzadı ve daha dolgun oldu ama düzenli olarak hergece yatmadan önce sürmen lazım

Smashbox
Astar Fondöten SPF15 / Dermaxyl Kompleksli 28ml/0.98oz
Photo Finish Foundation Primer SPF15 with Dermaxyl Complex

KIRMIZI DONLU KIZ MERHABA BU FORMU UZUN ZAMANDIR TAKIP EDIYORUM SIZ SANIRIM SMASHBOX PRIMER KULLANIYORSUNUZ. BENDE ISTIYORUM AMA SU ANDA STAWBERIYDE YOK. YUKARDA YAZDIGIM URUN SANRIIM BENZERI BISI AYNI ETKIYI VERIRMI SIZCE?

Merhaba Arkadaşlar,

Ben kısa ve seyrek kirpiklere sahibim. Burada yazılanlara bakarak Mavala Double Lash kirpik güçlendirici almaya karar verdim. Ancak aynı zamanda kirpiklerimi uzun ve dolgun gösterecek bir maskara arıyorum. Gerekirse iki kat halinde uygulanan bir tarafında beyaz astar olanlardan da olabilir. Tavsiyede bulunabilirseniz çok sevinirim.

Bu arada ince dudaklı, ya da benim gibi dolgun olduğu halde aşırı dolgun dudaklı görünmek isteyen arkadaşlar varsa ben geçen gün Sally Hansen dolgunlaştırıcı tarçınlı dudak parlatıcısı aldım dudakları inanılmaz güzel gösteriyor + mis gibi tarçın kokuyor... Bilginize.. :54:

arkadaşlar far paleti almak istiyorum 88 li nerden alabilirm sizce bildiğiniz bi site varmı araştırdım ama bulamadım.. 88 colors pallette shimmer bunu beyendim ama yabancı sitelerde var hep.Yfrog Photo : yfrog.com/2h88ultrashimmereyeshadowj

slm kızlarrr
ben kirpiklerimi kalın dolgun uzun gösterecek güzel bir maskara istiyorum
varmı bildiğiniz aydınlatabilirmisiniz :3:

slm kızlarrr
ben kirpiklerimi kalın dolgun uzun gösterecek güzel bir maskara istiyorum
varmı bildiğiniz aydınlatabilirmisiniz :3:

ysl faux cilx çok güzel bir maskara fakat çok kısa sürede kuruyor.fiyatına göre bence hakettiği performansı göstermiyor.diorshowu kesinlikle öneririm.daha uygun bir alternatif olarakta kesinlikle max faxtor 2000 kalori dolgun ve uzun kirpikler vaadediyor:34:

arkadaşlar birkaç gün önce MAC eyelineer aldım..orjinal dedi satıcı, fakat fiyatı 7,5 TL....eve gelince denedim...suya dayanıklı istemiştim...ilginç olan ,sürdükten sonra suda geçmiyor..yani böyle yapışkan gibi birşey...bir ucundan tutup kaldırabiliyorsunuz...suya dayanıklı olmak bu şekilde mi oluyor?..ben daha önce hiç kullanmamıştım...yapışkan gibi her parçasının kalkması konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?..sağlıksız mı sizce?...

arkadaşlar birkaç gün önce MAC eyelineer aldım..orjinal dedi satıcı, fakat fiyatı 7,5 TL....eve gelince denedim...suya dayanıklı istemiştim...ilginç olan ,sürdükten sonra suda geçmiyor..yani böyle yapışkan gibi birşey...bir ucundan tutup kaldırabiliyorsunuz...suya dayanıklı olmak bu şekilde mi oluyor?..ben daha önce hiç kullanmamıştım...yapışkan gibi her parçasının kalkması konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?..sağlıksız mı sizce?...

mac eyelinerim yok ama 7,5 tlye orjinal eyeliner bulabilceğini sanmıyorum.

nerden aldın canım? MAC mağazasından mı?

Merhaba,
Ben id minerals fondoten kullanıyorum her gün sürmek için. Estee lauder ondan daha mı iyi?

estee double wear ' ımı söylüyorsun canım
estee lauder double wear hakkında oldukça olumlu şeyler duydum ancak
o fondotenin kapatıcılığı oldukça yoğun eğer cildinde kapatman gereken fazla bişey yoksa kullanma gereksiz yere yüzünü yormamış olursun

ben de öyle düşünüyorum...

hayır canım...parfümeriden aldım...

Tatlım parfümerilerde MAC satılmaz aslında çünkü MAC sadece mağazalarında satılıyor diye biliyorum
resmini koyarsan daha çok yardımcı oluruz
bide o soyulmasının kalıcılıkla alakası yok.. Ya ürün sahte yada son kullanma tarihi geçmiştir.. bence doğru aldığın yere götürüp kafalarına at
7.5 TL ye başka şeyler alırsın

Back