• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gurbaa cım bende senı uzun zamandır takıp edıyorum benım yaş 32 ıyı bır cilt ürünü kullanmak istiyorum cildim çok kuru göz kenarlarımda kaz ayağı kırışıkliğı başladı çoktan 29 ekımde ankaraya gelıcem gitmişken almak istıyorum ne öneririsin....

Gurbaa'cım yazdıklarını takip ediyorum world dosyama güzeeelcene kopyalıyorum özet halinde paylaşalım olar mı :D ilk mesajda.Arayanlar da güzel bilgileri pek yorulmasınlar:1hug: 1200. mesajlardayım datlum

iveeeeet hoşgeldina.s.
yazın tüm topii okudum vala çok teşkür
genelde mac öneriosn bende mac gözaltı kapatıcısı almya karar vermiştim ama bya yoğunmuş sanırım. daha 20 yaşındayım bazı günler kullanırm diye alcaktım almiim mi o zaman onu? mac te bide spf15 li bi gözaltı şeysi var studio sculpt olabilüü. ama mac in kendi sitesinde studio finish e lightweight dioo. uf napsam ne alsam?sempatiksalakcinni

pöffffff ya ben kaç zamandır gurbaa yı bulmak için bi tarafımı yırtıyorum şimdi de ceza yemiş. ya bu sitede onu takip eden en az bin kişi vardır. ceza alması mantıklı diil. bana ceza verin ona vermeyin -tatlicadiarzu-

Gurbaa ceza mı yemiş ya ben onu yeni buldum kaybedememsenağlama Ya lütfen gelsin ya! Gurbiş ben ve benim gibilerin örtmeni senağlama

pöffffff ya ben kaç zamandır gurbaa yı bulmak için bi tarafımı yırtıyorum şimdi de ceza yemiş. ya bu sitede onu takip eden en az bin kişi vardır. ceza alması mantıklı diil. bana ceza verin ona vermeyin -tatlicadiarzu-

niye ceza aldıını ah bide ben anlasamsempatiksalakcinnibilmiyorumkismile

size katılıyorum arkadaşlar burada o kadar çok bilgi paylaşıyorlarki bizi aydınlatıyor ve öğretiyor prensess ceza almasın....

Pınar'cım mutlaka o sebepten indirime girdiği notu yazıyordur, dikkat etmemişsindir, tühh, kötü olmuş :sinifsinif:

canım ürüne bakıyorum özelliklerin okuyup indirimdeyse siparişi veriyorum özellikle yazılan bir not yok varsa sen bir bakarmısın indirime giren ürünlerde belirtilen yer var mı ben göremiyorum.Şimdi ne yapayım DDF nin günlük kremini bu ay son tarih ?

Pınarcım baktım ama ürünün tam adını da bilmiyorum, belki de indirimli ürünler kategorisinden kaldırılmıştır.
Yapılabilecek bir şey var mı bilmiyorum, ingilizce derdini anlatabiliyorsan yaz istersen yazılabilecek bir iletişim adresleri varsa.
Ama bana kalırsa geri gönderme gibi bir olasılık olduğunu zannetmem,
Bir an önce kullanıp bitirmeye bak, hatta etrafında ihtiyacı olan başkaları varsa bölüşün, hiç olmazsa işe yarasın fisfisfis

grinin tonu önemli bence şöyle füme tonlarında bi gri alıp hafif dağıtırsan dumanlı ve hoş durur.. Body shopun gri kalemini tavsiye ederim ben çok memnunumkaydirigubbakcemile4

fırçayla dağıtma konusunda çok beceriksizim malesef yapabilir miyim bilmiyorum.cumartesi cevahir avm ye gideceğim oradaki body shop a bakayım.teşekkürler tavsiye için.

kızlarrr ,çalışan biri oldugum için hergün rimel kullanıyorum ..kirpiklrim zaten kısa rimelinde iice seyreklestirdigini düşünüyorum..uzamasını sağlayacak herhengi ibi ürün varmı varsa önerileriniz nelerdir..yardımlarınız için şimdiden tşkller..:3:

mustesnacım gece yatmadan önce eski bir rimel fırçası veya kulak pamuğu yardımıyla kirpiklerine zeytinyağı varsa badem yağı sür gözlerinin etrafına sürmemeye çalışarak...

Back