• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gubikkkk lülülülülülü:dilcikar:nerde kaldin lo:mymeka::umursamaz:

zzzzzzzzzg.jpg

hihoyyyt

2909091131.jpg

bacım bu neeeakannehir

ne gözel renkler bööleee...

güle güle kullan...

günaydın makyaj proflarıı
nirden alıyosunuz bu güzel ürnleri merak ettim, strawdan mı?
pek bi cahilim bende bid eyurtdışından nirden alıyosunuz
mineral mi kullanıyosunuz?
sardım bu aralar makyaj olayına bakıp bakıp duruyom siteleree
lakin yurtdışında daha ucuz gibi geldi e bay dan alan varmı?
geçen dash mineral numunesi talep ettim, bunun için kabuki fırçada lazım değilmi?
yaw azcukun bilgilendirin beni heeç bişey bilmiyom ben

tatlım straw.dan alıyoruz, taylor dan numune sipariş ediyoruz, krdi bacımın başına ekşiyoruz.. buluyoruz yania.skaydirigubbakcemile5

ben clinique fondötenlerinin kapatıcılığını beğenmiyorum canım :umursamaz:
kapatıcılık istiyorsan estee lauder double wear veya lorealin kırmızı serisinden al

tesekkurler cnmm bende estee almayı dusunuyorum ama ınternetten sıparıs verecegım de rengını nasıl tuttururum acaba koyu tenlıyım max factorun 109 naturel bronzu kullanıyorumm bu estee lauder wear da hangıne denk gelıyo bılen varsa nolur yanıtlasınn:sinifsinif:

bu topiği hemen görüp atladım çünkü ben de yardım istiyorum bana ne renk göz kalemleri gider gözlerimi iri ve belirgin göstermek için

tesekkurler cnmm bende estee almayı dusunuyorum ama ınternetten sıparıs verecegım de rengını nasıl tuttururum acaba koyu tenlıyım max factorun 109 naturel bronzu kullanıyorumm bu estee lauder wear da hangıne denk gelıyo bılen varsa nolur yanıtlasınn:sinifsinif:

rica ederim canım hangisine denk gelir bilmiyorum ama
sana tavsiyem netten alacaksan,
önce sevile tekin acara veya ne varsa etrafında birine gidip cildinde dene, sonra al a.s

bence siyah, kahve, yeşil tonları çok güzel gider
en çok da siyah sositososito

kızlar gurbişin hepinize kocamaaaaan selamlarını getirdim opuyorumnanaktan
şimdilik aramıza dönmesi işi biraz karışıkmış ama inşallah en yakın zamanda döner delikafadulden

kızlar gurbişin hepinize kocamaaaaan selamlarını getirdim opuyorumnanaktan
şimdilik aramıza dönmesi işi biraz karışıkmış ama inşallah en yakın zamanda döner delikafadulden

nirde gördün ki:ecrin_bebek: aleykümselam
neyi karisik anlamadim, netin kablolarinimi karmancorman yapmis, ayirsin kocesi ne isleri varki-tatlicadiarzu-:jeyyar:

günaydın ben ne vakittir gelmediydim. neler olmuş neler.:hulya:

gurbada evlendi sıra bana geldi. kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kıslar şu revlonun takma kiprikini kullanan var mı? bi kaç bişey sorcaktım da:delphin:

kızlar ben normalde makyaj yapmam ama özel günlerde yapmaya ihtiyacım oluyor
şimdi size bişey sormak istiyorum
ben beyaz tenliyim cildim gayet düzgün
bana önerebileceğiniz fondöten pudra vs ne olabilir
cildimde doğal duracak parlama toplanma yapmayacak cildimi kurutmaycak
ne olabilirfisfisfis

aleyna ben takma kirpik hiç kullanmadım bilemicem...
pofidi cildin düzgünse fazla kapatıcılığı olmayan şeyler kullanabilirsin
hatta bence fondöten değil de renkli nemlendirici bile işini görebilir
pudra olarak clinique öneririm, fondöten istiyorsan da clinique önerebilirim çünkü kapatıcılığı yok
clinique alerjik ve hassas ciltler için iddialı olduğundan onu söyledim
estee veya lorealin fondötenlerinin kapatıcılığı daha yüksek

kızlar taylordan pigmentler sipariş ettim dün :asigim: merak içinde bekliyorum bakalım nasıllar -tatlicadiarzu- renkler birbirine yakın gibi görünse de ıslak ve kuru kullanımda farklılaşıyor diye ufak farklılıklarla genelde sık kullandığım tonları seçtim.

$citylights.jpg

$diamonds.jpg

$doris.jpg

$nickle.jpg

$starlight.jpg

kullananlar memnun musunuz? günlük de kullanıyor musunuz, yoksa özel zamanlarda mı tercihiniz bu pigment farlar?

Meğerse gurbaa hep evlenmeyi,köşesine çekilip evinin kadını çocuklarının anası olma

hayalindeymiş

Kız evlendi daha da gelmedi.Koca tatlı gelmiş kaydirigubbakcemile3

Gurbaa hadi gel artık

Back