- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #8.681
slmm şekerler nasılsnz?? zemuszemus
sizden bi konuda yardm istiorum. biliorm yeri diil burası ama umarm yardm edersnz... strawberryden parfüm alcamda bonus ve iş bankasının kartı war . nasıl alablcegmi anlatrmısınz nereye ne yazcam nasıl yapcam? çnkü arkadaşımın kartı we yanlış bşi yaparsam fln sorun olmasnı istemiorm...
yardm edersenz çk sevnrm =)))))))))
olur tatlışım gönderim
yannız versace concelarda bi bölümü parlatıcı gibi bişi
onu sürüyom şakaklara ve elmacıka
süper parlati ve çok doğal duruyor ..
birde bi konu aççam akşam
p.tesi için kıyafet takı ayakkabı seçenekleri
makyaj tatikleri sorucam ..
p.tesi özel bişiler olabilerde
zemuszemuszemuszemus
sadece istenen kart bilgilerini gireceksin canım.. herşeyi doğru girersen herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum...
vaaaaaaooooooovvvvvvvvvvvvvv
kımızılımmm döktürmüşsün valla
ellerine sağlık
pek güzel olmuş makkajın bebişimmmm
tesk bebeem:kedi:hihoyyyt
cidden çok hoş olmuşşşş
kırmızı donluuu delikafadulden
kızlar Clinique fontodetının hangısını onerırsınızz cılt lekelrım var ve mukemmel kapatıocılık ıstıorum
ben yeni katışdım ve bilgimi payleşmak istiyorum :)) ben gözümün içine kalem çekeceğime far süüürüyorum hem daha kalıcı oluyor hemde rengini tam yansıtıyor öneririm herkeze hiçbir zararıda olmuyor :))
gubikkkk lülülülülülü:dilcikar:nerde kaldin lo:mymeka::umursamaz:
hihoyyyt
gubidikim az bir banada bakarmısın :ecrin_bebek:
belki yazmışsındır ama bu kadar sayfayı okuyamam -tatlicadiarzu- benim yüzüm oval gibi ama elmacık kemiklerim belirgin, gülünce tam elma elma oluyor kaydirigubbakcemile3 canparem allığı nasıl süreceğimi bilmiyorum, rasgele elmacık kemik üzerine sürüyorum, hoş duruyor ama vardır mutlaka belli bir sitili ben bilmiyorum :kedi: birde ben buğday tenliyim, şeftali rengini çok beğeniyorum, doğal duran bildiğin bir marka varmı. ben she ye bakmıştım beğendimde almadım henüz almadan bir önerin varsa bakayım.
cok tsk lillyumcumŞeniz
yutube da kizin biri videoya cemis adim adim , bende aynisini uyguladim, sonunda becerdim galiba:kedi:
bugünde sari yesil denicemfisfisfis
sarı yeşill hee :asigim:
kız güzelsin heee bekarmısın sen hemen sanada bulayım bi tanee :jeyyar:
sonrada kazen süresiz uzaklaştırsın beni siteden :roflol:
şaka bir yanaa gurbişte yapmıştı kaynının düğününde böyle bir makyaj bana pek hoş olmuştum marifetli ellerinde :asigim:
gurbiş demişken bugün eşi aradı beni yani kuzim en kısa zamanda elimi öpmeye geleceklermiş müsaitmisin diye sorduzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?