Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
slmm şekerler nasılsnz?? zemuszemus
sizden bi konuda yardm istiorum. biliorm yeri diil burası ama umarm yardm edersnz... strawberryden parfüm alcamda bonus ve iş bankasının kartı war . nasıl alablcegmi anlatrmısınz nereye ne yazcam nasıl yapcam? çnkü arkadaşımın kartı we yanlış bşi yaparsam fln sorun olmasnı istemiorm...
yardm edersenz çk sevnrm =)))))))))

sadece istenen kart bilgilerini gireceksin canım.. herşeyi doğru girersen herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum...

bebişim ben geç gördüm
hofffssss kaçırdım desene
neler oldu pazartesi yerimseniben

ben yeni katışdım ve bilgimi payleşmak istiyorum :)) ben gözümün içine kalem çekeceğime far süüürüyorum hem daha kalıcı oluyor hemde rengini tam yansıtıyor öneririm herkeze hiçbir zararıda olmuyor :))

vaaaaaaooooooovvvvvvvvvvvvvv
kımızılımmm döktürmüşsün valla
ellerine sağlık
pek güzel olmuş makkajın bebişimmmm

gubidikim az bir banada bakarmısın :ecrin_bebek:
belki yazmışsındır ama bu kadar sayfayı okuyamam -tatlicadiarzu- benim yüzüm oval gibi ama elmacık kemiklerim belirgin, gülünce tam elma elma oluyor kaydirigubbakcemile3 canparem allığı nasıl süreceğimi bilmiyorum, rasgele elmacık kemik üzerine sürüyorum, hoş duruyor ama vardır mutlaka belli bir sitili ben bilmiyorum :kedi: birde ben buğday tenliyim, şeftali rengini çok beğeniyorum, doğal duran bildiğin bir marka varmı. ben she ye bakmıştım beğendimde almadım henüz almadan bir önerin varsa bakayım.

kızlar Clinique fontodetının hangısını onerırsınızz cılt lekelrım var ve mukemmel kapatıocılık ıstıorum

ben clinique fondötenlerinin kapatıcılığını beğenmiyorum canım :umursamaz:
kapatıcılık istiyorsan estee lauder double wear veya lorealin kırmızı serisinden al

evet ben de yaparım bazen böyle kaydirigubbakcemile5

gubikkkk lülülülülülü:dilcikar:nerde kaldin lo:mymeka::umursamaz:

hihoyyyt

kırmısılım çok yakışmış :hulya:

canım allık uygularken güldüğünde kızaran yerlere uygularsan daha doğal durur
bunun için gülerek veya yanaklarını hafif içeri çekerek yaparsan yapacağın yer belirginleşir
allıkta benim terracota allıklar tavsiyem nacizane

buarada gubidişimiz buralarda değil canım, gelin olup gitti :gitme:

cok tsk lillyumcumŞeniz
yutube da kizin biri videoya cemis adim adim , bende aynisini uyguladim, sonunda becerdim galiba:kedi:
bugünde sari yesil denicemfisfisfis

sarı yeşill hee :asigim:
kız güzelsin heee bekarmısın sen hemen sanada bulayım bi tanee :jeyyar:
sonrada kazen süresiz uzaklaştırsın beni siteden :roflol:

şaka bir yanaa gurbişte yapmıştı kaynının düğününde böyle bir makyaj bana pek hoş olmuştum marifetli ellerinde :asigim:

Son düzenleme:

zengin olursa bosarim hemen kocami nolcak canim ya senimi kircam:roflol:
sanada pembelimi yapmisti canimzemuszemus
gubik döndümü balayindan, döndüyse napiyo bütün gün evde yalniz, cani sIkIlmiyomuki, girse ya kk ya
hem sen benim mantimi gördünmü tarif topiginde, bak ne marifetliyim ,bul bi zengin koce hemen-tatlicadiarzu-:1ninca:

günaydın makyaj proflarıı
nirden alıyosunuz bu güzel ürnleri merak ettim, strawdan mı?
pek bi cahilim bende bid eyurtdışından nirden alıyosunuz
mineral mi kullanıyosunuz?
sardım bu aralar makyaj olayına bakıp bakıp duruyom siteleree
lakin yurtdışında daha ucuz gibi geldi e bay dan alan varmı?
geçen dash mineral numunesi talep ettim, bunun için kabuki fırçada lazım değilmi?
yaw azcukun bilgilendirin beni heeç bişey bilmiyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…