• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ulan gurbiş olmıcaksa sen hiç olma :))))))))muahahahahah sen gurbişime kubban ol
ama seni sefiom sen bnm yamırlığımsın:))))))))))))allık hkç fikir beklıyom..

canım bence gözün kapalı alabilirsin allığını.. hem inanılmaz doğal bir görüntü veriyor hem de kalıcı.. pudrada da rosense i tercih edebilirsin.. kapatıcılığı kalıcılığı çok güzel.. ben bi tane almıştım sora bi tane daha alıp yedekledim...

kadıkoydede yok yok hmm evet mac yok mesela:)))))))))))))))ama natılusa bayılıyorum özeellıkle boynere:)))üniv yıllarımda marmara ünv yakın olmasından ötürü hep ordaydık ne güzel yıllardı ah ah :))))sevgilmlede gidiyorduk cinebonusa ehüüeühühüeüeüühühüh
duygusala bağladım 2.dkkda :)))))nerden nerey getrdim konuyu yaa:))))))))))))))))

hele şunu bir dinleyin....
nasıl bir adamdır bu anlamıyorum ben :asigim:

Sıradan Bir İnsan Gibi, Olarak!: Piyano & Keman Resitali - Farid Farjad

düğünümüzde ilk giriş parçamız da bu amcamızın başka bir eseri eşliğinde olacak inşallah....
ben; sevdiceğimin kolunda, fonda o bayıldımız, yüreğimizi burkarken aşkla dolduran tılsımlı ezgilerin sahibi ustad...
Rabbim herkese nasip etsinbu coskuyu yaşamayı....

ne kadar içli değil mi yağmurum?
kelimelerce sayfalarca yazılmış aşka, ayrılığa, hüzne, mutluluğa ne bileyim işte bıcaksırtı duygu yogunluğuna dair hiç bir yazı bu adamın ezgileri kadar etkileyemedi beni...

ne kadar içli değil mi yağmurum?
kelimelerce sayfalarca yazılmış aşka, ayrılığa, hüzne, mutluluğa ne bileyim işte bıcaksırtı duygu yogunluğuna dair hiç bir yazı bu adamın ezgileri kadar etkileyemedi beni...

muhteşem... başka parçalarını da buldum ben bebem..bi dinleyen bakem.

Back