• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kuzum şaka mısın yuzme öyle arkoymuş nıveaymış töbe billah sürmem ki ben...sakınan göze çöp battı bizim misal...benim çilekciklerim ne zman gelcek acabaaa(daha bugün yola çıktı kıh kıh kıh))

şaka değil gerçeğim Örnek verdim kullandın demedim Kullandıysan olmuştur dedimkaydirigubbakcemile Hem nivea kötü değil Mesela ben memnunum matlaştırıcı kremi falan güzel mis gibi deniz kokuoopuyorumnanaktan Ama el yüz olan için yağlandırıo beyaz tüpteki Arko da yeni düzeldikaydirigubbakcemile2 Meyve kokulu olanı yüzüme kullanıorm yuvarlak kutudakini memnunum Yanlış anlama olmasın yani kardişvereliniortak

uzun süre gider canım bereketli
mac capacity diye internetten arat
tel nosu çıkıyor
ara konuş, cilt rengini söyle, isteklerini anlat onlar seni yonlendirir
gözaltı + yüz istedigin yerde kullanırsın

Şeker gurbikim çok sağol zemuszemus

Son düzenleme:
gurbikim aşkın sonsuzluğunda yola çıkıyor (onun adına çok seviniyorum)
benim gibi zerzevatlar aşkın sonunda acı çekiyor
aşk garip duygu
kimine mutluluk verir kimine acı ..
gurbik sen hep gül emi ..

gubik su avonun dreamlife demisdin ya hep aklimin bi kösesindeydi bugün ibayda kargo dahil 9 euroya 50ml edp hemide zemuszemus,görünce kacirmiim dedim kaptim:ecrin_bebek: ingiltereden gelcek ins.merak ettim he kokusunuhihoyyytiyi etmismiyim la:sinifsinif:
nd.1865.jpg

farfümüm cikmis yola bana dogru geliyomushihoyyyt

günaydın kıslar of of gurbiksiz netcez biz yaaaa!
neyse mutlu olalım. güzel bir olay için hazırlık yapıyor.
onun mutluluğu bizim mutluluğumuz.
bize süpriz yapıp gelir. yeni gelinliğin bir tadını çıkarsın.
düğüne kadar bi ce eeee yapar inşallah

150yi aşkın sayfa okudum dünden beri 10 gunun telafisini yapmak için. Gurbik gittin mi yetişemedim sanırım :senağlama çok çok mutlu olursun inş. Buraları bırakma yaaa kime sorcaz sorularımızı :(

taylordan sipariş veren kızlar geri kalan ürünleirniz geldimi ? benimkiler gelmedi hala

Back