Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
poff yaa benm okadar güzel şeylerim yok çok mutsusum:))))))))))))
kendıme topic aççam celine makkaj yardımı topiki diye:)))))))))))))))))))))))))))

adı üstünde free atkım ucuzdur tebikime kaydirigubbakcemile2:roflol:
alaman parasıylan 20 euro falan ancama yapiyi allik la :sm_cool:
ozaman ben tr ye giderken kocaman bi alisveris listesi yapiim
frisop dan alincaklar:kahve: tr den alincaklar (acibadem):kahve: bide mamime borc takilacaklar tabak kasik takimlari vs :kahve: diye akannehirakannehir
poff yaa benm okadar güzel şeylerim yok çok mutsusum:))))))))))))
kendıme topic aççam celine makkaj yardımı topiki diye:)))))))))))))))))))))))))))

gerenk yokki selin yeni kankin ne güne duriiikaydirigubbakcemile5 arada hatirlatimki unutma

la o bihter neden kötü görünüyo bu sezon gözüme
makkajı mı kötü kendi mi çikinleşmiş bilemedim

aynen gubik yüzünde cok sivilceler var hemde kocamanlar akannehirlimonlu suyunu tavsiye etsene onada

sudevit miydi lakaydirigubbakcemile:mymeka: giderayak dövdürttün kendini bana atkIm:ecrin_bebek:

ay buraya takılsa ben onu adam ederim ama takılmüyü haspaam -tatlicadiarzu-
sue devitt la
hayatımın allıgı :asigim:

ekledim listemekaydirigubbakcemile5
silky blush olanimi
acik tenliyim gubik pembemi seftalimi olar
228swatch.jpg

Son düzenleme:
gurbikimm bu guerline nın pıdrası harika yaa.. 2 tonu vardı ben açığını aldım..istersen tüm yüzüme hafifçe uygılayabiliom çok güzel bi renk veriyy.. istersdem de allık gibin sürebiliom.. harika bişii..

bu arada sue devitt i bilmiom ama rosense in allığıyla smash ın stcik allığı müthiş..:asigim:

yaa sen gidince biz bunnarı kime anlatcass:gitme:

ulan gurbiş olmıcaksa sen hiç olma :))))))))muahahahahah sen gurbişime kubban ol
ama seni sefiom sen bnm yamırlığımsın:))))))))))))allık hkç fikir beklıyom..

Back