• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
slm gurbaa prensess

cilt lekelerim icin doktor bi krem yazdi bi de imex kullaniyorum zaten birini sabah birini gece yatarken kullancam ancak eczaci bu kremi kullanmadan once cilt sabunlariyla yuzunu yika dedi benim cildim karma burnumun kenarlari ozellikle yagli senin onerdigin bi sabun vardi olur mu dersin neydi o bi de:)) simdiden cok tesekkurler

Şarkın gurbik hanım buyur;

İndir

ay canım bitanesin yaa, o kadar ugraşmış opuyorumnanaktan

slm gurbaa prensess

cilt lekelerim icin doktor bi krem yazdi bi de imex kullaniyorum zaten birini sabah birini gece yatarken kullancam ancak eczaci bu kremi kullanmadan once cilt sabunlariyla yuzunu yika dedi benim cildim karma burnumun kenarlari ozellikle yagli senin onerdigin bi sabun vardi olur mu dersin neydi o bi de:)) simdiden cok tesekkurler

bagno di roma sabunları yesacım
biberiyelisi yada keci sutlusu

Gurbam yeni bir şarkı ama çok güzel bir şarkı
Kenan doğulu -en kıymetlimsin açılış dansında olmasada ilerki romantik danslarınızda ideal bence, şöyle gözgöze:asigim:

ggde pahalı satiyolar bebem
git kipadan al

saolasin canimmmm a.s.

bu arada sen de kullanmissin doktorun bana yazdigi ilaci -isotrexin- kullanmadan once senin dedigin sabunlardan biri ile yuzumu temizleyip bu ilaci kullanacagim gece yatmadan once ve de sadece lekeli (sivilceli ) bolgeye, tum yuze degil umarim sonuc verir sen de mi boyle kullanmistin canim pek makyajla alakali olmadi ama kusura bakmayinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back