• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım...izninle ben de bir soru soracaktım...

buyur canım tabii ne demek opuyorumnanaktan

yok balçova çankaya'ya yakın değil
forum bornova'yı biliyorsan daha iyi tabi
tomatiz şu alıntıları güzel yap çarpacam haa -tatlicadiarzu-

biliyom bebem aydından izmire gelükene sağda, izmirden aydına giderkene solda kaydirigubbakcemile4

buyur canım tabii ne demek opuyorumnanaktan

sağol bitanem...sorayım o halde..
şimdi ben 2 gün kadar önce kayısı çekirdeği kremini duydum...bu krem kirpik ve kaşları uzatıyor ve sıklaştırıyormuş...mecitefendinin kremiymiş..fakat ben başka bir markanın bulabildim ve aldım...üzerinde ciltteki kırışıklıklara iyi geldiğini yazıyor..bu konuda bilgi verir misin lütfen canım?

gurbaa,
bende kryolan göz altı kapatıcısı var
kireç beyaz ve çok yoğun
nasıl inceltebilirim?

Son düzenleme:
candy43 cum sana bişe sorucam ayni sehirde yasıoruz sen bu bebak ı nerden aldn acaba

canım öyle hemen sonuc almayı bekleme sabırlı ol :)
ayrıca ısıtarak uygula yağları

saçlarının uclarından jiletlemeyi de ihmal etme

canım bi süre geceleri yatmadan limon + suyu tonik olarak kullanır mısın?
sivilce olusumunu engeller
böylece nemlendirici ile rahatlıkla kulanabilirsin
aslnda bir de bulabilirsen bebak'in nemlendiricisini al diyicem
cildi hassas olanlarda bile sivilce olusumu yonunde bi geri bildirim olmadı

bu geceden başlıyorum limon ve su toniğine canım.. bebak tekin acar veya sevil de falan var mıdır canım?

kızlarrrrrrrrrr bişi sormalıyım sizee iri we yuwarlak göze (çizgi filmlerde olur ya hani mırt mırt bakar) nası göz makyajı yapılmalııı kalem neresine çekilmeli vs.. anlayan warsa bi cwp yazsın bana hele

eve gelir gelmez makyajımın resmini çektim, biraz bozulmuş tabi ama olsun, gubim bak dorisimiz zemuszemus

tayloru.jpg

çenebazcım...neden bu kadar parlak duruyor?...parlak bir far mı sürdün canım?...çok ilgimi çekti....harika durmuş bence...:lepi:

güzel demi kırmızılım opuyorumnanaktan bi görsen hepsi birbirinden güzel opuyorumnanaktan
canım lens kullanıyorum evet, şeffaf numaralı, miyobum var da...

güzel demi kırmızılım opuyorumnanaktan bi görsen hepsi birbirinden güzel opuyorumnanaktan
canım lens kullanıyorum evet, şeffaf numaralı, miyobum var da...

biliyom canim güzeller de bende aldim zamaninda ama renkleri güzel secemedim galiba
pembe, altin sim, gümüs sim, hediye olarak da yesil yollamislar
hep gubikin yüzünden hangi renkleri siparis verim dedim cevaplamadi cadalozkaydirigubbakcemile
doris i yazdim kenari bide kahverengi istiyomCADIARZU söyle nude renklerde istiyom ama hangisiCADIARZUmavide alsam unuttugum renk kaldimi lafisfisfis sahi sen beyaz niye aldin ne ise yarii almam gerekimi benimdegamyoncuiremsu siyah farim cok var önce onlari bitirim:ecrin_bebek:

Back