- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #7.521
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biliyom canim güzeller de bende aldim zamaninda ama renkleri güzel secemedim galiba
pembe, altin sim, gümüs sim, hediye olarak da yesil yollamislar
hep gubikin yüzünden hangi renkleri siparis verim dedim cevaplamadi cadalozkaydirigubbakcemile
doris i yazdim kenari bide kahverengi istiyomCADIARZU söyle nude renklerde istiyom ama hangisiCADIARZUmavide alsam unuttugum renk kaldimi lafisfisfis sahi sen beyaz niye aldin ne ise yarii almam gerekimi benimdegamyoncuiremsu siyah farim cok var önce onlari bitirim:ecrin_bebek:
günaydınlar hihoyyyt
canım ben canlı renk hastası bi insan olarak ne kadar canlı ton varsa hayran kaldım
dorisi yaz kenara, yine mavi tonlarında crisp yeni çıkmış onu da yaz, mor tonlarını seviyosan burn, yeşil tonlarında lime ve anther :asigim:
canım beyaz ben hem gölgelendirme için kullanıyorum hem de kaş altını falan aydınlatmak için ama çok az miktar, ay ışıltısına hayran kalırsın, bak adı diamonds onu da yaz zemuszemus
kahverengi tonlarında da altın tonlarında istersen goldie, koyu tonda istersen black gold
ay kısacası ben hepsine hayran kaldım...
ama bunlar kesinlikle tavsiye ettiklerim opuyorumnanaktan
çene
bana da 1. sıradaki açık olan ve kahveli olanın adlarını söyler misin?
Gurbikim bak bunları aldım çilekten zemuszemus
bunları da hedaye virdiler
bir de 9 eylüle kadar sipariş verene güzel bi makyaj seti gönderiyolar ama resmini bulamadım şimdi...
selam yağmurluk
güle güle kullan makkajlarını.
canım sen şu dioru nerde buldun bu marka değil mi çilekte ne ka cahilim bi bulamadım:mymeka:
yafrukuşum çileğe gir Christian Dior mascara kısmına bak..
yağmurluk sağol canım da şimdi bişey daha sorayım o zaman bu mascara gurbikin tavsiye ettiği miydi? neydi?
blackout değil miydi o? şunları bi sayfada toplasa gurpi hayrına ne ka iyi olcak.kaydirigubbakcemile
şu göze iyi, şu saça , şu k...ça diye :kedi:
Gurbikim bak bunları aldım çilekten zemuszemus
bunları da hedaye virdiler
bir de 9 eylüle kadar sipariş verene güzel bi makyaj seti gönderiyolar ama resmini bulamadım şimdi...
süper secimler canım benim :)
guerlain'ın o pudrasından bende de var
bronzsun zati
sür cık bebek gibi ol sositososito
diorshow-blackouta diyicek lafım yok zemuszemus
stilalar da çok cici duruyo opuyorumnanaktan
hee bebem pıdrayı çok istiyodum zati.. tenim açılınca da allık gibim kullanırım
he gülüm :)
ben şimdik öle kullanıyom :)
baksana derinmor fiyatına pudranın akannehir
Guerlain Moisturising Bronzing Powder 00
he yafrum gurbik tavsiyesi..
valla bence de ilk sayfada bunları yazsa süper olcek..
eğer bu taraflarda oturuyorlarsa
genelde tercih edilen bir yer agora
alışveriş, yemek, kahve, tatlı
saol canim yazdim bi kenara :asigim:günaydınlar hihoyyyt
canım ben canlı renk hastası bi insan olarak ne kadar canlı ton varsa hayran kaldım
dorisi yaz kenara, yine mavi tonlarında crisp yeni çıkmış onu da yaz, mor tonlarını seviyosan burn, yeşil tonlarında lime ve anther :asigim:
canım beyaz ben hem gölgelendirme için kullanıyorum hem de kaş altını falan aydınlatmak için ama çok az miktar, ay ışıltısına hayran kalırsın, bak adı diamonds onu da yaz zemuszemus
kahverengi tonlarında da altın tonlarında istersen goldie, koyu tonda istersen black gold
ay kısacası ben hepsine hayran kaldım...
ama bunlar kesinlikle tavsiye ettiklerim opuyorumnanaktan