• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bencedee kaydirigubbakcemile5

bu arada çene sende bu unutma olayına bi çözüm bulsan diyom kuşum
yoksa bööle olmazzzz :olmaz:

ah ah sen iyi biliyosum semem, sıkıldım valla kendimden
en son vukuatımı bilmiyosun, telefonu kaybettim sonunda 2 hattımla beraber :sinifsinif:
herkesin numaralar da uçtu gitti, sıfırdan bi hayata başladım :roflol:

bide ben bebak kullanıyorum akşam yatmadan yüzümü silip yatıyoru. sabah yüsümü yıkadıktan sonra tekrar onunla siliyorum. gülsuyuna hiç sıra gelmiyo:))) gülsuyu kullanıyomusun sen?

ama sana tavsiyem cildin yaglıya dönük yada karma ise sadece gece yatarken kullan bebak'i
aksi takdirde cildini yağlandırabilir, sivilceye neden olur bu da

cildim kuru canım. oyüzden nemlendiriciye gerek kalmıyo. sen sadece bunumu kullanıyosun? neyi nezaman uyulayacağmı biliyorum. cildin için hani ürünleri ve nezaman kullandığn yazabilirmisin:))

canım benim karmakarışık bi bakım tekniğim var
bebak dısında hiç bi ürünü öyle yıllarca kullanmışlıgım olmadı
sürekli değiştiriyorum
şu sıra tuliş'in tonik işlevi goren aynı zamanda sivilce olusumunu engelleyen suyu ile bebak kullanıyorum
ara sıra yosun yagı ile masaj yapip yatıyorum
şu sıralar bakımım bundan ibaret

gurba
body shop tan bunu aldım dün
çok güzel opuyorumnanaktan
$lg_hepsi_bir_arada_fondoten.jpg

bende senin tavsiyenle yosun yağ aldım gece yatmadan göz altıma masaj yapıp yatıyorum 1 hafta oldu pek bi değişiklik oladı ama zamanla olur heralde. yüzümede uygulayayım ozaman. yüzüne nasıl uyguluyosun?

kızlar krdişten istediğim ciciler vardı ya...
onlardan birini arkadaşım için istemiştim, kendisi hiç makyaj yapmayı bilmeyen benim yanımda dura dura kokoş olmaya başlayan bi arkadaşımız
bugün o farları sürünmüş, çok hoşuna gitmiş, demekki bugüne kadar kullandığım farlarda iş yokmuş dedi
nası güzel olmuş ya opuyorumnanaktan
ay bi hatuna makyaj yakışıyo kardişler... yerimseniben

gurba
body shop tan bunu aldım dün
çok güzel opuyorumnanaktan
Eki Görüntüle 23598

hayırlı olsun canım
netten mi aldın
kaça aldın :)

bende senin tavsiyenle yosun yağ aldım gece yatmadan göz altıma masaj yapıp yatıyorum 1 hafta oldu pek bi değişiklik oladı ama zamanla olur heralde. yüzümede uygulayayım ozaman. yüzüne nasıl uyguluyosun?

canım 1 hafta sonuç almak için çok kısa bi zaman
yüzüne de masaj yaparak yedir
göz cevrene de aynı şekilde
sürüp bırakma
dıştan içe oval parmak hareketleriyle masaj yaparak uygula canım

kızlar krdişten istediğim ciciler vardı ya...
onlardan birini arkadaşım için istemiştim, kendisi hiç makyaj yapmayı bilmeyen benim yanımda dura dura kokoş olmaya başlayan bi arkadaşımız
bugün o farları sürünmüş, çok hoşuna gitmiş, demekki bugüne kadar kullandığım farlarda iş yokmuş dedi
nası güzel olmuş ya opuyorumnanaktan
ay bi hatuna makyaj yakışıyo kardişler... yerimseniben

makyaj, doğru tekniği bilen her hatuna yakışır çenem zemuszemus
hangi farı aldı bu arada
lancome mu?

Back