• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sağol canım. ben evde bade yağ, hint yağı, susam yağı, zeytin yağı karıştırıp sürüyorum. ama bi değişiklik olmadı öyle.havucu kaynatıp yumurtanın sarısı ile onuda sürüyorum.

canım vichy'i anladım da body shop'a sasirdim doğrusu
sanırım cildin fazlasıyla hassas
doktora göründün mü?
sebamed önerir muhtemelen anlaşmalı oldugu için ama bi cilt analizini yaptır derim
dermokozmetik ürünler kullanmanda fayda var...

canım cildiyeye gittim bir sürü test yaptırdım lipid profil,tam kan..vs.. hiçbir sorun çıkmıyor. imex verdi iyileştiler. çok şükür çıkmıyorlar. ama nemlendirici sürdüğüm zaman 2 saat içinde 2-3 tane kocaman çıkıyorlar. şaşırdım ne yapacağımı vichy ve body shop'a dünyanın parasını döktüm. üstelik önce bi dene beğenirsen git devamını al di mi ama olur mu :)

sağol canım. ben evde bade yağ, hint yağı, susam yağı, zeytin yağı karıştırıp sürüyorum. ama bi değişiklik olmadı öyle.havucu kaynatıp yumurtanın sarısı ile onuda sürüyorum.

canım öyle hemen sonuc almayı bekleme sabırlı ol :)
ayrıca ısıtarak uygula yağları

saçlarının uclarından jiletlemeyi de ihmal etme

canım cildiyeye gittim bir sürü test yaptırdım lipid profil,tam kan..vs.. hiçbir sorun çıkmıyor. imex verdi iyileştiler. çok şükür çıkmıyorlar. ama nemlendirici sürdüğüm zaman 2 saat içinde 2-3 tane kocaman çıkıyorlar. şaşırdım ne yapacağımı vichy ve body shop'a dünyanın parasını döktüm. üstelik önce bi dene beğenirsen git devamını al di mi ama olur mu :)

canım bi süre geceleri yatmadan limon + suyu tonik olarak kullanır mısın?
sivilce olusumunu engeller
böylece nemlendirici ile rahatlıkla kulanabilirsin
aslnda bir de bulabilirsen bebak'in nemlendiricisini al diyicem
cildi hassas olanlarda bile sivilce olusumu yonunde bi geri bildirim olmadı

of ya kızlar bugün resmen ben bir yarımakıllıyım diye saygılarımla arz ettim mafoldumben
yüksek lisans için o kadar başvurdum, bütün belgelerle uğraştım, izmirden bisürü evrak istedim gönderdiler
mülakat günü dünmüş mafoldumben

of ya kızlar bugün resmen ben bir yarımakıllıyım diye saygılarımla arz ettim mafoldumben
yüksek lisans için o kadar başvurdum, bütün belgelerle uğraştım, izmirden bisürü evrak istedim gönderdiler

gecmis ola, dün naaptin denyomusun la:mymeka:
seneye artikbenneyaptımki:teselli:

canım benim
siyah beyazları daha çok belli eder uzadıkca
bitkisel yaglara sarıl muhakkak
benim de saçlarım yanmıştı
inat ettim kuafore gitmedim
kendim hemen hemen her duş oncesi jiletle uclarından aldım
arada bitkisel yağlarla maske yaptım
saçlarım kısa sürede topladı kendini

Gurbam bidenem nasıl jiletliyosun kız saçını akannehir

offff Çenecim çok üzüldüm şuanda ALES e hazırlanan bi kişilik olaraktan...akannehir :çok üzgünüm:
Napçan şimdik tatlım yaa?
Bu arada pigmentlerin harika ötesi...güle güle sürün...

wc de gizli gizli yeakannehir kafamçokkarıştı:roflol:

len manyak çarpilirim bee akannehir

vah benim zalak kafalım vah :teselli:
anca oranı buranı boya sen :olmaz:
anam gibi konuştum kaydirigubbakcemile3

düğün arifesi ağzı burnu kaymasın kaydirigubbakcemile3

yazııkkkkkk, önce bi gelin olsun muradına ersin kımızılım zemuszemus

dimi la seme...
hele bi açılısı yapek sorna çarpiliriz namusumuzlan :smiley-cool:

Gurbam bidenem nasıl jiletliyosun kız saçını akannehir

offff Çenecim çok üzüldüm şuanda ALES e hazırlanan bi kişilik olaraktan...akannehir :çok üzgünüm:

nisanim sacimi tutam tutam alıp büküyorum sorna üstünden jiletle traşlıyorum vereliniortak

gecmis ola, dün naaptin denyomusun la:mymeka:
seneye artikbenneyaptımki:teselli:

denyoyum :gitme: mafoldumben
evet işte doğru kelime senağlama
ama hep ordaki kız yüzünden aklımı karıştırdı liste yayınlanacak falan diyerek, liste bekliyorum kaç gündür
ne listesinden bahsediyosa :mymeka:

ah canım sana kolay gelsin kuzum, benim gibi denyo olma emi :teselli:
napıyım, sabahtan gittim, dilekçe verin bi görüşelim biz bu konuyu dediler, ben de şapşalın önde gideniyim diye yazdım imzaladım senağlama
bakalım belki alırlar bu şapşallıkla :tomato:

denyoyum :gitme: mafoldumben
evet işte doğru kelime senağlama
ama hep ordaki kız yüzünden aklımı karıştırdı liste yayınlanacak falan diyerek, liste bekliyorum kaç gündür
ne listesinden bahsediyosa :mymeka:

ah canım sana kolay gelsin kuzum, benim gibi denyo olma emi :teselli:
napıyım, sabahtan gittim, dilekçe verin bi görüşelim biz bu konuyu dediler, ben de şapşalın önde gideniyim diye yazdım imzaladım senağlama
bakalım belki alırlar bu şapşallıkla :tomato:
kiyamam ya üzüldüm bak simdi git sor belki bisiler yaparlar, olmadi gubik belediye baskanina sorsun ise yarar belkim :roflol::roflol::lepi:

Canım inşallah bişeyler yapabilirler kuzum ya, rapor neyin alsaydın öle hastaydım gelemedim tarzında :uhm:

yok aprilim, evet aptalım dedim kabul ettim
ama burdaki kızın yanlış bilgilendirmesinden oldu dedim, bakalım artık
aslında başvursam alınmasam üzülmücem, ama böylesi çok sinir bozucu :sinifsinif:

Back