- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #7.441
sağol canım. ben evde bade yağ, hint yağı, susam yağı, zeytin yağı karıştırıp sürüyorum. ama bi değişiklik olmadı öyle.havucu kaynatıp yumurtanın sarısı ile onuda sürüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım vichy'i anladım da body shop'a sasirdim doğrusu
sanırım cildin fazlasıyla hassas
doktora göründün mü?
sebamed önerir muhtemelen anlaşmalı oldugu için ama bi cilt analizini yaptır derim
dermokozmetik ürünler kullanmanda fayda var...
sağol canım. ben evde bade yağ, hint yağı, susam yağı, zeytin yağı karıştırıp sürüyorum. ama bi değişiklik olmadı öyle.havucu kaynatıp yumurtanın sarısı ile onuda sürüyorum.
canım cildiyeye gittim bir sürü test yaptırdım lipid profil,tam kan..vs.. hiçbir sorun çıkmıyor. imex verdi iyileştiler. çok şükür çıkmıyorlar. ama nemlendirici sürdüğüm zaman 2 saat içinde 2-3 tane kocaman çıkıyorlar. şaşırdım ne yapacağımı vichy ve body shop'a dünyanın parasını döktüm. üstelik önce bi dene beğenirsen git devamını al di mi ama olur mu :)
çok acıktım
ama bugun oruc değilim
buna rağmen bişi yiyemiyorum
pehhh ne anladım bu işten
wc de gizli gizli yeakannehir kafamçokkarıştı:roflol:
of ya kızlar bugün resmen ben bir yarımakıllıyım diye saygılarımla arz ettim mafoldumben
yüksek lisans için o kadar başvurdum, bütün belgelerle uğraştım, izmirden bisürü evrak istedim gönderdiler
mülakat günü dünmüş mafoldumben
canım benim
siyah beyazları daha çok belli eder uzadıkca
bitkisel yaglara sarıl muhakkak
benim de saçlarım yanmıştı
inat ettim kuafore gitmedim
kendim hemen hemen her duş oncesi jiletle uclarından aldım
arada bitkisel yağlarla maske yaptım
saçlarım kısa sürede topladı kendini
of ya kızlar bugün resmen ben bir yarımakıllıyım diye saygılarımla arz ettim mafoldumben
yüksek lisans için o kadar başvurdum, bütün belgelerle uğraştım, izmirden bisürü evrak istedim gönderdiler
düğün arifesi ağzı burnu kaymasın kaydirigubbakcemile3
yazııkkkkkk, önce bi gelin olsun muradına ersin kımızılım zemuszemus
wc de gizli gizli yeakannehir kafamçokkarıştı:roflol:
vah benim zalak kafalım vah :teselli:of ya kızlar bugün resmen ben bir yarımakıllıyım diye saygılarımla arz ettim mafoldumben
düğün arifesi ağzı burnu kaymasın kaydirigubbakcemile3
yazııkkkkkk, önce bi gelin olsun muradına ersin kımızılım zemuszemus
Gurbam bidenem nasıl jiletliyosun kız saçını akannehir
offff Çenecim çok üzüldüm şuanda ALES e hazırlanan bi kişilik olaraktan...akannehir :çok üzgünüm:
Napçan şimdik tatlım yaa?
Bu arada pigmentlerin harika ötesi...güle güle sürün...
gecmis ola, dün naaptin denyomusun la:mymeka:
seneye artikbenneyaptımki:teselli:
offff Çenecim çok üzüldüm şuanda ALES e hazırlanan bi kişilik olaraktan...akannehir :çok üzgünüm:
Napçan şimdik tatlım yaa?
Bu arada pigmentlerin harika ötesi...güle güle sürün...
vah benim zalak kafalım vah :teselli:
anca oranı buranı boya sen lmaz:
anam gibi konuştum kaydirigubbakcemile3
kiyamam ya üzüldüm bak simdi git sor belki bisiler yaparlar, olmadi gubik belediye baskanina sorsun ise yarar belkim :roflol::roflol::lepi:denyoyum :gitme: mafoldumben
evet işte doğru kelime senağlama
ama hep ordaki kız yüzünden aklımı karıştırdı liste yayınlanacak falan diyerek, liste bekliyorum kaç gündür
ne listesinden bahsediyosa :mymeka:
ah canım sana kolay gelsin kuzum, benim gibi denyo olma emi :teselli:
napıyım, sabahtan gittim, dilekçe verin bi görüşelim biz bu konuyu dediler, ben de şapşalın önde gideniyim diye yazdım imzaladım senağlama
bakalım belki alırlar bu şapşallıkla :tomato:
kiyamam ya üzüldüm bak simdi git sor belki bisiler yaparlar, olmadi gubik belediye baskanina sorsun ise yarar belkim :roflol::roflol::lepi: