- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #6.781
çok güzel olmuşun gurpik.kaydirigubbakcemile5 -tatlicadiarzu-
nemlendirici olaraktan ne sürüyoruz. eyeliner sürmedin bilerek mi sürmedin acaba?
sen mı yapıcaksın canım gurbiş makkajını kuaföre gitmicen mı laaa ...
ayy bişi olmaz artık akıllandım asla başkasına teslim etmem kendimio heyecanda elin ayağına dolaşmaz inşallah gurbi.:sinifsinif:
kzım heycandan geberirsin git kuofre bana boyle boyle yap de malzemelerını götür
ya kötü olursa düşün birde riske atma derim ben..ama benim parnaklarım sihirli diyorsan bilmem balım.
günaydın kızlar
gurbikcim saana bişey sorcam
yüzüm çok kurudu ama her yeri değil
sadece sol yanağımda elmcaık kemiklerimin olsugu yer
bebak sürüyorum nemlensin diye ama oda kuruduktan sonra
aynı sertlik oluyor ve pullanma oluyor
ne sürebilirim ya
canım hemen anlatayım gelin makyajımı nasıl yapacagımı
bi gün onceden temizlenmiş cilt olmazsa olmazımız :)
nemlendirici sürüyoruz ve bi 30 dakka bekliyoruz
ardından primer sürüyoruz ve bi 20-30 dakka daha bekliyoruz
double wear fondoteni elimizin üstüne döküp mac 187 fircamiz ile yüzümüze uygulamaya başliyoruz
ardından concealerı gözaltı ve kapatilmak istenen diğer bölgelere uyguluyoruz (bunu fondoten sürmeden once de yapabiliriz. eskiden öyle yapardım şimdi böyle yapiyorum niye bilmiyorum)
ardından azıcık benefit highbeami 187mize bulaştiriyor; bunu çene, alın, kaş kemiği ve elmacık kemiklerimize uyguluyoruz
ışıl ışıl parleyoz :lepi:
göz makyajına geciyoruz
ben muhtemelen TMM doris + silver + estee lauderin çok begendigim bi ton ayarlayicisi var onu kullanıcam far olacak
far uygulamasını bitirdikten sonra arap sürmemizi alıp göz içine hem alt tarafa hem üst tarafa cekiyoruz
sexi bakışlara sahip oluyoruz şıppadanak :smiley-cool:
ardından göz üstüne uyguladıgımız en koyu renk hangisiyse onu göz altımıza smokey eye hesabı yediriyoruz
göz pınarlarımı aydınlatmıyorum ben far ile
oraya arzuya göre highbeam sürebilirim
sonra takma kirpiklerimizi takıyoruz
ardından alıyoruz diorshow blackout rimelimizi
şöyle bi arzi endam ettiriyoruz kirpiklerimizde
(göz makyajına başlamadan göz aldına biraz pudra bocalamak far kırıntılarının cabucak bi yere dagilmadan temizlenmesini sağlar)
sorna estee jewel powderi kapiyoruz
kabuki fircamiz ile birlikte yüzümüzde hafifce dolandırıyoruz
ardından mac sunspill transparan allığımsı mucizeyi elmacık kemiklerimize yediriyoruz 187 eşliğinde
sonrasında mac springsheeni alip allıkta olayı bitiriyoruz
ardından allıgınızdan dudak fircamiz yardımı ile kucuk bi miktar alıp dudaklarımıza uyguluyoruz
sonrasında lipgloss ile dudakları da bitiriyoruz
son olarak mac fix + ile makyajımızı sabitliyoruz
hadi hayirli olsun :)
süppermiş gurbikim.. bu yazıyı saklamak lazım-tatlicadiarzu-
bir de simli eyeliner gibi bişiiler var renk renk.. onlardan çok hafif kirpik diplerine uygulanınca acayip güzel oluyo.. geçen bi düğünde arkadaşımdan alıp uıygulamıştım çok hoştu yaneeşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?