• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bir sorum daha var:) şimdi highlighter olarak illa farklı bir ürün mü almalıyız yoksa tüm yüze uygulanan pudradan 1 ton açık pudra ile de aynı işlevi yakalayabilir miyiz? ve yüzün hangi bölgelerine uygulamalıyız? ve son olarak versace dışında bir higlihter önerisi rica ediyorum:) şimdiden teşekkürler

canım dedigin rosense ürünü bu mu ?

rosense.jpg

gurme prensescimm öncelikle allah bi yastıkda kocatsın..ömür boyu huzur ve mutluluk içinde yaşarsınz inşallah eşinle..opuyorumnanaktan:nazar: sonralıkla valla 3 kere tekrar okudum sayfaları bana link vermemişsn bi tek yosunla ilgili bi link var bnm sorum 663 görmemiş olablrsnmafoldumben..ilgilendiğin için çıokk teşkkr ediorum :asigim:

Yaaa arkadaşlar bunları ucuz nereden alıyorsunuz

Şu garibana da bir yardım ediverin

Gurbaa evlenmeden bu msjı görüverrr

canım neresi denk gelirse ordan alıyoruz
önceliğimiz Krdi :)
cunku en ucuza o veriyor
sonra strawberry
ebayde orjinallikleri saibeli oldugundan pek guvenemiyoruz

gurbaa o butonlara ben de patlıcanın iyi geldiğini duydum hatta denedim bir kaç kere koydum bir hafta sonra geçmişti ama patlıcanın işi miydi kendi geçeceği vardı da ondan mı geçti bilmem.
patlıcanın kabuğunu kalınca kesip butonun üstüne koyuyorsun biraz bekletiyorsn .başka duyan oldu muydu bunu?

çok ilginç...
denemekte fayda var
sağol paylaşımın için canım

canım bana makyajı öğretsen okadar hayra geçersnki :)
gözlerim küçük sayılır ve hafifte çekik,kirpklerm kısa ama kıvrık
göz makyajını far kullanmadan hafif yapmak istiyorm nasıl yapablirim
bide burnum yüzüme göre gerçekten büyük bu beni çok üzüyor aynadan bakınca burnum yüzüme göre çok koyu duruyor çok snrlenyrm
özellkle bu 2 soruma cvap versen bni çok mtlu edersn şekerm(:

gözlerin kucuk ise kalemi goz icine değil kirpiklerinin hemen altına cekiceksin canim
göz icine de beyaz kalem cek
eyeliner kullanman da gözlerini büyük göstermene yardimci olur
far sürmen illa ki gerekmiyor
yazın ben pek far kullanmam
concealer yada highlighter ile aydınlatırım sürme cekerim rimel sürerim tamam
burun olayında ise traşlama yapacaksın
yani ten renginden 2ton koyu bir fondoten kullanarak burnunda/yüzünde begenmediğin yerleri arka plana aticaksın canim
tam olarak sorun ne?
geniş mi yoksa uzun mu burnun?

bir sorum daha var:) şimdi highlighter olarak illa farklı bir ürün mü almalıyız yoksa tüm yüze uygulanan pudradan 1 ton açık pudra ile de aynı işlevi yakalayabilir miyiz? ve yüzün hangi bölgelerine uygulamalıyız? ve son olarak versace dışında bir higlihter önerisi rica ediyorum:) şimdiden teşekkürler

highlighter yüzün aydınlatılmak, on plana cıkarılmak istenen yerlerine sürülür
ben iki kasimin arasından baslayarak diklemesine alnıma, elmacık kemiklerime, kaş kemigimin altına ve cenene uyguluyorum
aslolan aydınlatmak olunca pudra aydınlık vericek ışıltı pigmentlerine sahipse elbette uygulanabilir canım
ama ışıltı oyunu olmayan mat bir pudra ciltte sırıtabilir

canım dedigin rosense ürünü bu mu ?

rosense.jpg

canım bu rosense 25yaş üstü sanirim
rosewind serisi var 25yaş altı için
rosense shopa gidersen yonlendirirler seni

gurme prensescimm öncelikle allah bi yastıkda kocatsın..ömür boyu huzur ve mutluluk içinde yaşarsınz inşallah eşinle..opuyorumnanaktan:nazar: sonralıkla valla 3 kere tekrar okudum sayfaları bana link vermemişsn bi tek yosunla ilgili bi link var bnm sorum 663 görmemiş olablrsnmafoldumben..ilgilendiğin için çıokk teşkkr ediorum :asigim:

canım bi sn senin için bakayım tekrar
ama o linki sana değilse bile başka bi arkadaşa verdigimi iyi hatırlıyorum :)

Back