• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kızlar. gurbik siyah nokta için kil maskesi demiştin ya hazr olan kil maskelerimi iyi yoksa bizim burda aktarda normal bilidiğimiz toprak şeklinde kil var ondan mı yapayım.birde nasl yapacam. benim sadece burunumun üsütünde var sadece o kısmamı uygulayayım.(cildim kuru)

valla canım eğer doğal kil bulabileceğin bi yer varsa ordan temin et
yoksa da hazır kil al
ben çok memnunum

aktrada vardı canım doğal kil sen doğal kilmi kullanıyorsun. bunu bütün yüzümemi uygulayayım yoksa sadece burun bölgememi.kurutmaz demi cildimi? sivilce falan yok yüzümde sadece burun bölgemde siyah nokta var.

gurbik ya birde gözümün resmini çekip koyayım buraya ben çok ağır makyaj sevmiyorum birde gözaltı morluklarım var loreal kapatıcı aldım ama memnun kalmadm. sen ne önerirsin.resim yükleyeyim alınt yapma resmi sileyim canım.

Son düzenleme:
bi zararı olmaz heralde tü yüzüme uyguladığımda benim cildim mat belki parlaklıkta verir.sen siyah nokta için mi kullanıyorsun??

canım özellikle sunun için kullanıyorum diyemem
bende yarattıgı etkiyi seviyorum o yuzden kullanıyorum

gurbik ya birde gözümün resmini çekip koyayım buraya ben çok ağır makyaj sevmiyorum birde gözaltı morluklarım var loreal kapatıcı aldım ama memnun kalmadm. sen ne önerirsin.resim yükleyeyim alınt yapma resmi sileyim canım.

mac studio finish yada versace derim concealer istiyosan
bu arada maşallah :)

gurbik çok sağol canım.gözaltı morluğum fazla demi:(((( doğal yollarlabişeyler yapay diyorum ama hiç bişe yok ki:(((( kil maskesinide uygulayayım sonucu söylerim.

ülen once adini doğru düzgün yaz :mymeka:
cildinin neutrogenaya karşi bi hassasiyeti var mi?
yani ne zamandır kullanıyosun
bunu soruyorum cunku bazı ciltlerde irriteye neden olabiliyor

ülen once adini doğru düzgün yaz :mymeka:
cildinin neutrogenaya karşi bi hassasiyeti var mi?
yani ne zamandır kullanıyosun
bunu soruyorum cunku bazı ciltlerde irriteye neden olabiliyor

gerçekten mı laa ama beni doktorum gördü ve onu onerdi kullan dedi bende oyuzden aldım ozellıkle versace yi sürdüğümm yerlerden çıktı bilmiyom gurbişim pasoda çıkmaya devam edıyor.ama ürün olarakdan memnunm yane..napem?

gerçekten mı laa ama beni doktorum gördü ve onu onerdi kullan dedi bende oyuzden aldım ozellıkle versace yi sürdüğümm yerlerden çıktı bilmiyom gurbişim pasoda çıkmaya devam edıyor.ama ürün olarakdan memnunm yane..napem?

bi süre versace ye ara ver
baktın geçmedi sivilceler
notruciinaya ara ver
bakalım hangisi bu duruma sebep
ama acıkcası versace bende böyle bişiye sebep olmadı
daha doğrusu kullanan kimseden böle bi feedback almadım CADIARZU

Back