• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
durmaz :delphin:

len manyak mısın 2 ay geçmiş :mymeka:
cabuk doktora git deli mi ne

bir ay daha beklesem 3 aylik olurum eeee geri 6 ay kaliyo oda cabuk gecerzemuszemus
keske hic bilmesem hamile oldugum aniden karnim agirsa ve dogursam:roflol:
hamile oldugumu bilmek bana iyi gelmicek eminim ben cok evhamliyim la:gitme:

la kıımızı
şunu avatar yap nolur be :roflol:

don.jpg

gurpik olum gitcekmişsin 2 hafta sonra öğrendim ve üzüldüm kendi halime.mafoldumben

ne uygulıcaksın cildine sırarıyla dermisin gelin makyajın için son günlerinde bari senden faydalansam:kedi:

gurpik olum gitcekmişsin 2 hafta sonra öğrendim ve üzüldüm kendi halime.mafoldumben

ne uygulıcaksın cildine sırarıyla dermisin gelin makyajın için son günlerinde bari senden faydalansam:kedi:

canım hemen anlatayım gelin makyajımı nasıl yapacagımı

bi gün onceden temizlenmiş cilt olmazsa olmazımız :)

nemlendirici sürüyoruz ve bi 30 dakka bekliyoruz
ardından primer sürüyoruz ve bi 20-30 dakka daha bekliyoruz
double wear fondoteni elimizin üstüne döküp mac 187 fircamiz ile yüzümüze uygulamaya başliyoruz
ardından concealerı gözaltı ve kapatilmak istenen diğer bölgelere uyguluyoruz (bunu fondoten sürmeden once de yapabiliriz. eskiden öyle yapardım şimdi böyle yapiyorum niye bilmiyorum)
ardından azıcık benefit highbeami 187mize bulaştiriyor; bunu çene, alın, kaş kemiği ve elmacık kemiklerimize uyguluyoruz
ışıl ışıl parleyoz :lepi:
göz makyajına geciyoruz
ben muhtemelen TMM doris + silver + estee lauderin çok begendigim bi ton ayarlayicisi var onu kullanıcam far olacak
far uygulamasını bitirdikten sonra arap sürmemizi alıp göz içine hem alt tarafa hem üst tarafa cekiyoruz
sexi bakışlara sahip oluyoruz şıppadanak :smiley-cool:
ardından göz üstüne uyguladıgımız en koyu renk hangisiyse onu göz altımıza smokey eye hesabı yediriyoruz
göz pınarlarımı aydınlatmıyorum ben far ile
oraya arzuya göre highbeam sürebilirim
sonra takma kirpiklerimizi takıyoruz
ardından alıyoruz diorshow blackout rimelimizi
şöyle bi arzi endam ettiriyoruz kirpiklerimizde
(göz makyajına başlamadan göz aldına biraz pudra bocalamak far kırıntılarının cabucak bi yere dagilmadan temizlenmesini sağlar)
sorna estee jewel powderi kapiyoruz
kabuki fircamiz ile birlikte yüzümüzde hafifce dolandırıyoruz
ardından mac sunspill transparan allığımsı mucizeyi elmacık kemiklerimize yediriyoruz 187 eşliğinde
sonrasında mac springsheeni alip allıkta olayı bitiriyoruz
ardından allıgınızdan dudak fircamiz yardımı ile kucuk bi miktar alıp dudaklarımıza uyguluyoruz
sonrasında lipgloss ile dudakları da bitiriyoruz
son olarak mac fix + ile makyajımızı sabitliyoruz
hadi hayirli olsun :)

canım hemen anlatayım gelin makyajımı nasıl yapacagımı

bi gün onceden temizlenmiş cilt olmazsa olmazımız :)

nemlendirici sürüyoruz ve bi 30 dakka bekliyoruz
ardından primer sürüyoruz ve bi 20-30 dakka daha bekliyoruz
double wear fondoteni elimizin üstüne döküp mac 187 fircamiz ile yüzümüze uygulamaya başliyoruz
ardından concealerı gözaltı ve kapatilmak istenen diğer bölgelere uyguluyoruz (bunu fondoten sürmeden once de yapabiliriz. eskiden öyle yapardım şimdi böyle yapiyorum niye bilmiyorum)
ardından azıcık benefit highbeami 187mize bulaştiriyor; bunu çene, alın, kaş kemiği ve elmacık kemiklerimize uyguluyoruz
ışıl ışıl parleyoz :lepi:
göz makyajına geciyoruz
ben muhtemelen TMM doris + silver + estee lauderin çok begendigim bi ton ayarlayicisi var onu kullanıcam far olacak
far uygulamasını bitirdikten sonra arap sürmemizi alıp göz içine hem alt tarafa hem üst tarafa cekiyoruz
sexi bakışlara sahip oluyoruz şıppadanak :smiley-cool:
ardından göz üstüne uyguladıgımız en koyu renk hangisiyse onu göz altımıza smokey eye hesabı yediriyoruz
göz pınarlarımı aydınlatmıyorum ben far ile
oraya arzuya göre highbeam sürebilirim
sonra takma kirpiklerimizi takıyoruz
ardından alıyoruz diorshow blackout rimelimizi
şöyle bi arzi endam ettiriyoruz kirpiklerimizde
(göz makyajına başlamadan göz aldına biraz pudra bocalamak far kırıntılarının cabucak bi yere dagilmadan temizlenmesini sağlar)
sorna estee jewel powderi kapiyoruz
kabuki fircamiz ile birlikte yüzümüzde hafifce dolandırıyoruz
ardından mac sunspill transparan allığımsı mucizeyi elmacık kemiklerimize yediriyoruz 187 eşliğinde
sonrasında mac springsheeni alip allıkta olayı bitiriyoruz
ardından allıgınızdan dudak fircamiz yardımı ile kucuk bi miktar alıp dudaklarımıza uyguluyoruz
sonrasında lipgloss ile dudakları da bitiriyoruz
son olarak mac fix + ile makyajımızı sabitliyoruz
hadi hayirli olsun :)

unuttugum bişi var mi su an bilmiyorum aklıma gelirse yazarim
gerci sürmedigim kalmadı ama neyse -tatlicadiarzu-

Back