- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #6.721
benim de yağ bezelerim vardı geçmiş şuan cok guzel umarım cıkmaz bidaha
gurbikk bana bir makyaj temizleyici söylermisin ama göz içinde olsun rahatlıkla göz çevreme süriyim bebak ı süremiyorm ROC larıda süremiyorum. Buarada roc artık kızarıklık yapmıyor nedense :bbo: yada yüzüm bronzlaştı ondan mı dersin :dance:
kızlar ben stilanın concealırını çok beğendim opuyorumnanaktan
çilekten aldıklarımla hediye geldi, çok hoşuma gitti... hepinize tavsiye ederim zemuszemus
benim de yağ bezelerim vardı geçmiş şuan cok guzel umarım cıkmaz bidaha
gurbikk bana bir makyaj temizleyici söylermisin ama göz içinde olsun rahatlıkla göz çevreme süriyim bebak ı süremiyorm ROC larıda süremiyorum. Buarada roc artık kızarıklık yapmıyor nedense :bbo: yada yüzüm bronzlaştı ondan mı dersin :dance:
temem gurbikimm bi deniyelim bakem
bide bu gözaltı yorgunluklarına eyi geliyodu dimi
geçende sanki öle bişi dha dediydin sen
cevap için teşekkürler gurbik:) bir sorum daha var ablam için, kendisi 30 yaşında ve artık ileriye dönük önlemler almak istiyor ne bilim alın kırışıklıkları, boyun için falan. önerebileceğin marka ve ürünler var mı?
lucim öyle yazmasının sebebi göze kaçması durumunda yakma ihtimaliarkasında göz cevresi hariç yazıyor ya o yuzden sürmüyorm canım
sagol canım o zmn bebak süreyim :)
yaa gurbik komik olucak ama şimdiden gözaltı kremi fln kullanmak gerekiyor diyolar kimi kırısmaması için sen ne düşnüüyorsun bu konuda :) ileriye dönük bişi yapıyormusun
yaaa yagmurum o butonlardan ben çok çektim ki hala zaman zaman cekerim
bi ara geçiyo ama napıyorum da geçiyo bilmiyorum
patatesin iyi geldigini okumuştum bi yerde
denemekte fayda var
o kremden bende istiyorm canım yasım tam 20 şimdiden en azından nemlendirici süreyim diyorum.
hee bi araştıriimm bakim bebem.. ben de napıyorum geçiyo napıyorum çıkıyo anlamadım ki..:sm_confused:
aktardan canımgurbik bacım yosun yagını bı tek aktardan mı buluos sadece sakaryayı talan ettımm bulamadımda:bbo:
Sevgili gurbik yafriimm.. ne zamandır yazacam iş yoğunluğundan vakit bulamıyom bu ara.. Şu aşağıdaki ürünler için önce sana, sonra beni Krdi bacımla tanıştırdığın için gene sana, sonra da piyasadan daha uygun bunları temin etmemi sağlayıp cüzdanımı koruduğu için Krdi ye, sonra yine sana teşşekürü borç bilirim..:yalakaüyesmilisi:
var ya bu aşağıdaki süpper bişii zati defalarca yazdık daha fazla övmüyorum. yalnız ekimde özel bir düğün olcek hani hafif sosyetemsi tarzda.. az bi miktar kaldı bende de ona saklıyorum..Acaba elinde varsa alsam mı krdi den:uhm:
[/URL][/IMG]
bu da süper heleki ben hafif sarı benizliyim hiç hoşlaşmam tenimden ama inanılmaz güzel renk düzenliyor..
[/URL][/IMG]
bi de resim bulamadım ama versace concealer muhteşem. daha önce çok marka kullandım ama bu hakkat başarılı:lepi:
sonracııma smashboxun stick allığına bayılıyorum hala..iyi ki almışım..
bi de sayende rosensenin ürünleriyle tanıştım. pudrası ve göz farları hakikatten çok güzel..
yukardakilerin hiçbirini makyaj çantamdan eksik etmiyorum..
aa unuttum estee nin ışıltılı burda kıyametler kopartan pıdrası da vazgeçilmezimkaydirigubbakcemile2
aferim sana gız gurbik bizim gibi güzelleşmeyi beceremeyenlere yardım ederek büyük sevap alıon.. Allah bu mubarek günlerin hatırına sana herşeyin iyisini versin bebemmm..
not: bi de sabrına hayranım bu topic benim olsa çoktan kapatırdım. benim gibilerle uğraşmaktansa ıyy:umursamaz:
seni öpüyom bacım.. ne zamandır aklımdaydı nihayet yazabildim :asigim:Şeniz:asigim:a.s.Şeniza.s.:asigim:
Günaydinlar herkese, Kirmizidonlu bisey sorucam, sanirim bahsettigin sampuan Alverde idi, benim saclarim cok kuru, sen hangisini kullaniyorsun? sanirim yalnizca 3 cesidi vardi, birde kremini de kullaniyo musun? tesekkürlera.s.
ayy krdi bana zamanında yollıcaktı stila mı aman ı ıh istemem demiştim zalak kafam yaaa mafoldumben
gurbişim hayatının hatası kaydirigubbakcemile3 değilse de hata yani
ben çok beğendim zemuszemus
yağmurluk bu photo finish ne işe yarıyodu ?CADIARZU
bi de ne kadardı?
yaaa yagmurum o butonlardan ben çok çektim ki hala zaman zaman cekerim
bi ara geçiyo ama napıyorum da geçiyo bilmiyorum
patatesin iyi geldigini okumuştum bi yerde
denemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?