• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
cildim karma tatlım burnumda parlama olur yağdan ama yanaklar falan normalmirmirmirmirdediğin gbi limon ve su deniim o zman limonu sıkıp suyla karıştrsam hazır olarak sişeye koysam ya da her sabah akşam limonu pamuğa mı damlatsam suyla hangisi etkili?

hayır canım şişeye koyma
her uygulamada taze olarak sıksan daha faydalı olur...

gurbik stila nın ürünlerini nerde bulabilirim acaba?
sephora'da satiliyor canim :)

gubik ve kokos arkadaslarim kiplikleri görmek isteyen albümüme ekledim bakabilirhihoyyyt
bide arap badanasi haptimzemuszemus astim ben kendimi astim:kedi::roflol:

cok guzel olmuş laa
cildin de oldukca güzel duruyo
primer ve double wear mi var

bnde bişi sormuşdum nolr banada cvp verin çok çaresizim :( siyah noktalrımla başım dertte
hayatım bi link vermiştim ama sana ben
bakmadın mı ona

[QUOTE
cok guzel olmuş laa
cildin de oldukca güzel duruyo
primer ve double wear mi var

[/QUOTE]

bu sef oldu demi gubikkaydirigubbakcemile5
kac aydir burdan cikmiyom artik olsun demi yoksa ayip olcak artikin:kedi:
primer ve double siz olarmi hickaydirigubbakcemile5
begenmene sevindim gubikimŞeniz

gubik bise daha dicem, hani ben sampuanimi degistirdim ya, bitkisel kullaniyomki, saclarim bi kapardi bele gür ve parlak olduki hemide bukadar kisa süredezemuszemus ama düzlesterecem diye geberiyom ama banamisin demiyo iyice kivircik sacli oldum ciktimbenneyaptımki

macden bişiler alcam bu hafta gelin makyajım için
187, springsheen ve makyaj sabitleyici düşünüyorum ama bakalım...
kendinmi yapcan gelin mekejini:ecrin_bebek:zemuszemus
ya kırmızı donlum ben de görmek istiyorum kipriklerini
ama ama profilinde bi albüm var , onda da hiç foton yok, ben mi göremiyorum :gitme:

özel yaptim albümü canim ,sen arkadas listemde deyilmiydinkişutarafagitti dur acimbuyrunnnnnnnnn

gubik bise daha dicem, hani ben sampuanimi degistirdim ya, bitkisel kullaniyomki, saclarim bi kapardi bele gür ve parlak olduki hemide bukadar kisa süredezemuszemus ama düzlesterecem diye geberiyom ama banamisin demiyo iyice kivircik sacli oldum ciktimbenneyaptımki

sampuana alısana kadar sabret
sonra duzelir
çok kabarıyosa da bebe yagi sur uclarına acccık

gurbüş gelin makyajını sen mi yapıcaksın :1shok:

kendinmi yapcan gelin mekejini:ecrin_bebek:zemuszemus

yes bebeklerim kendim yapcem opuyorumnanaktan

sampuana alısana kadar sabret
sonra duzelir
çok kabarıyosa da bebe yagi sur uclarına acccık

yes bebeklerim kendim yapcem opuyorumnanaktan

ne renk yapcan siyahmi kaydirigubbakcemile2 takma kiprikde takcanmi

gubik ben burdanda takma kiprik almistim ama ilaci acayip kötü kokuyodu bu nyx yaninda yapiskanida vardi nasi güzel bisi o öle hic yapiskan gibi kokmuyo krem gibi kokuyo,
kuruyuncada lastik gibi oldu suyla islatmak yeterli oluyo , böle lastik gibi tek cekiste hepsi cikiyokaydirigubbakcemile2 10 euro vermistim burda tanesin hicde güzel deyildi cok yapmacik duruyodu , nys ise 1,50 eurohihoyyyt
bencede kendin yapzemuszemus

ne renk yapcan siyahmi kaydirigubbakcemile2 takma kiprikde takcanmi

gubik ben burdanda takma kiprik almistim ama ilaci acayip kötü kokuyodu bu nyx yaninda yapiskanida vardi nasi güzel bisi o öle hic yapiskan gibi kokmuyo krem gibi kokuyo,
kuruyuncada lastik gibi oldu suyla islatmak yeterli oluyo , böle lastik gibi tek cekiste hepsi cikiyokaydirigubbakcemile2 10 euro vermistim burda tanesin hicde güzel deyildi cok yapmacik duruyodu , nys ise 1,50 eurohihoyyyt
bencede kendin yapzemuszemus

siyah değil de böyle turkuaz+ gümüş tonlarında düşünüyorum canım
henüz provalara başlamadım
başlayayım her rengi deneyip öyle karar vercem
takma kirpik kullanıcam evet
gelin makyajının olmazsa olmazı :asigim:

günaydın kıslaaaar!
nasılsınız?
kırmızılı kız ben de dün baktım albümüne ama göremedim :(
gurbiş gelin makkajını ne renk yapcan?

siyah değil de böyle turkuaz+ gümüş tonlarında düşünüyorum canım
henüz provalara başlamadım
başlayayım her rengi deneyip öyle karar vercem
takma kirpik kullanıcam evet
gelin makyajının olmazsa olmazı :asigim:

yapinca bizede göster bereber karar verekŞeniz
kizlar acik suan herkese bakin gali hadin cüzzzkaydirigubbakcemile4

Günaydinlar herkese, Kirmizidonlu bisey sorucam, sanirim bahsettigin sampuan Alverde idi, benim saclarim cok kuru, sen hangisini kullaniyorsun? sanirim yalnizca 3 cesidi vardi, birde kremini de kullaniyo musun? tesekkürlera.s.

valla melodim direk gelin resimlerimi eklemeyi düşünmüyorum
yüzümüzü gözümüzü boyayıp öyle koyabilirim ancak
cunku bu konudan sevdiceğim epey rahatsız...

Back