- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #6.181
istanbulda olm yaa((
ne sapıksın :))))
merhaba arkadaşlar benim bi soum olucak sizlere . benim kirpiklerim uzun çok çok gür denmez ince yapılı cünkü dolgungöstermek amaçlı rimel kullandığımda boyu kısalıyo boyunu ortaya cıkarcak rimel kullandığımda dolgun görünmüyo ikisini bi arada yapıcak cok pahalı olmayan bi rimele ihtiyacım var malum öğrenciyim =)
merhaba gurbaa prenses beni de bilgilerinle aydınlat
esmer tenliyim ve toz pudra kullanıyorum ama ağız çevremde hep topaklanma yapıyor.Sinir oluyorum.Bunun için ne önerirsin ? :1rolleyes: şimdiden teşekkürler (acaba toz pudra değil de patakrem gibi bişey kullansam daha mı iyi olur) cildim çok değil ama hafif yağlı ??
ya gurbik bu yasminden zarar gören çok insan var... iyi araştırdınmı kuzum fisfisfis
merhaba arkadaşlar benim bi soum olucak sizlere . benim kirpiklerim uzun çok çok gür denmez ince yapılı cünkü dolgungöstermek amaçlı rimel kullandığımda boyu kısalıyo boyunu ortaya cıkarcak rimel kullandığımda dolgun görünmüyo ikisini bi arada yapıcak cok pahalı olmayan bi rimele ihtiyacım var malum öğrenciyim =)
selam kızlar ben geldim balayındaydım da sositososito
sabah sabah keyiflendim de yarışmayı kazanmışım
araştırmadım kafama tüpürem benden adam olmaz :sinifsinif:
vay vay vayyy hoşgeldin kuzum
düğün makyajını kendin yaptın nası oldu foto ekle sewen:mymeka:
canım hangi pudrayı kullanıyosun?
araştırmadım kafama tüpürem benden adam olmaz :sinifsinif:
hypnose + calorie 2000 + telescopic de iyidir
vay vay vayyy hoşgeldin kuzum
düğün makyajını kendin yaptın nası oldu foto ekle sewen:mymeka:
ben geldim amasraya gittim yüzdüm yüzdüm geldim...nabdınız ben yokken bi bakimde gelim...
selam kıslaaarrr...Şeniz
ben de tatilden döndüm..ama doyamadımmmmmmafoldumben
gunaydın kokoslarrrr gurba bajım ruyamda neısın wardı yawrum anlayamadım bahosunla ewlenıodun banada ne oluosa bende orda ıdım pro kartlıları cagırmısın CADIARZUbayagı kalabalıktı yanı anlıcann kaydirigubbakcemile5
eh be kızım, ne denir sanaklava:
dudağına süreceğin lipsticki bunun 30 misli araştırdın, bu konu şakaya gelirmi ???
canım doktoruna falan sor bak, bi arkadaşta damar tıkanıklığına yol açmış...
fazla kullanmadan araştır mutlaka :teselli:
hee ben yaptım basit yaptım canım ya öle ahım şahım değil resim yok şuan net telden çekilenler vardı dur bakim yollayayım bi ara
bunun gibi avon marka bu tipten
ne desen haklısın çenem :kedi:
bugun gidicem doktora akşamustu :bbo:
gurbişim kuzum geçmiş olsun..
hatanı anlamışsın,olan olmuş artık
naaptın doktor işini bugun gittinmi
umarım ciddi birşey yoktur,geçmiş olsun a.s.
göndermedim laa onlar otobosla gitti kocam beni amasraya götürdü denize girdim ehe ehe...
olaylı bir izin sürecinin ardından keyifli bi tatil yaptık...dönerken boluda yemek yemek için biyerde durduk otel aynı senin balayı oteline benziyidi bebişimmm...
gurbik sen baa balayı otelini bidaa göndersene linkini parasını haa bayıldım orayada gitmek istiyom ben yaaaa...belki aynı zamanlarda giderik sen tam iş üstündeyken pirinç varmı deyi kapıya gelcem...
ben geldim amasraya gittim yüzdüm yüzdüm geldim...nabdınız ben yokken bi bakimde gelim...
selam kıslaaarrr...Şeniz
ben de tatilden döndüm..ama doyamadımmmmmmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?