• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yoksa bumu CADIARZU

1390105_raw.jpg

ewtt yha supersın:hooray:

canim bu bildigin fondoten

gubik ablamizin önerdigi gibi önce günlük kiremini sür 10 dakka bekle sonra bunu sür varsa makaj süngerin onla sür daha kolay oluyor

ben kullanmadim, ama okudugum kadari ile güzelmiszemuszemus

öbür dedigin far bazimiydifisfisfis

ewt markasnı bı daha yazammı jnm:uhm:

ewt
ewt
ewt
ewt
ewt ıste buhihoyyyt

temem ozaman
artdeco dedin far bazi dedin kafami karistirdinkafamçokkarıştı
bu far bazi deyil pudra canim

bak simdi önce günlük kremini sürüyon 10 dakka bekliyon

sonra o essence üclüsünden pembeyi gözalti ve cevresine sürüyonzemuszemus
kizariklik varsa yesilini sürüyon misal burun kenarindaki ince damarlar
sivilce varsa bej rengini tiplat üstlerine

sonra fondetenini sür zemuszemus

pudranida sürmek istersen fondetenden sonra 10 dakka bekle

varsa pudrani fircayla sür ama az sür yoksa kalip gibi olur hem fondoten hem pudra:1ninca:

tataaaaaaaa:lepi:

güzel seyler almis güle güle kullankaydirigubbakcemile5

atdeco dedıgım 3.bı urundu jnm onun kutusu mınıcık ustunde eyes yazıodu ondan far bazı gibi geldi bana :ecrin_bebek:

hmm kuzen kıyamas bana ck tsk ederım kırmısı bu ya yıne gelejek bıse ıstıonmu dıo onerin war mı neler isteyim kuzendenkaydirigubbakcemile5

atdeco dedıgım 3.bı urundu jnm onun kutusu mınıcık ustunde eyes yazıodu ondan far bazı gibi geldi bana :ecrin_bebek:

bende dedim nireye gitti bu kiz kaydirigubbakcemile4yoksa hemen makajami basladi:roflol:

heee demek ücüncü var
bumu
eyeshadow_base.jpg

bende yeni aldim süper bisi evet bu far bazi , göz kapagindaki varsa kirisiklari düzeltiyo cok seviyom onu hatta far kullanmadigim zaman da sürüyom sanki potox etkisi varzemuszemus

bende dedim nireye gitti bu kiz kaydirigubbakcemile4yoksa hemen makajami basladi:roflol:

heee demek ücüncü var
bumu
eyeshadow_base.jpg

bende yeni aldim süper bisi evet bu far bazi , göz kapagindaki varsa kirisiklari düzeltiyo cok seviyom onu hatta far kullanmadigim zaman da sürüyom sanki potox etkisi varzemuszemus

wayyy be benim kusen isi bilio demekki hemide bu bazdan 2 tane getirmis ckkk saol kırmısım pcnin sarjı bitiodu onu aradım 1 saat:kedi:

hmm kuzen kıyamas bana ck tsk ederım kırmısı bu ya yıne gelejek bıse ıstıonmu dıo onerin war mı neler isteyim kuzendenkaydirigubbakcemile5

CADIARZU dur düsüniim
su cok güzel
10 €
eye-designer.jpg

her iki tarafinada bundan takiliyo 8 € tanesi
eye-designer-refill.jpg

alaacaadim accik tuzlu geldi bana canim, ama bi ara alicam accik daha calisayimdakaydirigubbakcemile3
böyle kalem gibi ama sürmesi cok kolay yumusak eyeliner olarak kullanirsin far olarakta
siyah la yesili mükemmelopuyorumnanaktan

CADIARZU dur düsüniim
su cok güzel
10 €
eye-designer.jpg

her iki tarafinada bundan takiliyo 8 € tanesi
eye-designer-refill.jpg

alaacaadim accik tuzlu geldi bana canim, ama bi ara alicam accik daha calisayimdakaydirigubbakcemile3
böyle kalem gibi ama sürmesi cok kolay yumusak eyeliner olarak kullanirsin far olarakta
siyah la yesili mükemmelopuyorumnanaktan

hemen kaydettım jnm aklına geldıkce ekle zahmet olmazsa tekrar tekrar tsk ck yordum seniŞenizkaydirigubbakcemile5zemuszemusopuyorumnanaktan

wayyy be benim kusen isi bilio demekki hemide bu bazdan 2 tane getirmis ckkk saol kırmısım pcnin sarjı bitiodu onu aradım 1 saat:kedi:

hemide 2 tanedelikafadulden 7 € nan tanesi:ecrin_bebek:
benim niye büle kuzenim yok :sinifsinif:mafoldumbenmafoldumben:gitme:

güzel seyler almis canim öle zittiripittiri seyler deyil kalitelikaydirigubbakcemile5

hemen kaydettım jnm aklına geldıkce ekle zahmet olmazsa tekrar tekrar tsk ck yordum seniŞenizkaydirigubbakcemile5zemuszemusopuyorumnanaktan

of offf canim cekti nasil simdi bu Eye designeri mafoldumben

tamam canimŞeniz el birligile iflas bayragini cektiririz kuzeneturkbayragi-tatlicadiarzu-:roflol:

hemide 2 tanedelikafadulden 7 € nan tanesi:ecrin_bebek:
benim niye büle kuzenim yok :sinifsinif:mafoldumbenmafoldumben:gitme:

güzel seyler almis canim öle zittiripittiri seyler deyil kalitelikaydirigubbakcemile5

kendiside biraz kokos benim gibim bana layık gordu dimekki kusenim werem adresini seninde kuzenin olsun uzulme kırmısım aramızda lafımı olarkaydirigubbakcemile5

kendiside biraz kokos benim gibim bana layık gordu dimekki kusenim werem adresini seninde kuzenin olsun uzulme kırmısım aramızda lafımı olarkaydirigubbakcemile5

naadar iyi olar :kedi::lepi::icecream:

e hadi bi makaj yapta koy resim bakakzemuszemus
ana unuttum bilmiyodun ögrenirsin canim cok kolay aslinda:ecrin_bebek:

naadar iyi olar :kedi::lepi::icecream:

e hadi bi makaj yapta koy resim bakakzemuszemus
ana unuttum bilmiyodun ögrenirsin canim cok kolay aslinda:ecrin_bebek:

kıs deli bu saatte ne makkajı amma yarın arkedesle buluscam o zman yaparımmmm da ne zaman orenirde koyarım alla bilir:bbo:sositosositosırnaşık şey

Back