- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #6.221
yoksa bumu CADIARZU
ewtt yha supersın:hooray:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoksa bumu CADIARZU
ewtt yha supersın:hooray:
canim bu bildigin fondoten
gubik ablamizin önerdigi gibi önce günlük kiremini sür 10 dakka bekle sonra bunu sür varsa makaj süngerin onla sür daha kolay oluyor
ben kullanmadim, ama okudugum kadari ile güzelmiszemuszemus
öbür dedigin far bazimiydifisfisfis
buda pudra zemuszemus bumu
ewt
ewt
ewt
ewt
ewt ıste buhihoyyyt
atdeco dedıgım 3.bı urundu jnm onun kutusu mınıcık ustunde eyes yazıodu ondan far bazı gibi geldi bana :ecrin_bebek:
bende dedim nireye gitti bu kiz yoksa hemen makajami basladi:roflol:
heee demek ücüncü var
bumu
bende yeni aldim süper bisi evet bu far bazi , göz kapagindaki varsa kirisiklari düzeltiyo cok seviyom onu hatta far kullanmadigim zaman da sürüyom sanki potox etkisi varzemuszemus
hmm kuzen kıyamas bana ck tsk ederım kırmısı bu ya yıne gelejek bıse ıstıonmu dıo onerin war mı neler isteyim kuzendenkaydirigubbakcemile5
CADIARZU dur düsüniim
su cok güzel
10 €
her iki tarafinada bundan takiliyo 8 € tanesi
alaacaadim accik tuzlu geldi bana canim, ama bi ara alicam accik daha calisayimdakaydirigubbakcemile3
böyle kalem gibi ama sürmesi cok kolay yumusak eyeliner olarak kullanirsin far olarakta
siyah la yesili mükemmelopuyorumnanaktan
wayyy be benim kusen isi bilio demekki hemide bu bazdan 2 tane getirmis ckkk saol kırmısım pcnin sarjı bitiodu onu aradım 1 saat:kedi:
hemen kaydettım jnm aklına geldıkce ekle zahmet olmazsa tekrar tekrar tsk ck yordum seniŞenizkaydirigubbakcemile5zemuszemusopuyorumnanaktan
hemide 2 tanedelikafadulden 7 € nan tanesi:ecrin_bebek:
benim niye büle kuzenim yok :sinifsinif:mafoldumbenmafoldumben:gitme:
güzel seyler almis canim öle zittiripittiri seyler deyil kalitelikaydirigubbakcemile5
kendiside biraz kokos benim gibim bana layık gordu dimekki kusenim werem adresini seninde kuzenin olsun uzulme kırmısım aramızda lafımı olarkaydirigubbakcemile5
naadar iyi olar :kedi::lepi::icecream:
e hadi bi makaj yapta koy resim bakakzemuszemus
ana unuttum bilmiyodun ögrenirsin canim cok kolay aslinda:ecrin_bebek:
bende de var o bazdan çok seviyorum =)