• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
merhaba gurbaa prenses beni de bilgilerinle aydınlat :utangac:

esmer tenliyim ve toz pudra kullanıyorum ama ağız çevremde hep topaklanma yapıyor.Sinir oluyorum.Bunun için ne önerirsin ? :1rolleyes: şimdiden teşekkürler (acaba toz pudra değil de patakrem gibi bişey kullansam daha mı iyi olur) cildim çok değil ama hafif yağlı ??

merhaba arkadaşlar benim bi soum olucak sizlere . benim kirpiklerim uzun çok çok gür denmez ince yapılı cünkü dolgungöstermek amaçlı rimel kullandığımda boyu kısalıyo boyunu ortaya cıkarcak rimel kullandığımda dolgun görünmüyo ikisini bi arada yapıcak cok pahalı olmayan bi rimele ihtiyacım var malum öğrenciyim =)

merhaba arkadaşlar benim bi soum olucak sizlere . benim kirpiklerim uzun çok çok gür denmez ince yapılı cünkü dolgungöstermek amaçlı rimel kullandığımda boyu kısalıyo boyunu ortaya cıkarcak rimel kullandığımda dolgun görünmüyo ikisini bi arada yapıcak cok pahalı olmayan bi rimele ihtiyacım var malum öğrenciyim =)

bende bu vardı hem dolgun,hem uzun hem hacimli oluyorlardı. kaydirigubbakcemile2 ama biraz fiyatlıı :/
telescopic.jpg

merhaba gurbaa prenses beni de bilgilerinle aydınlat :utangac:

esmer tenliyim ve toz pudra kullanıyorum ama ağız çevremde hep topaklanma yapıyor.Sinir oluyorum.Bunun için ne önerirsin ? :1rolleyes: şimdiden teşekkürler (acaba toz pudra değil de patakrem gibi bişey kullansam daha mı iyi olur) cildim çok değil ama hafif yağlı ??

canım hangi pudrayı kullanıyosun?

ya gurbik bu yasminden zarar gören çok insan var... iyi araştırdınmı kuzum fisfisfis

araştırmadım kafama tüpürem benden adam olmaz :sinifsinif:

hypnose + calorie 2000 + telescopic de iyidir

selam kızlar ben geldim balayındaydım da sositososito
sabah sabah keyiflendim de yarışmayı kazanmışım :delphin:

vay vay vayyy hoşgeldin kuzum
düğün makyajını kendin yaptın nası oldu foto ekle sewen:mymeka:

gunaydın kokoslarrrr gurba bajım ruyamda neısın wardı yawrum anlayamadım bahosunla ewlenıodun banada ne oluosa bende orda ıdım pro kartlıları cagırmısın CADIARZUbayagı kalabalıktı yanı anlıcann kaydirigubbakcemile5

araştırmadım kafama tüpürem benden adam olmaz :sinifsinif:

eh be kızım, ne denir sana :oklava:
dudağına süreceğin lipsticki bunun 30 misli araştırdın, bu konu şakaya gelirmi ???
canım doktoruna falan sor bak, bi arkadaşta damar tıkanıklığına yol açmış...
fazla kullanmadan araştır mutlaka :teselli:

ben geldim amasraya gittim yüzdüm yüzdüm geldim...nabdınız ben yokken bi bakimde gelim...

diloşuummmm
çok özledim bebemm
naptın kocan gitti mi antalyaya kaynınla beraber
bebiş nası

selam kıslaaarrr...Şeniz
ben de tatilden döndüm..ama doyamadımmmmmmafoldumben

yagmurluk 7/24/12 tatildesin nasi bi işin var anlamadım gitti mafoldumben

gunaydın kokoslarrrr gurba bajım ruyamda neısın wardı yawrum anlayamadım bahosunla ewlenıodun banada ne oluosa bende orda ıdım pro kartlıları cagırmısın CADIARZUbayagı kalabalıktı yanı anlıcann kaydirigubbakcemile5

aaa panteriimm
hayır olsun inşallahhh
rüyalarda bile burjuva takılıyom vay anasını zemuszemus:1closedeyes::roflol::roflol:

eh be kızım, ne denir sana :oklava:
dudağına süreceğin lipsticki bunun 30 misli araştırdın, bu konu şakaya gelirmi ???
canım doktoruna falan sor bak, bi arkadaşta damar tıkanıklığına yol açmış...
fazla kullanmadan araştır mutlaka :teselli:

ne desen haklısın çenem :kedi:
bugun gidicem doktora akşamustu :bbo:

hee ben yaptım basit yaptım canım ya öle ahım şahım değil resim yok şuan net telden çekilenler vardı dur bakim yollayayım bi ara

olsun bitanem koy sen yine

bunun gibi avon marka bu tipten
2898_buyuk.jpg

ah be guzelim ah be kızım ah be yavrucum
burda bas bas bagiriyorum avonun (diğer ürünlerini bilmem ama) pudra ve fondotenlerinden uzak durun diye....

gurbişim kuzum geçmiş olsun..
hatanı anlamışsın,olan olmuş artık
naaptın doktor işini bugun gittinmi
umarım ciddi birşey yoktur,geçmiş olsun a.s.

göndermedim laa onlar otobosla gitti kocam beni amasraya götürdü denize girdim ehe ehe...
olaylı bir izin sürecinin ardından keyifli bi tatil yaptık...dönerken boluda yemek yemek için biyerde durduk otel aynı senin balayı oteline benziyidi bebişimmm...
gurbik sen baa balayı otelini bidaa göndersene linkini parasını haa bayıldım orayada gitmek istiyom ben yaaaa...belki aynı zamanlarda giderik sen tam iş üstündeyken pirinç varmı deyi kapıya gelcem...

gurbişim kuzum geçmiş olsun..
hatanı anlamışsın,olan olmuş artık
naaptın doktor işini bugun gittinmi
umarım ciddi birşey yoktur,geçmiş olsun a.s.

bitanem bugun aksamustu doktora gidicem
test yaptircam ona göre hapa devam yada tamam dicem
gerci 4 gün oldu başlayalı ama

göndermedim laa onlar otobosla gitti kocam beni amasraya götürdü denize girdim ehe ehe...
olaylı bir izin sürecinin ardından keyifli bi tatil yaptık...dönerken boluda yemek yemek için biyerde durduk otel aynı senin balayı oteline benziyidi bebişimmm...
gurbik sen baa balayı otelini bidaa göndersene linkini parasını haa bayıldım orayada gitmek istiyom ben yaaaa...belki aynı zamanlarda giderik sen tam iş üstündeyken pirinç varmı deyi kapıya gelcem...

aynı zamanda senle ağvada bi tatil....:1shok:
ı ıhhh mümkünatı yok link mink vermem kaydirigubbakcemile3

ben geldim amasraya gittim yüzdüm yüzdüm geldim...nabdınız ben yokken bi bakimde gelim...

selam kıslaaarrr...Şeniz
ben de tatilden döndüm..ama doyamadımmmmmmafoldumben

aman ne anliyosunuz su pis denizlere giripte parmagimin ucunu bile sokmam okadar pis:dilcikar:

hic kiskanmadimkiiiiimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme: :gitme:

Back