- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #6.161
yaa eyelineri birtürlü süremiyorum çokta iyi ucu kaleminin ne kalın ne ince
ama yapamıyorum üfff hep taşıyo veya kısa kalıyo geriyorum gözkapağımı yparken ama sonra bırakınca bakıyorum kısa olmuş.
haa birde maxfactorün maybelline dream matte mousseyi kullanıyorum
sizce nasıl?var mı kullanan
eee napcan simdi hemde evlenme arefesinde, devam etcenmi yasmine yoksa birakcanmi, acaba doktora sorsan daha yeni basladin ya yasmini yerine baska bi ilaca gecis yapamazmisinki:gitmeatron ne dedi dün gitmene,keske direk isden bi doktora gitseydin:a015:
bebem sabah ağrilara dayanamayıp arkadaşımı aradım kendisi burda olmadıgından durumu anlattım
yasmin ağri yapmaz dedi
bağirdim çağirdim "yalan mı soyluyorum, geberiyorum burda öküz" diye :umursamaz:
neysem bırakmamamı söyledi
pazartesiye kadar sabret ve doktora git dedi
işte bakalım o doktoru aricak pazartesi gidip muayene olcam duruma göre tamam yada devam dicez
bunca zamandır tek bi adet düzensizliğim olmadı
hormonlarım çok inatci sanirsam yasminden ötürü beni cezalandiriyolar :gitme:
anneme de söyledim sabah yasmin içtiğimi
bi ton firça da o çekti neden doktor kontrolu olmadan içiyorsun o tarz ilaçları diye mafoldumben
bakalım nolcak :sinifsinif:
ay ben yanlış yazmısım yaa gurba prensescim onu yazarken aklımda max.mı maybellinemi diye geçiyodu dalgınlıkla ikisinide yazmısım:))
eyelineri sürmek çok sabır işi yaa
sil bastan yapıyorum hep kapkara oluyo gözlerim haydii temizle bu sefer fondoten gözaltı kapatıcısıda çıkıyo
çok sinir oluyorum yani
ama öğrenicem
annen hakli canim :sinifsinif: burda doktor kontrol etmeden antibebisi eczaneden alamassin :ecrin_bebek: recetelidir, en azindan bir karindan ultrason filan yapardi doktor , hem haftasonu özele gidemezmisinki beklemesen pazartesini yazik canina valla mafoldumben simdi senin midenmi bulaniyo yoksa karin agrindami var:gitme:
ben hatirliyomda cok iyi gelmisdi antibebis hicbi yan etkisi olmamisti, bu yasmininde degisik nomaralari varmiki acepCADIARZU hani yeni baslayanlar sonra kasalotlar icin filan:roflol:
bebem böyle karnimda kasıklarımda belimde deli bi ağrı
felç gibi oldum resmen mafoldumben
bebisim canim ya manyakmisin sen resmen dogum sancisi cekiyon, kizim gitsene sen doktora ne bekliyon alla alla bi muayene etsin belki agri kesici verir mazoistmisin senkaydirigubbakcemile
bu arada benim son reglm 22.6.09 :sinifsinif::gitme:
haftasonu nası gidiyim yaa
acile gitsem bakmaz saçma sapan bi iğne yaparlar
özele muayenehaneye gidemem onlar da kapalı
mecbur pazartesi gününü beklicem :gitme:
özel hastahane filan yokmu dogru düzgün bakan bi yer, öle acile devlete filan gitme zati
simdi dahami iyisin canim:teselli:
bebem şimdi iyiyim
ağrı tekrar ederse özel hastaneye gidiyim bak iyi hatırlattın:gitme:
canım şu videoyu izler misin lütfen
How To Apply Liquid Eyeliner (Beauty & Style: Eyeliner)
tabi canim ya git biran önce özel hastaneye güzelce bakar, aksama filan cogalirsa git hatta gecse bile yarin git özele bence iyice baksin bilgi verir hem devammi ayni hapa degistiricenmi, nasilsa özel doktora da para verecen git özel hataneye ver iyice baksinlar cicim:1hug:a.s.
ah ah benim canim cok tez valla milleti ayagi kaldirdiydim senin yerinde olsam coktaaandelikafadulden
tabi canim ya git biran önce özel hastaneye güzelce bakar, aksama filan cogalirsa git hatta gecse bile yarin git özele bence iyice baksin bilgi verir hem devammi ayni hapa degistiricenmi, nasilsa özel doktora da para verecen git özel hataneye ver iyice baksinlar cicim:1hug:a.s.
ah ah benim canim cok tez valla milleti ayagi kaldirdiydim senin yerinde olsam coktaaandelikafadulden
izledim canım
tşekkürler inşallah olcak zemuszemuszemuszemus
sey yani para ver dicektim :kedi:-tatlicadiarzu-
hatta ambulance cok sansli bir araba biliyonmu her araba bulamiyo o a..:roflol:.naniiiinaniiiinaniiiii cagir bence
koyun can derdinde sen et derdindesin hain kasap :)
nisanlin nirde nan :ecrin_bebek: bikere öptür agriyan yerini Şenizgecmesse karadonlu oliim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?