- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #6.141
çok ağrıyo hala bebem yaa
bi de mide bulantısıyla baş dönmesi eklendi
lan yoksa acep hamile miyim :CüvCüv:
antibebiş hapi :roflol:yarıldım manyak güldürme daha çok ağriyo karnım :roflol::roflol::mymeka:
çenem iyileşem de daha güzel makkajlar koycam
şu an koma halindeyim inanın kızlar
gene eve gitcem sanırım
kırmızı bırazdan benımsın deeel mı:kedi::uhm:
gubikim antibebisi nirden aldin ins kendi basina gidip eczaneden almamissindirlmaz:, önce bi doktora gidip hem derdini anlatsaydin kontrol ederdi ona göre verirdi, ben diane 35 ile baslamistim cok iyi gelmisti, reglm daha hafif oluyodu agrimda olmuyoduzemuszemus, sence yasmin mi yapti mide bulantisiCADIARZU
canım bizde hep pahalı marka iyi markadır felsefesi hakim
bugune dek neredeyse kullanmadıgım marka kalmadı
rosense'i arkadaşlar hiç bilmiyoken farlarını önerdim pudralarını önerdim
alıp da "gurbaa bu kötü çıktı, param boşuna gitti" diyen olmadı
aksine herkes teşekkürle döndü zemuszemus
chanele ayılan bayılan tipler rosense'i görmez cunku yerli malıdır, kötüdür tüüüdür kakadır vs.
ama bilmiyolar ki rosense'in kozmetik için ham maddesi chanel'den gelmekte :)
cunku rosense chanel'e parfüm için gül esansı ve yağı ihrac ediyor
karşılıgında da kozmetik için ham madde alıyor onlardan
yani öyle dandik bi marka değil rosense asla
cilt bakim ürünlerinden memnun kalınmamış olunabilir
fakat kozmetik konusunda başarılı
ama rimelini önermiyorum mesela
kapatıcılık arayanına fondotenini onermiyorum
göz kalemlerinden ben çok memnun kalmadım
fakat pudrasi farları gercekten çok guzel
allıgını da aldım o da piyasadaki bi çok üründen başarılı....
ben zor beğenen bi insanım
o nedenle kullanıp da "işte bu!" demediğim hiç bir marka için illa ki alın yönünde fikir beyan etmem
bırak sen kimin ne dediğini
bu işi benden iyi bilen biri varsa buyursun topiğimi ona devredeyim :)
saqol ablacım zaten önemli olan fardı zaten o kadar fazla kullanmıom ben :) rimelle göz kalemi far pudra okdr:) saqol tekrar a.s
bebem doktora gitmeden eczaneden aldım cunku doktora gidip tetkikler için beklersem bi ay kaybım olacaktı
adetimin ilk günü tesadüf kankamla konusurken hemen bugun basla dedi o yüzden apar topar başladım
ama inanılmaz ağrım var 2 gündür
ben hiç böyle olmazdım
yani tamam ağrır delirtirdi ama 2 gün asla sürmezdi
diana 35 bildigim kadarı ile dogum kontrol ozelliği olan bi hap değil, hormon bozuklugu için veriliyo
ama ben sana okadar dedim demi hemde kac ay öncesinden git doktora agrilarini söyle sana ona göre antibebis versin diye hem az kaldi dügününe, böyle aceleye getirilmez bebisim ama sakalim yokki lafimi dinleyesinkaydirigubbakcemile simdi bunu bitir artik ama biran önce git derim ben bebisim böyle saglikla ilgili seyler ihmale gelmez
diane 35 ile korundum antibebis özelligi olmasaydi futbol takimi kurmustum ben simcikdelikafadulden
hem sen ne ara girdin ciktin insan bi haber verir:mymeka: demekki daha iyisinki girdin:teselli:, birden cikinca endiselenmedim deyil hani:sinifsinif:
gurbaa prenses geçmiş olsun öncellikle :)
Benim normal bir cildim var,makyaj yapmadan önce de yüzümü nemlendiriyorum kremle,ama pudra sürdüğümde çene altımda ve burun üstümde topaklanmalar oluyor,avon un pudrasından kullanıyorum sorun bundan dolayı olabilir mi,dediğin gibi rosense pudra alsam bu sorunum geçer mi :sm_confused:
highbeam ne la?fisfisfis
heee benim var mesela bi takiyom herif beni pamela saniyokaydirigubbakcemile3highbeam bi sütyen markasi çitloşum zemuszemus
böle takıyosun kocan hyran kalıyo memislerine :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?