Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yaa seçmek çok zor ama pigmentlerin hepsi çok güzel :gitme:

Crisp sample jar 1.50
Midnight sample jar 1.50
Berry sample jar 1.50
Abundance Sample Jar 1.50
6 pc. Brush Set 10.95
Belfry sample jar 1.00
Nickel sample jar 1.00
Anchor sample jar 1.50
Vintage sample jar 1.50
bunları aldım ama gözüm hala orda :çok üzgünüm:

semem günaydın opuyorumnanaktan
landcim ben de seçerken 1 işgünümü hiç ettim kaydirigubbakcemile3 insan kayboluyor gerçekten, crispi ben de aldım, bütçenin izin verdiği kadarını al çık, metin ol, o site hep orda, sonra yine alırız :1hug:

Son düzenleme:
haklısın çenecim..
ama çok da ucuz yaa,maymun iştahı kabartıyor haliylee
ama onlar orda duruyorlar,hatta yenileri ekleniyor sürekli
bu kadar yeter kaydirigubbakcemile5

gubikim antibebisi nirden aldin ins kendi basina gidip eczaneden almamissindirlmaz:, önce bi doktora gidip hem derdini anlatsaydin kontrol ederdi ona göre verirdi, ben diane 35 ile baslamistim cok iyi gelmisti, reglm daha hafif oluyodu agrimda olmuyoduzemuszemus, sence yasmin mi yapti mide bulantisiCADIARZU

hee turkuaz olanmış onu almadım ben :) nude guzel duruyordu mankende nude aldım pembe allık dandy aldım cok hos hepsi bakalm ne zaman gelcekler

bebem doktora gitmeden eczaneden aldım cunku doktora gidip tetkikler için beklersem bi ay kaybım olacaktı
adetimin ilk günü tesadüf kankamla konusurken hemen bugun basla dedi o yüzden apar topar başladım
ama inanılmaz ağrım var 2 gündür
ben hiç böyle olmazdım
yani tamam ağrır delirtirdi ama 2 gün asla sürmezdi
diana 35 bildigim kadarı ile dogum kontrol ozelliği olan bi hap değil, hormon bozuklugu için veriliyo

ama ben sana okadar dedim demi hemde kac ay öncesinden git doktora agrilarini söyle sana ona göre antibebis versin diye hem az kaldi dügününe, böyle aceleye getirilmez bebisim ama sakalim yokki lafimi dinleyesinkaydirigubbakcemile simdi bunu bitir artik ama biran önce git derim ben bebisim böyle saglikla ilgili seyler ihmale gelmez

diane 35 ile korundum antibebis özelligi olmasaydi futbol takimi kurmustum ben simcikdelikafadulden

hem sen ne ara girdin ciktin insan bi haber verir:mymeka: demekki daha iyisinki girdin:teselli:, birden cikinca endiselenmedim deyil hani:sinifsinif:

gurbaa prenses geçmiş olsun öncellikle :)
Benim normal bir cildim var,makyaj yapmadan önce de yüzümü nemlendiriyorum kremle,ama pudra sürdüğümde çene altımda ve burun üstümde topaklanmalar oluyor,avon un pudrasından kullanıyorum sorun bundan dolayı olabilir mi,dediğin gibi rosense pudra alsam bu sorunum geçer mi :sm_confused:

bitanem ne bileyim ben ya....
off sorma 2 gündür koma halindeyim
su an bi nebze daha iyiyim
ama hiç belli olmuyo
yarım saat iyiysem 10 saat kötüyüm
anamdan emdiğim süt burnumdan geldim yemin ederim mafoldumben

canım teşekkür ederim
makyaj oncesi en az bi 15-20 dk evvel cilt nemlendirilmeli
bunun bilincinde olman güzel
fakat lütfen pudrani değiştir :)
avonun fond. ve pudrasini onermiyorum cunku zarar goren cok fazla insan var

highbeam ne la?fisfisfis

highbeam bi sütyen markasi çitloşum zemuszemus
böle takıyosun kocan hyran kalıyo memislerine :CüvCüv:

yaa eyelineri birtürlü süremiyorum çokta iyi ucu kaleminin ne kalın ne ince
ama yapamıyorum üfff hep taşıyo veya kısa kalıyo geriyorum gözkapağımı yparken ama sonra bırakınca bakıyorum kısa olmuş.

haa birde maxfactorün maybelline dream matte mousseyi kullanıyorum
sizce nasıl?var mı kullanan

eee napcan simdi hemde evlenme arefesinde, devam etcenmi yasmine yoksa birakcanmi, acaba doktora sorsan daha yeni basladin ya yasmini yerine baska bi ilaca gecis yapamazmisinki:gitmeatron ne dedi dün gitmene,keske direk isden bi doktora gitseydin:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…