- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #6.101
gurbişim iyice dinlen, iyileş... a.s.
kırmızılı sana noldu kuzum :uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sen almanyadasin dimi cannm? Ayni ulke icinde sorun olmaz sanirim AMA Ben gumrukten korkuyrm
gurbişim iyice dinlen, iyileş... a.s.
nolcek canim hep ayni derdim, togtora gittim antibiotik verdi :gitme:
geçmiş olsun canım, iltihabın mı var :teselli:
sagol varol cenem güzelimŞenizooy canım ya geçer inşallah en yakın zamanda, ilaçlarını düzenli kullan :1hug:
neeee italya mııı mafoldumben
bi tabur filinta kap getir murgiz hayrına beee zemuszemus
bebem italyada mac'in trden ucuz oldugunu hiç sanmıyorum zira mac italyan menşeeli bir marka değil
italyada Trden daha ucuz bulabileceğin markalar italyan menşeeli markalardır
bunun için Parma'ya yolun düşerse Zacobi'ye ugramanı öneririm
roma'da bacchara var
oralara ugrayabilirsin
freeshoplardan ise bol bol set firca ve parfüm al :)
[
[/B]
madlen canim bak gurbaanin önerdigi herseyden simdiye kadar memnun kaldim, cünki kendisi bir kozmetik manyagi hatta piskopati oldugu icin:roflol: denemedigi ürün kalmamistir
rosens diyosa rosendir taaammi kaydirigubbakcemile:teselli:
:) ablacımmmm saqol cevapladığın için bana minerallerin kullanımının zor olmasından hc bahsetmediler :) neyse zaten buradada pek bulacagımı zannetmiyorum bana dediklerine göre maybelline diger markalara nazaran daha zararsızmış genç kızlar için ama zaaten benim için 1.önemli olan yüzüme zarar vermemesi benim için ama ablacıgım çevremdede rosense ile ilgili iyi yorumlar almadım en korktugum şeyde için de zararlı şeyler olması beni en ürküten o rosense ile ilgili, yhaaa bende şaşırdım artık ne alacagımı : (
madlen canim bak gurbaanin önerdigi herseyden simdiye kadar memnun kaldim, cünki kendisi bir kozmetik manyagi hatta piskopati oldugu icin:roflol: denemedigi ürün kalmamistir
rosens diyosa rosendir taaammi kaydirigubbakcemile:teselli:
günaydın bacılar
çilekten sipariş ettiğim benefitlerim gelmiş dünzemuszemus gurbaa sana ne kadar teşekkür etsem az, sayende yine süper bi makkaj ürünü keşfetmiş oldum:1hug:
ben aynı zamanda moon beam i de merak ettiğim için, içinde high beamlen moon beamin küçük boyu, iki tane tekli far bi tene de lip gloss olan " valley of stars " diye bi kit, bi de 3 tene deneme boy pudra olan bi set aldım "powder pop" muydu neydi adıkaydirigubbakcemile3
hiç makkajsız suratıma azıcık sürmeme rağmen high beam çok tatlı bi parlaklık verdi yüzüme:asigim: pek bi sağlıklı hissettim kendimi...bi ara moon beami de deneyecem; ve kına gelin makkajımda mutlaka kullandırtçam bu ürünleri makkajcı kadınaşakkıdı
gurbaaa
bende far surmeyi beceremıyorum
acık tenli sarısınn ve yesil gozluyum
ama napsam beceremıyorum
bı de bana hangı renkler gider??
seyediverrr bakalım...
günaydın gurbi
peki sana şöyle bi soru gelse. loreal true match pudra mı yoksa rosense pudra mı hangisi daha kapatıcı?kafamçokkarıştı
hayatım açık renkleri tercih etme
liladan pembeden uzak dur
gözlerini ön plana çıkaracak koyu renkleri tercih et
muhakkak göz kalemi/eyeliner kullan
allıksız dışarı çıkma
zira sac sari göz açık ten açık solgun görünür yüzün