Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bu everyday ve taylar mineral ler amerika kökenlimi ?
italyada bulunurmu ben cumartesi italyaya gidiyorum ne alabilirim nerden alışveriş yapabilirim bu mineraller bulunurmu ve mac in fiyatı daha uygunmudur tr den
bide izmir çıkışı yapcaz free shoptan ne almamaı tavsiye edersiniz bilen varsa yardımcı olabilirmi

kıızzzz gurbaaa prenses saana bişey sorcaktım kaç haftadır mesaj atamadım :) sonunda diger sayfada topigini buldum ablacımmm ben ilarzu ablama makyaj markaları konusunda bişeyler sordum soğolsun bi kaç şey önerdi ama o daha çok iyi bilir diyince bide sana sorim dedim ben 16 yaşındayım bn çok fazla makyaj yapmıyorum zaten ama kullandığımda iyi bişey olsun yüüzümü yıpratmasın gözeneklerimi tıkamasın yaşım küçük old için ilerde kötü şeyler yaratmasın istiyorum... açıkçası bende pudrası kalemi farı rimeli filan için iyi bir markadan almak istiyorum bu malzemeleri çevremdeki bi kaç kişi maybelline dedi kullan küçükler için o daha iyiymiş gerçi kafamada yattı çok kişi memnun maybellineden o yüzden bide bu siteden bi ablaya sordum bana yaşım küçük old için dogal içerikli şeyleri kullan dedi everyday taylor gibi galiba bilmem aslında o da kafama yattı gibi yaşım küçük old için belki onlar şimdi için daha iii yaşım ilerledikçe piyasadaki markalara filan bakabilirim diye düşünüyorum ablacımm sen ne dersin bana ???!!!!! cevaplarsan sevinirim!!!! : )

fiyatlar gerçekte uygunmuş ama kargo margo derken burdakilerin fiyatını buluyo
zati şaka yapmişidim hacı :gitme:
ya ama şu gözaltı kremini çok merak ettim burda satışı varmı acepCADIARZU
göz altlarım çok fena oldu:sinifsinif:
onun fiyatını resmini falanını fişmanıı kosana donu güzel hatunumzemuszemus

3,20 € ebay den aldim
maleseef canim tr de yok covergirl almanyadada yok:gitme:

gutten morgen
kadın güzel makyaj yapıyo. zaten kendiside güzel de ne anlatıyo onu anlayamadım. emeğine yüreğine sağlık donlusırnaşık şey

neeee italya mııı mafoldumben
bi tabur filinta kap getir murgiz hayrına beee zemuszemus

bebem italyada mac'in trden ucuz oldugunu hiç sanmıyorum zira mac italyan menşeeli bir marka değil
italyada Trden daha ucuz bulabileceğin markalar italyan menşeeli markalardır
bunun için Parma'ya yolun düşerse Zacobi'ye ugramanı öneririm
roma'da bacchara var
oralara ugrayabilirsin
freeshoplardan ise bol bol set firca ve parfüm al :)

hayatım yaşının küçük olması ve sana maybelline önerilmesi arasında bi bağ kuramadım ben
maybelline diğer kozmetiklere nazaran çok mu zararsızmış ki bunu önerdiler?
herkes kullanıyor diye seni de ona yönlendirmek çok ama çok yanlış...
mineralli makyaj ürünlerini kullanabilirsin evet
fakat kullanımı zordur
24 yaşındayım ve neredeyse 10 yıldır makyaj yapan biri olarak ben bile zaman zaman mineralli fondotenin kapatıcının sürümünü ayarlayamadıgım zamanlar oluyor
şayet ben bu işe azmettim ilk zamanlar param çöpe bile gitse ben bu ürünleri alıp tecrübe kazanıcam diyosan mineral en doğru tercih olur
ama yok beni zorlamayacak ürünler olsun diyor isen de cildine en az zarar vericek hafif ürünleri tercih et
örneğin bi rosense'e ugramanı öneririm
hem güvenilir bir yerli markadır hem de ürünlerinin kalitesi gerçekten güzel

gidip maybelline'e para yatıracağına yerli malına para yatır
hem daha başarılıdır rosense maybelline'den hem de ülke ekonomisi kazanır

gunaydın şekerlerim
kırmızı bu arada çok kızdım bi daa resim mesim ekleme len burasi benim çöplüüüm

-tatlicadiarzu-

ikinciye ben de bayildim canim
ama kirpikleri takma...

aynen cene hanim, baktim baktim dayanamadim gittim bi yesilli bende yaptim rahatladim:roflol:
hatta altinliyida denedim harika oldu:kedi:

sonrasinda temizlemesine sinir oluyom ama

hacı hacıyı mekkede, deli deliyi gurbişin topiğinde bulurmuş :roflol:
hepimizde var bi enteresanlık, ben de gaza gelip koca akşamımı makyaj yaparak geçirebiliyorum
zaten en siniri o kadar uğraşıp sonra temizlemek, bari kullansan makyajı demi benneyaptımki

günaydın herkese.
yeşil gurbiş sana da günaydın. Şeniz
sabah sabah sana birşey sorcağım beyu hakkındaki düşüncelerin ne?

3,20 € ebay den aldim
maleseef canim tr de yok covergirl almanyadada yok:gitme:

tşk ederim canımmm :gitme:
fiyatıda çok uygunmuş yaaa mafoldumben
gurbaam bunun gibi stik bi kapatıcı varmı :sinifsinif:
biliyom sana en başından beri kapatıcı soruyım hala alamadım
dingil kafam işte :tomato:
para biriktiremiyorumkimafoldumben
ama bu sefera zimliyim alacam işteeeeÇok üzgünüm çoook

Günaydinnnnn forumlarin en kokos asil bayanlari

nan gubik cöplügünü basibos birakirsan gelip büle eklerler iste sende burda ol 7/24 napimnaniknanik ama kuzumun gözlerine benziyo yav ne fistik kari:sinifsinif:

kanne canim üzülme:teselli: en az bunun kadar iyi olan loreal magic touche da iyi, gubik önermisti bana, ama ne diiim su covergirl sanki bi adim önde gibi cok kullanisli
simdi hemen gidip unutmadan bi loreal magic touche alkaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

cene ne hikmetse disari cikacagim zaman vaktim olmuyo büle makaja, bende yapip yapip siliyom kimseler görmeden ne anladiysam artik:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…