- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #5.981
canim 1 euro 2 tl civariopuyorumnanaktan
yani 1,60 € 3,20 tl yapiyo
lipgloss 3€ - 6 tl yapiyo
rimel 3,50 € aldim - 7 tl yapiyo
kargoya da tek parca icin 2-3€ ödedim bikac parca olunca 4 € ödedim
canim almanyada yok bunlar ebay dan aldim amerikadan geliyo,sana nasil yolliimki canim:gitme:
gubik baskanimda dedi kiprikler mac gibi kaliteli diye, naadar sevindim bilemessin,bilmeden cok iyi secim yapmisim:ecrin_bebek: ama rimelide cok övüyolar bende tüm Covergirl serisini siparis ettim nerdeyse gözaltikapaticisindan cok memnun kalinca kapaticiyi gözaltim hemen cekiyo rengi harika süper kapatiyo vede öbürleri gibi ince ince cizgi yapmiyoooozemuszemus
fiyatlar gerçekte uygunmuş ama kargo margo derken burdakilerin fiyatını buluyo
zati şaka yapmişidim hacı :gitme:
ya ama şu gözaltı kremini çok merak ettim burda satışı varmı acepCADIARZU
göz altlarım çok fena oldu:sinifsinif:
onun fiyatını resmini falanını fişmanıı kosana donu güzel hatunumzemuszemus
oooy şu makyajları koyuyosunuz ya çok fena gaza geliyorum, bütün gün makyaj yapasım geliyo zemuszemus
kızlar bu everyday ve taylar mineral ler amerika kökenlimi ?
italyada bulunurmu ben cumartesi italyaya gidiyorum ne alabilirim nerden alışveriş yapabilirim bu mineraller bulunurmu ve mac in fiyatı daha uygunmudur tr den
bide izmir çıkışı yapcaz free shoptan ne almamaı tavsiye edersiniz bilen varsa yardımcı olabilirmi
kıızzzz gurbaaa prenses saana bişey sorcaktım kaç haftadır mesaj atamadım :) sonunda diger sayfada topigini buldum ablacımmm ben ilarzu ablama makyaj markaları konusunda bişeyler sordum soğolsun bi kaç şey önerdi ama o daha çok iyi bilir diyince bide sana sorim dedim ben 16 yaşındayım bn çok fazla makyaj yapmıyorum zaten ama kullandığımda iyi bişey olsun yüüzümü yıpratmasın gözeneklerimi tıkamasın yaşım küçük old için ilerde kötü şeyler yaratmasın istiyorum...açıkçası bende pudrası kalemi farı rimeli filan için iyi bir markadan almak istiyorum bu malzemeleri çevremdeki bi kaç kişi maybelline dedi kullan küçükler için o daha iyiymiş gerçi kafamada yattı çok kişi memnun maybellineden o yüzden bide bu siteden bi ablaya sordum bana yaşım küçük old için dogal içerikli şeyleri kullan dedi everyday taylor gibi galiba bilmem aslında o da kafama yattı gibi yaşım küçük old için belki onlar şimdi için daha iii yaşım ilerledikçe piyasadaki markalara filan bakabilirim diye düşünüyorum ablacımm sen ne dersin bana ???!!!!! cevaplarsan sevinirim!!!! : )
aynen cene hanim, baktim baktim dayanamadim gittim bi yesilli bende yaptim rahatladim:roflol:
hatta altinliyida denedim harika oldu:kedi:
sonrasinda temizlemesine sinir oluyom ama
3,20 € ebay den aldim
maleseef canim tr de yok covergirl almanyadada yok:gitme:
günaadın günadın günadın zemuszemus
kızlarım bu arada epilixir başlıgına gelin
siz de faydalanın bu güzellikten kuzumcuklarım
kızlarım bu arada epilixir başlıgına gelin
siz de faydalanın bu güzellikten kuzumcuklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?